aynen kardes de iste adamin kafasinda maraz yapiyorlar benim kopek hayatta kimseyi isirmaz egitimli zatenn sevecan zaten secereli asisi olsun paraziti olsun mamasi dort dortluk kendim den iyi bakiyorum zaten o desibel olayindan haberim var yaa o degil benim sitenin etrafi butun kopek onlar beninkinin sesini bile kapatir kangali kurt kopegi heryer kopek ona bisey yok ama kendimi tutyorum birisine bisey yapmayim diye sabir sabir diyorum zaten hayirlisi olsun artik.
kardeş abimin olayındada aynı. bizim apt kendimize ait. mah ilk hanelerindeniz. geceen sene önümüzde arsaya bina yapıldı ve bina sahibin,in en az 50 kedisi var en az 20 köpeği var vede apt. 1 katı 1 dairede bu hayvanlar konaklıyor. geri zeaklı adam fgelmiş taa yolun karşı pt bizim eve karışacak. am aöğretmeni bi sabah baktım avdna geliorum ördekten arkada normal yolunu değiştirmiş buldum baktım arka yoldan okuluna gidiyor bunu bi, veririsen altına kaçıyrodu. en son yalvardı abinle aramızı yap ben korkuyorum artık demey başladı ipe. sonra işte olaylar duruldu. şiakeylet zaten hemen geri alındı.
bu ipne ve bu ipnenin karısı meğersem köpek sevmiyorlamış bina sahind3n kokrtukları için de bişey diyemiyor göye bize saracak ama sarıdı iyi sardı
) imanım korku okula biel gitmemiş bi ara öğrend,m hep takipda idim .
gereken abim yaptı da işte hırs bitmiyor ama sonra hırsa geçiyor hepsi bitiyor.
salla gitsin yani, konuşsun