Yaklaşık 9 aydır 61 cm namlulu p-350 kullanıyorum. ABD'den getirttiğim şok aparatıyla genel maksat tüfeği olarak kullanıyorum. Fevkalade sağlam, her şart altında güvenilir bir silah. Rem 870'e göre 3,5 inç olması nedeniyle daha kaba ve büyüktür.
Silahla bayiden verilen kılıfın cilvesi olarak maalesef defalarca yere düştü, ama en ufak bir olumsuzluk meydana gelmedi.
Her tür boyutta ve gramajda fişeği kullanabiliyor olmak önemli. Yalnız fişek yatağının uzun olmasından dolayı mekanizma gövdesinin uzun olması, ve daha çok ABD pazarı için yapılmış bir silah olarak dipçiğin ülkemizdeki ortalama dipçik boyutlarına göre uzun olması gibi nedenlerle kolları kısa atıcıların pek rahat kullanamayacakları bir silah.
Bir eksisi üzerindeki mat teflon kaplama özenli kullanılmadığı takdirde çabuk sıyrılabiliyor. Bir de yalnız Amerikan tip askı kayışı takılabiliyor. Ben ABD'den getirtmek zorunda kaldım. Bir diğer konu da fabrikayı çok aramama rağmen bir türlü slug namlu temin edemedim.
Fişek sıkıştırma konusuna çok şaşırdım. Her pompalıda mekanizmayı çok hızlı ve güçlü çekmek gerekir. Dolma fişek ise kalıplanmamış olmasında da kaynaklanabilir. Ben ilk defa duyuyorum.