0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çağdaşım bu gidişle seni burda görmek istiyoruz ama bu gün çok sey kaçırdın bunu da böyle bil hehehehehehe
BURAK damarına basma kardeşimin ALIN SİZE DAVUL ZURNA BURAK İZLE TİYO KAP ...ÇAGDAŞ 'TA GELİRSE OYNARSINIZ AKRŞILIKLI http://video.google.com/videoplay?docid=4740947394859205602#docid=-5220167386743988948
BURAK dur bakalım aksilik çıkmazsa köçekler gelecek Eger bulamazsak biz oynarız be Hem bak bu köçekler öle kolay kolay oynamaz Mangır mangır diye tutturur pahalıya patlar sana
GEnçlik bulaşıcıysa iyi vallahi sizlerin yazdıklarını okudukça benimde kanım kaynıyor biz ancak misket oynarız öyle kol bastı falan bizi bozar
Emin abim çok şey kaçırdığımın farkındayımda elden birşey gelmiyor. Bi geleyimde yine babaları ben yakalarım rahat olun siz hehhehehehehe
EMİN abim nediyo bu bizim ki :d Hayatında balık tutmuş mu hiç acaba
Çagdaş orkınos nerde o resmı koysan görsunler kardesım
M.EMİN ÜSTÜN abim bu gün ben büyük balıgı tutunca çok hırslıydın Ne mutlu bana senden önce çektim o babayı çekerken götün düşüyordu heycandan emin abi help help ali abi help help. görende ( orkinos ) çekiyor der hahahaha
EMİN ABİ FAZLA SÖZE NE HACET BİZİ BİLEN BİLİYOR SELMAN ABİ BU SÖZ SANA = MESELA UFACIK BALIKLARI TUTMAK DEĞİL YEĞEN MESELE BABALARI TUTUP SİTEYE KOYMAK HEHEHHEHE