Mehmet bey aynen öyle,belli bir sipariş var atıyorum 3000-5000,5500 yapıyorlar,bunlardan hatasız defosuz olanları yoluyorlar yurtdışına,elin gavuru bizim gibi iki üç gaza gelip hemen atlamıyor,birçok noktasını inceliyor test ediyor,şekil olarak teknik olarak hiçbir kusur istemiyor. sonrada bir bakıyorsun tüfek bayilerde ama nasıl,şok oturmuyor,bant yamuk,mutlaka biryerinden birşey çıkıyor.bunu bizatihi 4-5 yerli tüfek denemesinden sonra anladım,tabi bize giren girdi afedersiniz. sonra neden işi bilenlerin avrupa avrupa dediklerini anladım ve hak verdim. sağolsunlar böyle giderse tüfek konusunda ihtisas sahibi yapacak yerliler bizi:) Ama işinin ehli ustalar özel tüfek yapıyor onlara birşey denemez,onlar istisna.
Mesela ben şahsen siparişle hayatta birdaha tüfek almam,yerli alcaksam gider hertarafını bir saat incelerim,,mesela şu şok olayı,arkadaş hiçmi bu şokları tam oturtamazlar,bir bakıyorsun biraz sağa biraz sola kaymış,bu grupmanı bozmazmı,yanlışsam söyleyin arkadaşlar bende öğreneyim,bantlar desen o biçim.bakıyorum onlarda kayık,hep bunlara bakar öyle alırım. mekanizma artık şans.