arkadaş bende 5sene önce adem abiye aynı silahı yaptırdım;61 namluyla atmadıgım gr 36 no dahil daha fazlası zaten olmazzz vurmadıgım kuş tavşan kalmadı.Tüfek enjektörlü,sellektörlü,tektetik 61 namlu 3-5 skeet şoklu kendinden, 2700 kg oyuncak gibi keklikte dağ dağ dolaş kayış kullanmıyorum hep elimde remington experres 7,5 no pahalıdır ama hangi fişek diye tartışmaya gerek kalmaz veya bp f2 barutlu bordo renk 7 6 5 koşullara göre herşeye at , çullukta fiokinin şeffaf 34gr kece kırmızı filoketli fişeklerin üstünde çulluk resimli 8-9 no bulamazsan yardımcı olurum , ilk geldiginde yaprakvarken veya sıklıkta 61 namluyla çullugun gittigi yöne at köpegin iyiyse birazdan agzında kuşla geliyor.Ördek 40m civarında parlama veya mürelere sarınca güzel oluyor bp ile ama ördekte otomatik vurmak önemli degil çantaya sokmak zor,dalıyor çıkmıyor intihar ediyolar aşagıda otu sazı tutuyorlar çok üzülüyorum vurulan kuşu alamayınca ; düşen yaralı ördege sudayken durumuna göre bir daha atmak gerekiyor onun için otomatik,domuzda da tehlike çok tabiki otomatik....Ben ikinci mobil şoklu namluya ihtiyaç duymadım çünkü tüfegin agırlık noktasını bozdu 71 namlu,61 takılıyken tüfegi kırdıgında bunu göreceksin dengeli ve daha hafif oluyor,bıldırcın içinbişey demiyorum sen anlatırsın insaflı ol ama...av resimlerinde resimlerim var tüfeklerimin bazıları yıldız çifte de var...rastgele