Gönderen Konu: Havlama Önleyici Tasma  (Okunma sayısı 20711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hasan ÖZMEN

• *
Havlama Önleyici Tasma
« : 16 Nisan 2010, 23:01:17 »
Sevgili avcılar,

Dişi köpeğim 9 aylık ve hala bağlı kalmaya veya kapalı bir alanda kalmaya alışmadı. Bağladığım anda veya kapattığım anda havlamaya başlıyor ve salmazsak saatlerce havlıyor. Ben son çare olarak havlama tasması almayı düşünüyorum. İnternette biraz araştırdım ürünler genellikle çok pahallı geldi.

Sizin kullanmış olduğunuz, menun kaldığınız ve fiyat olarak uygun olabilecek bir havlama tasması var mıdır?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Hasan ÖZMEN
1985-İstanbul

Çevrimdışı Hasan ÖZMEN

• *
Ynt: Havlama Önleyici Tasma
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2010, 15:32:02 »
bu konuda tecrüesi olan avcı yok mu bu forum da :(:(
Hasan ÖZMEN
1985-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2010, 16:14:50 »
Karaköy Tünelin arkasında Selanik pasajında Hikmet beyde var oradan tedarik edebilirsiniz. Tel no su:  0532 612 10 22 şayet onda kalmadıysa K.ÇEKMECEDE lider beeper larını yapan Ahmet beyin tlf nunu isteyin yada getirtmesini söyleyin yardımcı olurlar.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Hasan ÖZMEN

• *
« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2010, 00:23:01 »
Karaköy Tünelin arkasında Selanik pasajında Hikmet beyde var oradan tedarik edebilirsiniz. Tel no su:  0532 612 10 22 şayet onda kalmadıysa K.ÇEKMECEDE lider beeper larını yapan Ahmet beyin tlf nunu isteyin yada getirtmesini söyleyin yardımcı olurlar.

Özhan abi,

Hikmet beyi aradım ama onlarda şu an yerli model yokmuş ve ithallerde normal piyasa fiyatında.

Bana bu konuda başka yardımcı olabilecek birileri var mı? İkinci el satmak isteyen falan
Hasan ÖZMEN
1985-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2010, 07:25:14 »

Özhan abi,

Hikmet beyi aradım ama onlarda şu an yerli model yokmuş ve ithallerde normal piyasa fiyatında.

Bana bu konuda başka yardımcı olabilecek birileri var mı? İkinci el satmak isteyen falan

Ben Cabelastan getirttim 1 kere kullandım köpeğime,bir dahada kullanmadım çünkü getirttiğim tasma benim köpeğim için uygun değilmiş,öylece duruyor 2.ci el olsa olur dediğin için söylüyorum istersen bendekini verebilirim
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Hasan ÖZMEN

• *
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2010, 20:11:37 »
Ben Cabelastan getirttim 1 kere kullandım köpeğime,bir dahada kullanmadım çünkü getirttiğim tasma benim köpeğim için uygun değilmiş,öylece duruyor 2.ci el olsa olur dediğin için söylüyorum istersen bendekini verebilirim

Peki özhan abi neye göre uygun olur veya olmaz köpeğe, benim köpeğime uygun olacak mı bakalım?

Biraz daha açar mısın konuyu?
Hasan ÖZMEN
1985-İstanbul

Çevrimdışı Hasan ÖZMEN

• *
« Yanıtla #6 : 19 Nisan 2010, 20:18:04 »
www.dealextreme.com
hiç alış veriş yapmadım buradan yapan arkadaşlar var ücretsiz kargo
ancak buradaki tasmalar amatör yapım ne kadar kullanışlı olur bilmem fakat fiyatlar çok cazip !!!

teşekkür ederim cengiz bey
Hasan ÖZMEN
1985-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #7 : 19 Nisan 2010, 21:01:32 »
Bende seter var Erkek uzun tüylü olduğu için pek fayda etmedi pointerler içinmiş gelen tasma
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Hasan ÖZMEN

• *
« Yanıtla #8 : 20 Nisan 2010, 22:56:35 »
Bende seter var Erkek uzun tüylü olduğu için pek fayda etmedi pointerler içinmiş gelen tasma

benim köpeğimde setter malesef :(
Hasan ÖZMEN
1985-İstanbul

Çevrimdışı Hasan ÖZMEN

• *
« Yanıtla #9 : 03 Mayıs 2010, 19:41:15 »
bu konuyla ilgili başka yardımcı olabilecek kimse yok mu :(:(:(
Hasan ÖZMEN
1985-İstanbul

Çevrimdışı Hasan ÖZMEN

• *
« Yanıtla #10 : 19 Haziran 2010, 00:52:42 »
Kaç ay geçti, avlama sorununa çözüm buldum sanıyordum ama hala çözüm bulamadım.

Köpeğimi bağlayınca hala havlıyor malesef, bu konuyla ilgili forumda yazılanarı okuyorum ama malesef bana yardımcı olmuyor, yukarıda sormuş olduğum sorular ışığında bana yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Hasan ÖZMEN
1985-İstanbul

Çevrimdışı Bora FATİH

• *
« Yanıtla #11 : 19 Haziran 2010, 00:57:58 »
arkadaslar yanlış anlamayın ben de bir avcı olarak bu tür tasmaları eğitimde olsun yada havlamsını engellemek için kullanılmasını doğru bulmuyorum çünki bu tarz seylerin köpeğe zarar vereceğinden dolayı (psikolojik) olarak köpeğimizden alacağımız randumanı düşüreceğini düşünüyorum ...
Bora FATİH
1977 MANİSA

Çevrimdışı İzzet OĞUZ

• *
« Yanıtla #12 : 24 Temmuz 2010, 11:14:33 »
ben daha önceki köpeğime kullandım.ithal olandan.çokta memnundum.benim köpeği gören başka arkadaşlarda aldı.şimdi onlarda kullanıyor köpeklerine ve avda kesinlikle bir problem yok.almışken bir sefer al, iyisini al.şimdiki köpeğim hiç havlamıyor.bir arkadaşım ödünç istedi yaklaşık 2 haftadır kullanıyor.biraz önce yanıma geldi.dedimki bana lazım olmuyor.istersen satayım dedim.oda zaten bende ne zamandır söyliyecektim yanlış anlarsın diye söyleyemedim dedi.bana şart .hiç şikayet yok dedi.bu işe gönül verdiysen al derim.kafan ağrımaz.

İzzet OĞUZ
0538 576 51 51-0506 476 60 60
1978 DENİZLİ

Çevrimdışı Ömür YARAR

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #13 : 06 Eylül 2011, 15:26:50 »
MERHABALAR ARKADAŞLAR
SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM.ANKARADA OTURUYORUM.
10 AYLIK ERKEK BİR GOLDENİM VAR.EVDE YALNIZKEN ÇOK HAVLIYOR.APARTMAN SAKİNLERİ RAHATZISLIKTAN DOLAYI BENİ MAHKEMEYE VERECEK.
HAVLAMA ÖNLEYİCİ TASMALARA BAKTIM FİYATLARI ÇOK YÜKSEK..
ŞAYET BİRİNİZDE VAR VE KULLANMIYOR İSE 1 HAFTA KULLANIP GERİ İADE ETMEK ÜZERE SİZLERDEN EDİNEBİLİR MİYİM?
BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.
Ömür YARAR
1971 ANKARA

Çevrimdışı İbrahim BIÇAK

• *
« Yanıtla #14 : 15 Ekim 2012, 00:03:15 »
benim köpeğimde sabahları mızıklıyodu bi arkadaştan alıp bu akşam taktım.bi ara yanına gittim ve başıma öyle bişey geldiki.hayvan beni görünce haliyle mızıklamaya başlayınca tasma çalıştı. aman alahım köpek korkudan dahada bağırmaya başladı.hemen boynundan çıkardım.ama ters tepti tabi.bu sefer hayvan yuvasından korktu yerinde durmuyo duvardan atlayıp kaçmaya çalışıyo resmen düz duvara tırmanıyo.şimdi beeperden de korkucakmı acaba diye düşünmeye başladım. böyle bişey başına gelen varmı beeperdan korkarmı acaba
İbrahim BIÇAK
1978 kocaeli

screen grab

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #15 : 15 Ekim 2012, 00:51:14 »
Köpeğin bir mitar acı çekmesinden çekinmiyorsanız bu ürün işinizi görür.

http://www.aliexpress.com/item/6-intensity-levels-7-sensitivity-levels-rechargeable-and-waterproof-no-bark-collar/598450306.html

Yok köpeğim acı çekmesin derseniz aşağıdaki üründe çözüm olacaktır. Ancak havlamanın tamamen kesilmesinin 1.5-2 ay kadar sürebildiği yazıyor.

http://www.aliexpress.com/item/Ultrasonic-Anti-Bark-Dog-Stop-Barking-Control-Training-Collar-free-shipping/554514966.html
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı İbrahim ÇİĞDEM

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 26 Ağustos 2013, 00:05:52 »
Sevgili dostlar
 yazılanlar tutsa ıdı eyvallah ama ultrasonıc tam bır hırsızlık urunudur ıse yaramaz. şok olmadan etki olması nerede ise mumkun degil saygılar. ürünlerde sabit tuslu olanlarda degıl kesınlıkle level ayarlı olanlar ve mumkunse manuel olarak çalışanları tercih etmenız sızın menfaatınıze olacaktır. otomatık havlama tasmalarındakı prensıp mıkrofondan sesı alarak şoka çevirmek mikrofona ne kadar ses ile ayarlar ısenız o kadar cabuk faalıyere gecer duz mantık elımızde ayarlı bır ses dugmesı varsa ıstedıgımız yere ayarlarız ama  1 2 tuslu olan bır tasma ıse malesef kafasına gore her turlu carpar bu çok kotu malesef psikolojlerinin etkilendiği doğru.
LÜTFEN TASMALARI DOĞRU KÖPEK DOĞRU YER VE ZAMANDA KULLANIN AMA EN ÖNEMLİSİ DOĞRU MAKINA KULLANIN PAHALI UCUZ MAKINA DEĞİL DOGRU MAKINA
TASMA KONUSUNDA YARDIMCI OLURUM. SAYGILARIMLA
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2013, 00:12:09 Gönderen: İbrahim ÇİĞDEM »
1984 ÇANKIRI

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 29 Ekim 2013, 09:44:26 »
bu ara banada lazim bu havlama tasmasi hic yapmazdi havlama bu ara ben isteyken baya havlamis site de oldugum icin bi kac kisi ariza yapiyor elinde olan var ikinci el kullanmayan alabilirim yardimci olursaniz sevinirim.
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 29 Ekim 2013, 10:55:38 »
BİZDE KÖEPĞİMİZDE KULLANDIK İŞE YARIYOR . YANLIZ HAYVAN KOMPLE UNUTMUYOR HAVLAMAYI. ÖYLE ÇAKAL KÖEPKLER VARKİ BU ACIYA BİLE DAYANIYOR DERİZYA CANAVA RBU KÖPEK ÖYLE ACIAY MEHİLLİ AV KÖEPKLERİNE VIZ GELİYOR. AMA DERECESİ ARTIRILANLAR VAR. ALT KADEMEDE BAŞLIYOR GAYETDE İŞE YARIYOR. ZAMANLA DOZAJ ARTIRIYORSUN YETMİ.YOR İSE. BİZ KULANDIK 7 /24 HAVLAYAN KÖPEK SUSTU. AMS TASMAYI HİÇ ÇIKARMIYORUZ. ODA CANI YANDIĞI İÇİN HAVLAMIYOR.
  DEDİĞİM GİBİ HERKÖPEK DE OLMAYABİLİR :p
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 29 Ekim 2013, 12:14:12 »
valla adem kardesim bizimki oyle huysz degildi su bi haftadir oluyomus ben varken cit cikmaz korkar ama ben gidince ver yansin isyan havliyormus bende anlamadim bakicaz artik cunku birisi bisey der sinir sahibi insanim birisi kapiya gelir olur olmadik bisey der kafa atar ortalik 56 olur.ondan dolayi bide2 haftadir ava gitmiyor yorulmadi inciginde can var ama bu hafta keklikte canini cikarticam bakali, 10 gun sesi cikiyormu
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 29 Ekim 2013, 13:08:45 »
valla adem kardesim bizimki oyle huysz degildi su bi haftadir oluyomus ben varken cit cikmaz korkar ama ben gidince ver yansin isyan havliyormus bende anlamadim bakicaz artik cunku birisi bisey der sinir sahibi insanim birisi kapiya gelir olur olmadik bisey der kafa atar ortalik 56 olur.ondan dolayi bide2 haftadir ava gitmiyor yorulmadi inciginde can var ama bu hafta keklikte canini cikarticam bakali, 10 gun sesi cikiyormu
HEE SEN İLACI BULDUN İŞTE KEKLİK AVINDA YATANA KADAR GEZSİN .EN SON BENİ NE OLUR KUCAĞINA AL DESİN HAYVAN :)
  KÖPEK SEVMEYENLER İÇİN BÜYÜK PROBLEM DOĞURUYOR BU HAVLAMA. ABİM EN SON BİRİNİ DÖVDÜ ADAM ALAKSIZ BİNADAN EVİN ORAYA GELMİŞ ABİME HESAP SORMAYA KÖPEK AHVLIYO DİYE ABİMDE EN SON AN KADAR GİT BELANI ARAMI DEMİŞ AMA NE ÇARE  EN SON DÖVMEK ZORUNDA KLAMIŞ. SONUÇ POLİSDİ ŞİAKEEYETTİ UZALŞIYDI FALAN VSVSV SIKINTI İŞTE
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 29 Ekim 2013, 13:28:38 »
valla ne yapican dort yavsakla ugrasiyosun dovecen basina bela dedigin gibi bisuru tefarruat ama hayvanda hakli sabah gezdiriyorum birakiyorum aksam 8 kadar yalniz onada cok gormuyorum ama yavsaklar olunca havlama tasmasini bende istemiyorum ama artik son care istiyorum keklikte acilsin diye bekledim hayvani hic meraya goturmedim bayramdi derken bildircinda yok teyipciler sagolsun allah belasini versin onlar yuzunden kopek bildircin da gormedi artik keklik tavsan culluk ve ordek nasibini alicaz artik kismetse
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 29 Ekim 2013, 15:34:47 »
valla ne yapican dort yavsakla ugrasiyosun dovecen basina bela dedigin gibi bisuru tefarruat ama hayvanda hakli sabah gezdiriyorum birakiyorum aksam 8 kadar yalniz onada cok gormuyorum ama yavsaklar olunca havlama tasmasini bende istemiyorum ama artik son care istiyorum keklikte acilsin diye bekledim hayvani hic meraya goturmedim bayramdi derken bildircinda yok teyipciler sagolsun allah belasini versin onlar yuzunden kopek bildircin da gormedi artik keklik tavsan culluk ve ordek nasibini alicaz artik kismetse
KARDEŞİM İŞİN REZİLLİĞİ VAR . POLİSLER SAVCI SANA POTANSİYEL SUÇLU GİBİ BAKIYOR MÜDAHERLE EDİYOR.  NE İŞİMİZ VAR KARAKOLDA EMNİYETTE.
 KÖPEK SIKILIYORDUR AYNI BENDE ESKİDEN KÖEPKLŞERİMLE AYNI YATAKTA YATARDIM EVE ALIRDIM GİZLİ GİZLİ AMA ŞİMDİ OLMUYOR. SABAH 1 SAAT AKŞAM 1 SAAT ODA BAZEN KAYNIYOR ARADA AMA İŞLER DURULUCA İLG,İ DAHA FAZLA OLUR BENDE. KIŞIN YATIŞA GECERİZ GENELD E:)
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 29 Ekim 2013, 17:04:58 »
aynen valla kardesim aynen bi serefsiz icin iste bi cok sorun cikiyor bende zaten yalniz yasiyorum kopegin kimseye zarari yokki arada bi havliyomus bende zannettimki kopek avazi ciktigi kadar havliyor iste bi kendi bilmez bikac tane kendisi prof dr komsum var ama adam degil alayi kopektir ne yapalim yani girtlaginimi keselim yani oyle degilmi bakalim dun mama siparisi verirken kemiklerde cikmis cigneme icin ondan aldim verdim bakalim bugun aksam yine rapor alicaz bakalim
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #24 : 29 Ekim 2013, 17:45:34 »
aynen valla kardesim aynen bi serefsiz icin iste bi cok sorun cikiyor bende zaten yalniz yasiyorum kopegin kimseye zarari yokki arada bi havliyomus bende zannettimki kopek avazi ciktigi kadar havliyor iste bi kendi bilmez bikac tane kendisi prof dr komsum var ama adam degil alayi kopektir ne yapalim yani girtlaginimi keselim yani oyle degilmi bakalim dun mama siparisi verirken kemiklerde cikmis cigneme icin ondan aldim verdim bakalim bugun aksam yine rapor alicaz bakalim
KARDEŞİM  şikayet biel edilsen zabıta ekipleri gelip desiber ölçen alet koyuyor. eğer havlama sesi rahatsız olan kişin evinde rahatsızlık verecek kadar değilse zaten şiaketi alınmıyor.
 vede türkiyede bir çok mahkemede temsil kılınacak kararlar var hakimlerim: köpekler doğada yaşayan canlılar ve iç güdüsel havlama genleri olduğu için vede havlamasın engel olunamayacağı için şiakeyler geri dönmüştür.
  bu yüzden salla gitsin konuşsun onlar. sen köpeğini salma çoluk çocuk kimsey dalmsın ısırmasın yeterki.kimliğide eksiksiz aşı kartı falan olsun sorun yok.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82