Gönderen Konu: selamlar özgür yaman beye önemli bir sorum olacak yardım!!  (Okunma sayısı 2330 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Halit DEMİRCAN

• *
Ciğer kafa dişi bir pointerimiz var ve benim baba bu köpeği kısırlaştırdı didimdeki bir veteriner hekime köpeğimiz kısırlaştırma operasyonu ile birlikte aynı zamanda kürtaj operasyonuda geçirdi ikisi birlikte yani...şimdi hayvan kafayı yemiş durumda ,bu arada ciğer kafamız üç yaşında ,operasyonu geçireli de epey bir süre oldu , inanılmaz bir iştah oluşltu kedi leşi koyun leşi aklınıza gelebilecek herşeyi yemeğe çalışıyor ısırabildiği herşeyi yiyor ,inanılmaz bir kanama mevcut vajinasında buralar sıcak olduğu için çok sık meydana geliyor bu kanama işi, yada başka bir sebebi var bilemiyorum ...memelerde ve göğüs bölümünde sarkmalar mevcut kanama dönemlerinde vajinada büyüme ve şişme oluyor hayvan inanılmaz huzursuz durumda şu anda da kanaması var ve bu defa ciddi bir kan kaybı söz konusu !!!hayvanın bu durumunu nasıl düzeltebiliriz bana bi yönlendirme bir ilaç ismi ne biliiyim bi çözüm en azından hafifletici bir çözüm yolu sunarsanız minnettar olucam şimdiden teşekkürler ...birde arkadaşlar danıştığım bir kaç veteriner böle bir operasyonun yani ikisi birlikte (kürtaj ve kısırlık) kimsenin yapmayacağını söyledi lütfen veterinerinizi iyi seçin sanıyorum hem köpeği doğrattık hemde üstüne para verdik!!! herkese teşekkürler şimdiden aa unutmadan kulakları ve meme bölümü hep soğuk!!
Halit DEMİRCAN
1983-Aydın

• *
Ynt: selamlar özgür yaman beye önemli bir sorum olacak yardım!!
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2010, 18:23:33 »
teşekkür ediyorum sürekli ulaşabiliyormuyuz acaba özgür beye online mı
Halit DEMİRCAN
1983-Aydın

• *
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2010, 19:56:49 »
teşekkür ediyorum umarım yakalarız özgür beyi yıldız hanım inanın burası bildiğiniz gibi bir yer değil koyunlardan yılda dört yavru alınır serçeler iki üç kez yumurtlar baş edemedik köpekle yani gürdük dönemi uzun oluyor dediğinizide yaptık balkona bağladık tamam dedik zaman doldu bırakalaım gitti geldi yine hamile ki avı çok güsel ama kanaması yokken şu kanamayı aşabilsek tek istediğim bu...bu arada imkanı bir yaratabilsem emin olun ilk işim o veterinere götürmek
Halit DEMİRCAN
1983-Aydın

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2010, 20:04:11 »
ozgur abıı genelde msnde oluyor ınsallah bır an once yardım bulursunuzzz
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2010, 21:49:06 »
halit bey  köpekte kısırkaştırma işlemi yapılırken rahim ve yumurtalıklar birlikte alınır dolayısıyla kısırlaştırmayla birlikte kürtaj yapılması gibi bir işlem söz konusu olamaz zaten köpeklerde yavru sayısı çok olduğundan normal şartlarda da kürtaj gibi bir operasyon uygulanmasının oluru yoktur
  sizin köpeğinizin durumuna gelince burdan görmeden bir şey  söylemek pek mümkün değil ben sizi aydın adnanmenderes üniversitesi veteriner fakültesine yönlendireyim hocalarımız detaylı bir şekilde incelesin  şimdiden size geçmiş olsun
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350