benim bildiğim kıfa kayıtlı fcı belgeli anne babadan doğan yavrular bile çiftleşme tutanağı yoksa, doğumun birinci ve de yedinci haftasındada kıf yetkililerince yavrular kontrol edilmemiş vede doğum teyit formları düzenlenmemişse o batında doğan yavruların tümüde anne babası belirsiz diye yazılır. yavrunun anne ve babasından eminsen ancak dna testi yaptırarak ıspatlar vede anne babası belirli duruma gelir.
bence kıf la i,lgili her şey kıf ın tüzüğünde açık bir şekilde var. her kıf destekçisi yada karşı olanın bu tüzüğü okuması ve ondan sonra eleştiri yapması, yada o doğrultuda hakkını araması lazım. köpek sahibinin ne gibi hakları var ne gibi sorumlulukları var hepsi mevcut. arkadaşımıza bir haksızlık yapılmışsa onun hak arama yoluda orada yazmakta. selamlar.
Taner bey herhalde konuyu anlayamamışsınız. Benim köpeğim K.I.F kayıtlı bir köpekten olma değil kayıt aşamasında K.I.F tarafından kayıt yapılan bir ırk. Yukarıda belirttiğim konu ise
lütfen dikkatle inceleyin ve yorumunuzu buna göre yapın lütfen.
Şimdi ben diyorumki kaydı yapılan diğer köpek nasıl kayıt oldu hangi şartlara göre anne ve
baba ismleri nasıl yazıldıda benim köpeğime yazılmıyor.Her iki köpeğinde anne ve babaları
aynı ve sizin belirttiğiniz gibi bu anne ve babanın K.I.F kaydıda yok
Ayrıca K.I.F yetkilileriylede telefonla görüşüp konu hakkında bilgilendirme yapıldı inşallah en kısa sürede sonuca bağlanacağını bildirdiler. Konu sonuca bağlandığında buradan herkeze
bilgi aktarımı yapacağım
SAYGILAR