Aslında tüfeğinizdeki pitch açısı size uyuyor mu bilmiyorum. Eğer size uyan tüfeklerdekinden çok farklıysa, atış veya omuzlama esnasında bir etkisi olabilir. Ped altına lastik parça... Ped zaten lastik değil miydi? Burasını anlamadım galiba. Yine de geçici veya doğru açıyı deneyerek bulmak için uygulanacak yönteme benzer bir şeyden bahsediyorsunuz zannederim. Bir de ben yazayım da, aynı şeyi mi konuşuyoruz, bu sefer siz söyleyin
Bildiğim şöyle, belki aynısıdır; ahşabın ardındaki lastik olsa veya olmasa bile vidadan gevşetip ne tarafını yükseltmek istiyorsanız(alt veya üst) o kısımdan kağıt, alüminyum folyo bir şey doldurup vidaları sıkıp açı kontrol ediliyor. Diyelim ki, beğendiğiniz tüfeğin açısına gelince bir de atış alanında deneniyor. Araya konan parça dipçik uzunluğunu ehemmiyetsiz değiştirdiği için, neredeyse sırf pitch değiştiriyor oluyoruz. Beğendikten sonra dipçik ustasının elini öper
Yazdığınızdan bunu anladım. Ya da, bildiğim bu diyelim. Denemedim ama kolay iş. Esasen yanak ve omuz yaslama yerindeki ölçüler daha önemli genelde ama sizinkinde sadece pitch açısı alakalı olabilir. İnşallah sırf odur. Sezon boyu yukarıdaki yöntemle idare edilebilir. Değilse...
Değilse Neo var