0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar,Sağlık raporu, yine ruhsat için olduğu gibi Aile Hekimi onaylı olanı mı olacak yoksa heyet raporu mu gerekli?Bir de Ferdi başvuruları il TAF temsilcilerine mi yoksa federasyonun merkezine mi yapmamız gerekiyor?Saygılarımla...
Aile hekimi onaylı olması yeterli Mustafa bey...
Burak bey; konu kapanalı çok olmuş ama aile hekimine ne demek gerekiyor bu raporu almak için? Genelde yazdıkları raporlar çok genel raporlar oluyor, bazı kurumlar ise spesifik bazı şeyler arıyorlar o yüzden soruyorum.
Sağlık raporunun alt kısmındaki VERİLME NEDENİ kısmına lisans işlemleri için yazdırmanız yeterli olacaktır Ömer bey..
Çok teşekkür ederim.
bende trap yapmak ıstıyorum ama sımdı kafam karıstı ferdı olarakmı yoksa klube baglımı olarak lısans ıyı ben burda sımdı ıkılemde kaldım bana bı yol gostrerın bıde malıyetlı derken nasıl ne degıl gercekten tam bılgı alabılmek ıstıyorumyardımcı olursanız sevınırım.
hem lısans hem spor malıyetı nedır bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım yanı cok pahalı olmuycak sekılde bı tufek fısek secımı kıyafet kulaklık yanı a dan z ye bana yardımcı olmanızı ısterım yanı aslında av yapıyorum ama trap yapmadım sezon bıtınce stres amacında veya ılerlemesı amacıyla bana yardımcı olursanız sevınırım
Bekir bey masraflı bir spor derken çok yaygın olmamasının en büyük sebebi maddi olanaksızlıklar gerçektende. şimdi benim gibi hobi maksatlı bu sporu yapacaksanız en az ayda 2-3 gün antreman yapmanız lazım ortalama her antremanda 6 kutu fişek atacaksınız yerli fişekler bile kutusu 12-13 tl bunun yanında 1 koli plak harcarsınız her antremanda oda 30 tl düşünürsek 1 günlük antreman yaklaşık 100-150 tl gibi rakamlara gelebiliyor. bu işi profesyonel olarak yapacak iseniz haftada en az 3 gün antreman lazım. gerisini siz hesap edersiniz. gelelim tüfek davasına ben bu spora 1 yıl oldu başlayalı tüfeğe verdiğim para 12000 tl yi geçti ha bu arada 3 tüfek değiştirdim. şuan kullandığım 682 gold e tüfeği 6800 tl ye kampanyadan aldım. normal bir yerli tüfek yaklaşık 1500 tl civarı, atış yelekleri 100 tl gibi, kulaklıklar 50, orta halli bir gözlük 200 tl civarı.
valla cok tessekkur ederım yardımlarınız ıcın fısektı plak sorun degıl benım ıcın tufek onemlı yaa bı bakıyorum 12000 9000 30000 kadar tufek var ama benı ıdare edıcek bısey olsun sımdılık o bana yeter ılerleyen zaman o degıstırılır cunku avdan bılıyorum ava baslarken tufekle sımdıkı tufegım arasında daglar kadar fark var ılk tufegım tek kırma bı beratta sımdıkı de aynı marka ama nerden nereye soyluycem su kı ılerleyen zman hersey olur bana tavsıye edıcegınız dusuk meblagda bı tufek ne olur bı de aklıma takılan polıgona plakları ben alsam antreman yapamazmıyım yanı ben gotursem.