Gönderen Konu: LİSANS İŞLEMLERİ  (Okunma sayısı 9182 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
LİSANS İŞLEMLERİ
« : 06 Nisan 2010, 16:50:07 »
Merhaba avlak ailesi....
Bilindiği gibi atıcılık sporu gün geçtikçe önem kazanıyor ve faaliyet programları artıyor.Bunun sonucunda  spora duyulan ilgi de artıyor.
Biraz maliyetli bir spor olmasına rağmen müthiş derecede eğlenceli ve heyecan veren bir spor....
Bilindiği gibi lisans olmadan federasyonun düzenlediği yarışmalara katılmak mümkün değil....Bu spora yeni başlayacak arkadaşlarımız öncelikle lisans çıkarmalıdır.Bunun için aşağıdaki işlemleri yerine getirmesi yeterli olacaktır...

1-KULÜP ADINA LİSANS ÇIKARTACAK SPORCULARDAN

a. 3 Adet fotoğraf
b. Nüfus cüzdanı fotokopisi
c. Sağlık raporu
d. Sporcu bilgi formu
e. Kulüp tarafından lisans çıkartmaya yetki verilen kişinin yazısı
f.  Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde lisans çıkartacak sporcular 5,00.- TL
Büyükler kategorisinde lisans çıkartacak sporcular 10,00.-TL                                                   
Paintball branşı için ise  60,00.-TL                                                                                   
Garanti Bankası Anafartalar caddesi şubesi,TAF YENI IBAN NUMARASI TR70 0006 2000 7110 0006 2983 84   no'lu hesaba yatırılan paranın dekontu
g. 18 yaşından küçük sporcular için; veli izin belgesi

NOT:Her Kulüp kendi sporcuları için müracaatını toplu olarak yapacaktır.

2-FERDİ SPORCU LİSANSI

a. 3 Adet fotoğraf
b. Nüfus cüzdanı fotokopisi
c. Sağlık raporu
d. Sporcu bilgi formu
e. Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde lisans çıkartacak sporcular 5,00.- TL
Büyükler kategorisinde lisans çıkartacak sporcular 10,00.-TL                                                   
Paintball branşı için ise  60,00.-TL                                                                                   
Garanti Bankası Anafartalar caddesi şubesi,IBAN no: TR8300 0620 0071 1000 0629 9217 no'lu hesaba yatırılan paranın dekontu
f. 18 yaşından küçük sporcular için; veli izin belgesi

NOT: Ferdi lisans çıkartacak sporcular müracatlarını federasyona yapacaklardır

« Son Düzenleme: 22 Kasım 2012, 19:53:01 Gönderen: Ş.Burak SEZER »
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
Ynt: LİSANS İŞLEMLERİ
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2010, 20:53:44 »
kanka ben gelırsem hepsını vurrurumn sımdı gerk yokk ordayım ınsallah :D
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2010, 23:09:50 »
İnşallah Kardeşim.....HEr zaman....
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Mustafa SARGIN

• *
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2010, 13:28:19 »
Selamlar,
Sağlık raporu, yine ruhsat için olduğu gibi Aile Hekimi onaylı olanı mı olacak yoksa heyet raporu mu gerekli?
Bir de Ferdi başvuruları il TAF temsilcilerine mi yoksa federasyonun merkezine mi yapmamız gerekiyor?
Saygılarımla...
Mustafa SARGIN
1978-Bursa

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2010, 14:50:42 »
Selamlar,
Sağlık raporu, yine ruhsat için olduğu gibi Aile Hekimi onaylı olanı mı olacak yoksa heyet raporu mu gerekli?
Bir de Ferdi başvuruları il TAF temsilcilerine mi yoksa federasyonun merkezine mi yapmamız gerekiyor?
Saygılarımla...

Aile hekimi onaylı olması yeterli Mustafa bey...
Başvurular bundan önceki senelerde İl temsilciliklerine yapılıyordu fakat bu seneden itibaren federasyon merkezine yani ankaraya gönderiliyor.....
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ömer BARLAS

• *
« Yanıtla #5 : 31 Mart 2011, 21:49:52 »
Aile hekimi onaylı olması yeterli Mustafa bey...

Burak bey; konu kapanalı çok olmuş ama aile hekimine ne demek gerekiyor bu raporu almak için? Genelde yazdıkları raporlar çok genel raporlar oluyor, bazı kurumlar ise spesifik bazı şeyler arıyorlar o yüzden soruyorum.
Ömer BARLAS
1977, Bornova, İzmir

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #6 : 31 Mart 2011, 21:53:03 »
Burak bey; konu kapanalı çok olmuş ama aile hekimine ne demek gerekiyor bu raporu almak için? Genelde yazdıkları raporlar çok genel raporlar oluyor, bazı kurumlar ise spesifik bazı şeyler arıyorlar o yüzden soruyorum.

Sağlık raporunun alt kısmındaki VERİLME NEDENİ kısmına lisans işlemleri için yazdırmanız yeterli olacaktır Ömer bey..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Ömer BARLAS

• *
« Yanıtla #7 : 01 Nisan 2011, 07:53:09 »
Sağlık raporunun alt kısmındaki VERİLME NEDENİ kısmına lisans işlemleri için yazdırmanız yeterli olacaktır Ömer bey..

Çok teşekkür ederim.
Ömer BARLAS
1977, Bornova, İzmir

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2011, 18:34:50 »
Çok teşekkür ederim.

Önemli değil Ömer bey...Yardımcı olabildiysem ne mutlu...
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 05 Kasım 2012, 12:29:08 »
bende trap yapmak ıstıyorum ama sımdı kafam karıstı ferdı olarakmı yoksa klube baglımı olarak lısans ıyı ben burda sımdı ıkılemde kaldım bana bı yol gostrerın bıde malıyetlı derken nasıl ne degıl gercekten tam bılgı alabılmek ıstıyorum
yardımcı olursanız sevınırım.
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #10 : 05 Kasım 2012, 12:35:55 »
bende trap yapmak ıstıyorum ama sımdı kafam karıstı ferdı olarakmı yoksa klube baglımı olarak lısans ıyı ben burda sımdı ıkılemde kaldım bana bı yol gostrerın bıde malıyetlı derken nasıl ne degıl gercekten tam bılgı alabılmek ıstıyorum
yardımcı olursanız sevınırım.

Bekir kardeşim lisansın kulübe bağlı yada ferdi olmasının bir farkı yoktur..Bu aitlik sana kalmış birşeydir..
Maliyet derken spor hakkında mı yoksa lisans işlemleri hakkında mı soruyorsun ?
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 08 Kasım 2012, 12:50:42 »
hem lısans hem spor malıyetı nedır bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım yanı cok pahalı olmuycak sekılde bı tufek fısek secımı kıyafet kulaklık yanı a dan z ye bana yardımcı olmanızı ısterım yanı aslında av yapıyorum ama trap yapmadım sezon bıtınce stres amacında veya ılerlemesı amacıyla bana yardımcı olursanız sevınırım
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Aşkın ASLAN

• *
« Yanıtla #12 : 09 Kasım 2012, 12:13:40 »
hem lısans hem spor malıyetı nedır bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım yanı cok pahalı olmuycak sekılde bı tufek fısek secımı kıyafet kulaklık yanı a dan z ye bana yardımcı olmanızı ısterım yanı aslında av yapıyorum ama trap yapmadım sezon bıtınce stres amacında veya ılerlemesı amacıyla bana yardımcı olursanız sevınırım

Bekir bey masraflı bir spor derken çok yaygın olmamasının en büyük sebebi maddi olanaksızlıklar gerçektende. şimdi benim gibi hobi maksatlı bu sporu yapacaksanız en az ayda 2-3 gün antreman yapmanız lazım ortalama her antremanda 6 kutu fişek atacaksınız yerli fişekler bile kutusu 12-13 tl bunun yanında 1 koli plak harcarsınız her antremanda oda 30 tl düşünürsek 1 günlük antreman yaklaşık 100-150 tl gibi rakamlara gelebiliyor. bu işi profesyonel olarak yapacak iseniz haftada en az 3 gün antreman lazım. gerisini siz hesap edersiniz. gelelim tüfek davasına ben bu spora 1 yıl oldu başlayalı tüfeğe verdiğim para 12000 tl yi geçti ha bu arada 3 tüfek değiştirdim. şuan kullandığım 682 gold e tüfeği 6800 tl ye kampanyadan aldım. normal bir yerli tüfek yaklaşık 1500 tl civarı, atış yelekleri 100 tl gibi, kulaklıklar 50, orta halli bir gözlük 200 tl civarı.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2012, 12:18:18 Gönderen: Aşkın ASLAN »
Aşkın ASLAN
1978 Elazığ / Sakarya

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #13 : 09 Kasım 2012, 12:46:50 »
Bekir bey masraflı bir spor derken çok yaygın olmamasının en büyük sebebi maddi olanaksızlıklar gerçektende. şimdi benim gibi hobi maksatlı bu sporu yapacaksanız en az ayda 2-3 gün antreman yapmanız lazım ortalama her antremanda 6 kutu fişek atacaksınız yerli fişekler bile kutusu 12-13 tl bunun yanında 1 koli plak harcarsınız her antremanda oda 30 tl düşünürsek 1 günlük antreman yaklaşık 100-150 tl gibi rakamlara gelebiliyor. bu işi profesyonel olarak yapacak iseniz haftada en az 3 gün antreman lazım. gerisini siz hesap edersiniz. gelelim tüfek davasına ben bu spora 1 yıl oldu başlayalı tüfeğe verdiğim para 12000 tl yi geçti ha bu arada 3 tüfek değiştirdim. şuan kullandığım 682 gold e tüfeği 6800 tl ye kampanyadan aldım. normal bir yerli tüfek yaklaşık 1500 tl civarı, atış yelekleri 100 tl gibi, kulaklıklar 50, orta halli bir gözlük 200 tl civarı.

Aşkın beye açıklamalarından dolayı teşekkür ederiz...
Bekir bey; Aşkın beyin de dediği gibi maddi açıdan bazı fedakarlıklar gerektiriyor..Lisans işlemleri ise bunun yanında devede kulak kalır..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 16 Kasım 2012, 10:03:43 »
valla cok tessekkur ederım yardımlarınız ıcın fısektı plak sorun degıl benım ıcın tufek onemlı yaa bı bakıyorum 12000 9000 30000 kadar tufek var ama benı ıdare edıcek bısey olsun sımdılık o bana yeter ılerleyen zaman o degıstırılır cunku avdan bılıyorum ava baslarken tufekle sımdıkı tufegım arasında daglar kadar fark var ılk tufegım tek kırma bı beratta sımdıkı de aynı marka ama nerden nereye soyluycem su kı ılerleyen zman hersey olur bana tavsıye edıcegınız dusuk meblagda bı tufek ne olur bı de aklıma takılan polıgona plakları ben alsam antreman yapamazmıyım yanı ben gotursem.
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #15 : 16 Kasım 2012, 13:11:18 »
valla cok tessekkur ederım yardımlarınız ıcın fısektı plak sorun degıl benım ıcın tufek onemlı yaa bı bakıyorum 12000 9000 30000 kadar tufek var ama benı ıdare edıcek bısey olsun sımdılık o bana yeter ılerleyen zaman o degıstırılır cunku avdan bılıyorum ava baslarken tufekle sımdıkı tufegım arasında daglar kadar fark var ılk tufegım tek kırma bı beratta sımdıkı de aynı marka ama nerden nereye soyluycem su kı ılerleyen zman hersey olur bana tavsıye edıcegınız dusuk meblagda bı tufek ne olur bı de aklıma takılan polıgona plakları ben alsam antreman yapamazmıyım yanı ben gotursem.

Mürsel Tanık ustanın özel ürettiği tüfekleri tavsiye edebilirim sana kardeşim..
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 16 Kasım 2012, 13:14:35 »
kardesım mursel tanık derken nerde dır fıyat kactan baslar nasıl ıscılık sen tavsıye ettıysen olabılır .
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 20 Kasım 2012, 15:29:11 »
Akkar Churchill 206 Trap - huğlu 101 be  - arthemis -  büyük huğlu trap -

ben bu markaları dusunuyorum ama karar veremedım ılk trap deneyımı acısından hangısını tavsıye edersınız.

aslında bende bı superpoze var ama onu trap yapmayı dusunuyorum ustayla gorustum olur dedı ama onla ugrasmayıp bunlardan bırısını mı? alsam arkadaslar yardımcı olurmusunuz

şafak kardesım ılanen duyruluur hangısı sence. veya yaptırıyım mı? bendekı pozeyı.
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 20 Kasım 2012, 15:33:51 »
şafak kardesım  senın yukarıda yazmıs oldugun tr ıban numarsıyla taf takı ıban farklı bu ben taftakı ıban numarsına yatırdım parayı ama bı sorun olmaz umarım cunku senın yazdıgını gorunce bıraz sasırdım o yuzden bı soruyum dedım kardesım kusura bakma ben uyarıyım dedım.
bıde ben buyuklermı yoksa yıldızlar ve genclermı  nasıl olcak.
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2012, 15:35:18 Gönderen: Bekir ULAŞ »
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
« Yanıtla #19 : 20 Kasım 2012, 18:31:03 »
Cevabım biraz geç oldu kusura bakma Bekir kardeşim..
Mürsel Tanık derken Büyük Huğlu'nun yaptığı tüfeklerden bahsetmiştim ama fiyat aralığı şuan nedir bilemiyorum..
Dediğin gibi Iban numarası değişmiş olabilir..Yeni numarayı burada paylaşırsan sevinirim..
Ayrıca 87 doğumlu olduğuna göre büyük erkeklerde atacaksın kardeşim.. ;)
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı B.Ulaş EREN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 20 Kasım 2012, 18:56:45 »
canın sağ olsun kardesım anladım tamam buyuk huğluyu avcı oldugumdan da bılıyorum pek kullananlardan randıman aldıgını duymadım acıkcası o yuzden bunlar arasında karar verıcem valla kardesım yada dedıgım gıbı benım pozeyı trap yapıcaz baska tufekte yabancılık cekmıycez ıste hayırlısı su sezonu bı bıtıreyım sonra traplara baslıycam allahın ıznıyle .

ARKADASLARA DUYURUMUZU YAPALIM TAF YENI IBAN NUMARASI TR70 0006 2000 7110 0006 2983 84 NOLU IBAN DIR benım tafın kendı sıtesınden aldım ılgılenen arkadaslarda taf sıtesını zıyaret ederse ordaan ayrııntıları ogrenmıs olurlar ben ordan ogrendım ben yanlıs bılgı vermeyım
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2012, 18:58:04 Gönderen: Bekir ULAŞ »
  • D.K MAYA
ULAŞ EREN
Antalya / konyaaltı