Gönderen Konu: postsuz tilki  (Okunma sayısı 3333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serhan KERMAN

• *
  • av bir tutkudur
postsuz tilki
« : 15 Nisan 2010, 21:01:17 »
Merhaba arkadaşlar. Bir gün arkadaşlarla keklik avına gittik dağ bayır dolaştık, bayağıda fişek attık,vurduk vuramadık, dinlenmek için oturduk, sohbete daldığımız bir anda baktım ağaçların arasından tilki kaçıyor, hemen elimi fişekliğe attım birtane fişek kalmış, onunda saçmaları dökülmüş, hemen ökçemden bir çivi çıkartıp fişeğin içine yerleştirip ağzını kıvırıp tüfeğe doldurdum,nişan aldım tilki ağacın yanından kaçarken sıktım. Kuyruğundan ağaca zımbalandı.çırpınırken çırpınırken kurtulamadı, baktı olacak gibi deyil posttan sıyrıldı çıplacık kaçtı... bu anımı kahvede arkadaşlara anlattım. "doğru söylüyorsun Serhan geçenlerde o tilkiyi gördüm, tir tir titriyordu yazık etmişsin hayvana" dedi!!!!  Şahidim var arkadaş inanmazsanın arkadaşıma sorabilirsiniz
Serhan KERMAN
1967-Nevşehir

Çevrimdışı Süleyman KOLUKIRIK

• *
  • AV SPORLARIN KRALI ! KRALLARIN SPORUDUR !
Ynt: postsuz tilki
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2010, 21:04:01 »
Senbize şıracıyı bozacıya sordiyorsun
Paylaşım için teşekkürler
Süleyman KOLUKIRIK 1974 ADANA & ERZİNCAN

Çevrimdışı Alper SEFEROĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2010, 21:17:57 »
İnanırım hocam, bende birgün üveyik avındaydım , üveyiği ıskalayınca yanlışlıkla yolcu uçağını vurdum. Allahtan kaptanpilot acemi değilmişte, az ilerdeki ayçiçeği tarlasına iniverdi. Yanlışlıkla olduğunu söyledim kaptana , mürettebat ve yolculara bizim demlikten çay ikram ettik, sonrası malum sarıldık helalleştik öylece ayrılıverdik.Yani sizde dikkat edin diye söylüyorum, bugün bana yarın size arkadaşlar.Benimde şahitlerim var:):)
Alper SEFEROĞLU
1981 TRABZON
''Arı bal yapar fakat nedenini açıklayamaz..''işte avcılıkta böyle birşey...

Çevrimdışı Yusuf YÜCE

• *
  • HER SİLAHI OLAN AVCI DEĞİLDİR AVCI DOĞAYI KORUR
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2011, 13:09:47 »
EMEĞİNE SAĞLIK HOCAM :)
Yusuf YÜCE
1986 ADANA KOZAN
0322 271 0079

Çevrimdışı Gazi YAVUZ

• *
« Yanıtla #4 : 01 Mart 2011, 09:04:24 »
serhan abiye ben şahidim arkadaşlar iyi avcıdır kendisi
Gazi YAVUZ
1974-Nevşehir

Çevrimdışı H.İbrahim ŞİMŞEK

• *
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2011, 12:27:12 »
serhan abi kızılgatmada cıplak bi tilki geziyor. ne yapıyon burda üşümüyormusun dedim yazın iyide kışın serhan abinin kulakları çınlıyo dedi ama ben tilkinin yalancısıyım :)
H.İbrahim ŞİMŞEK
1983 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ramazan DAL

• *
« Yanıtla #6 : 04 Ekim 2011, 12:58:56 »
geçenlerde kürkçüden hediye bir kürk aldım ama  kuyruk tarafında  çivi deliği vardı  kürkçüye bu defolumu deyip  gerivermek istedim  ama obana   tamamenorjinal  bukadarda delikolmazsa tilki kürkünü  çıkartıp vermek istemiyor dedi  olayı ozaman pek anlayamamıştım  yukarıya  bakınca tatmin oldum   serhandoğru söylüyo  okürk şimdi  bende:);
Ramazan DAL
1964 antalya

Çevrimdışı Serhan KERMAN

• *
  • av bir tutkudur
« Yanıtla #7 : 07 Ekim 2011, 11:31:14 »
Ramazan bey hayırlı olsun, gerçekten kaliteli kürk... ( katılımınız çok güzeldi,çok güldüm...) ;D ;D ;D
Serhan KERMAN
1967-Nevşehir