Gönderen Konu: KÖPEK MAMASI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM  (Okunma sayısı 14579 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan ERTEN

• *
KÖPEK MAMASI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
« : 31 Mart 2010, 12:33:36 »
AŞAGIDA İSİMLERİNİ VE ADRESLERİNİ YAZDIĞIM MAMALAR HAKKINDA DAHA ÖNCEDEN KULLANMIŞ  OLAN ARKADAŞLARDAN, VETERİNER HEKİMLERİMİZDEN BİLGİ ALABİLİRMİYİM YADA İNCELEDİKLERİNDE KULLANIM AÇISINDAN DEĞERLENDİRMELERİNİ VE BİLGİ VERMELERİNİ RİCA EDİYORUM..

TÜM YORUMLAR İÇİN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER.

Brokaton runner yüksek enerjili köpek maması 20 kg

http://www.evcilbesinleri.com/fiyatlari/brokaton-runner-yuksek-enerjili-kopek-mamasi-20-kg-15000.asp

Sportmix High Protein Köpek Maması 20 Kg

http://www.evcilbesinleri.com/fiyatlari/sportmix-high-protein-kopek-mamasi-20-kg-166.asp

Gökhan ERTEN
1985-Isparta

Çevrimdışı Gökhan ERTEN

• *
Ynt: KÖPEK MAMASI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2010, 09:08:59 »
SANIRIM HİÇ BU MAMALARI KULLANAN YADA İNCELEYİP BİLGİ SAHİBİ OLAN YOK....
Gökhan ERTEN
1985-Isparta

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2010, 10:37:38 »
Sportmix High Protein Köpek Maması 20 Kg

http://www.evcilbesinleri.com/fiyatlari/sportmix-high-protein-kopek-mamasi-20-kg-166.asp

Bu mamayı Kullandım 10 para etmez Enerji işi falan yalan , O kadar para vermeyin bu parayı vereceğinize  A.N.F  İçeren Mamalar dan alın HİLLS , Proplan gibi kaliteli Mamalar yedirin... Yada bu Sizin almak istediğiniz Mamalar'dan para değerinde Aynı ama içerik olarak daha iyi olan Enhance Mamalarını tavsiye ederim.. Ayrıca şu Ara Av Dönemi kapalı yüksek Enerjili Mama vermek çok yersiz Ve Av dönemi kapalı iken yüksek enerjili Mamaları verirseniz köpekde Av'a başlayacağı Döneme kadar Yağ kalmaz buda Güçsüz bırakır ve yüksek enerjili Mamalar köpeği Zayıflatır - Form tuturur ama sizin yorum Almak isteğiniz Mamalar köpeğe fayda etmez..
Yüksek enerjili Mamalar Av Döneminin başladığı Ay kullanılır şimdi kullanmak çok yersizdir......

Brokaton runner yüksek enerjili köpek maması 20 kg

http://www.evcilbesinleri.com/fiyatlari/brokaton-runner-yuksek-enerjili-kopek-mamasi-20-kg-15000.asp

Bu Mama Hakında Bilgim yok ama Aldığınıza Değmez...

HİLLS
ROYAL CANIN
PROPLAN
ENHANCE
YADA ANF İÇEREN MAMALAR'DAN KULLANIN
.....

Sizin kullanmak istediğiniz MamaLar köpeğe fayda vermez para yedirirsiniz sadece eğer yinede Ucuz bi mama ise en kötü kullanacağınız Mama ;  Bonacibo yetişkin köpek Mamaları olsun , ama asla Bonacibo Mamalarının Pappy Mamalarını yawru köpeğe vermeyin 10 para etmez Gelişimi etkileyici hiçbir desteği yok sadece dışkı az yaptırıyor ve koku bırakmıyor , Bu Mamayı kullanacaksanız sadece yetişkin köpeklere göre olan Mamalarını kullanın derim vereceğiniz en kötü mama bu olsun derim Saygılar.......
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2010, 11:00:37 Gönderen: Gürkan GÜRSÜL »
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Gökhan ERTEN

• *
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2010, 11:40:35 »
GÜRKAN KARDEŞ DEĞERLİ BİLGİLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SAYGI BENDEN..
Gökhan ERTEN
1985-Isparta

Çevrimdışı Selçuk KOCA

• *
« Yanıtla #4 : 01 Nisan 2010, 11:47:01 »
proplan  hills  eukanuba bence bunlardan al dandik mamayla beslıcegıne
kaliteli mama al 400 gram mı vermen lazım 200 gram ver
gerısınıde ekmekle takvıyele daha salıklı bı köpegın olur

ben proplan kullanıyorum somon etli olandan cok memlunum
royel den falan cok cok ıyı bazende proplan nın icine royal karıstırıyorum
farkı 10 gunde gorursun
Selçuk KOCA
 1983 KOCAELİ
 0543 774 21 14

Çevrimdışı Bora TANKUL

• *
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2010, 13:37:18 »
Köpeğimi 1 yaşına kadar ProPlan Lamp&Rice ile besledim ve inanılmaz faydasını gördüm. Ama son derece pahalı olduğu için 1 yaştan sonra alternatif mama arayışına baktım. Bu dönemde Sportmix High Proteinide köpeğimde denedim. Azar azar eski maması ile karıştırarak versem de köpek anında ishal oldu ve dışkısı inanılmaz pis kokmaya başladı. Birkaç defa denedim ve her seferinde aynı neticeyi aldım. Sonuçta sportmix'den vazgeçtim. Şu an Pedigree Biftekli ve Kümes hayvanlı kullanıyorum. İnanılmaz memnunum.
Saygılar.
  • Stoeger M3000 Peregrine
  • Huğlu 103 DE
  • Deutch Kurzhaar
Bora TANKUL
1969 - İstanbul
Stoeger M3000 Peregrine, Max5
Huğlu 103 DE

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2010, 17:18:01 »
Köpeğimi 1 yaşına kadar ProPlan Lamp&Rice ile besledim ve inanılmaz faydasını gördüm. Ama son derece pahalı olduğu için 1 yaştan sonra alternatif mama arayışına baktım. Bu dönemde Sportmix High Proteinide köpeğimde denedim. Azar azar eski maması ile karıştırarak versem de köpek anında ishal oldu ve dışkısı inanılmaz pis kokmaya başladı. Birkaç defa denedim ve her seferinde aynı neticeyi aldım. Sonuçta sportmix'den vazgeçtim. Şu an Pedigree Biftekli ve Kümes hayvanlı kullanıyorum. İnanılmaz memnunum.
Saygılar.

Bora abiye katılıyorum. 1 yaşına kadar hills, proplan, royalcanin, anf, orijin. Bunlardan şaşmamak lazım. 1 yaşından sonrada benim şiddetle tavsiye ettiğim ABD ithal ENHANCE professional athlete. 18 kg 80-85 arası alınıyor.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Bora TANKUL

• *
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2010, 12:51:01 »
Bora abiye katılıyorum. 1 yaşına kadar hills, proplan, royalcanin, anf, orijin. Bunlardan şaşmamak lazım. 1 yaşından sonrada benim şiddetle tavsiye ettiğim ABD ithal ENHANCE professional athlete. 18 kg 80-85 arası alınıyor.

Bu konuda ustalarımızın, ağbilerimizin tavsiyelerinden şaşmamak lazım. Bu hususta çok güvendiğim bir ağbim bana özellikle 1 yaşına kadar olan dönemde beslenmenin köpeğin gelişimi için çok önemli bir dönem olduğundan bahsetmişti. Bu dönemde asla mamadan taviz verme diye nasihat etmişti. Ben faydasını gördüm, ciddi masraf oldu ama şu an köpeğimden çok memnunum.
  • Stoeger M3000 Peregrine
  • Huğlu 103 DE
  • Deutch Kurzhaar
Bora TANKUL
1969 - İstanbul
Stoeger M3000 Peregrine, Max5
Huğlu 103 DE

Çevrimdışı Vet.Hekim Kaya GİRAY

• *
« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2010, 15:53:17 »
gökhan bey ben  size mamayla ilgili çok basit bir fikir vereyim üzerinde premium yada superpremium ibaresi bulunmayan mamaları kesinlikle köpeklerinize yedirmeyin
Kaya GİRAY(Veteriner Hekim)
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350

Çevrimdışı Gökhan ERTEN

• *
« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2010, 16:54:30 »
gökhan bey ben  size mamayla ilgili çok basit bir fikir vereyim üzerinde premium yada superpremium ibaresi bulunmayan mamaları kesinlikle köpeklerinize yedirmeyin

kaya bey üzerinde premium yada superpremium  yazan mamalardan fiyatları uygun olanından 1 kaç tane yazarmısınız. teşekkürler
Gökhan ERTEN
1985-Isparta

• *
« Yanıtla #10 : 21 Nisan 2010, 16:58:39 »
superpremium olarak bonacibo premium olarak ta kuchoo yu önerebilirim ancak kuchoo sadece yetişkin köpeklerde kullanabileceğiniz bir mama
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350

• *
« Yanıtla #11 : 21 Nisan 2010, 17:00:02 »
bu arada sportmix i şiddetle tavsiye etmiyorum  üstündeki av köpeği resimlerine aldanmayın
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350

Çevrimdışı T.Uğur ÖZCAN

• *
« Yanıtla #12 : 21 Nisan 2010, 21:34:51 »
Gökhan Bey HİLLS kullan Üzerinde yazan kg ölçülerin de ver,tüy renginin bile fark ettiğini görürsün...

Tevfik Uğur ÖZCAN
1975-Eskişehir

Çevrimdışı Gökhan ERTEN

• *
« Yanıtla #13 : 22 Nisan 2010, 09:29:22 »
Gökhan Bey HİLLS kullan Üzerinde yazan kg ölçülerin de ver,tüy renginin bile fark ettiğini görürsün...

uğur bey teşekkürler yorumunuz için ama hills de pek pahalı e haliyle zor oluyor şimdilik bonacibo aldım ekmekle ıslatıp biraz beklettikten sonra veriyorum güzel de yiyor. bakalım
şimdilik nasıl yarar mı köpeğe bakıcam artık
Gökhan ERTEN
1985-Isparta

Çevrimdışı Güven SARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 22 Nisan 2010, 13:54:43 »
Kaya bey ben ve birkaç arkadaşım sportmiks mama kullanıyoruz,çok ta fazla şikayetimiz yok.Bu konuda biraz bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz.Teşekkürler.
Güven SARI
1967 Ordu Fatsa 0 532 455 28 03

Çevrimdışı T.Uğur ÖZCAN

• *
« Yanıtla #15 : 22 Nisan 2010, 22:04:54 »
Gökhan bey evet biraz pahalı bir mama 150 tl çivarında fakat benim köpeğim 7 aylık,bir ay oldu alalı, fakat 4. ayına kadar yeterli ve kuvvetli bir mama ile beslenmediği için arka ayaklarında problem oldu kalça kemiği çıkığı şüphesi için film de çektirdim,üzüntüsünü endişesini parayla ölcemezsin ama tedavi masrafı mama paralarını kat kat geçti veterinerim de ilk iş olarak mama değişikliğini şiddetle tavsiye etti şimdi kullanıyorum zamanında kullanılmış olsa bu problemler yaşanmaz dı size de o yüzden tavsiye ettim köpeğiniz yavruysa bence hiç olmazsa karıştırın size uzun vadede avantaj sağlar 12 ay gelişim hızlı bir biçimde ama 18 aya kadar devam eden bir süre av köpekleri de eforlu köpekler gercek enerji en çok ihtiyaç duydukları şey performanslarını ve dayanınıklarını kesin etkiliyor...

Tevfik Uğur ÖZCAN
1975-Eskişehir

Çevrimdışı Gökhan ERTEN

• *
« Yanıtla #16 : 23 Nisan 2010, 09:13:01 »
Gökhan bey evet biraz pahalı bir mama 150 tl çivarında fakat benim köpeğim 7 aylık,bir ay oldu alalı, fakat 4. ayına kadar yeterli ve kuvvetli bir mama ile beslenmediği için arka ayaklarında problem oldu kalça kemiği çıkığı şüphesi için film de çektirdim,üzüntüsünü endişesini parayla ölcemezsin ama tedavi masrafı mama paralarını kat kat geçti veterinerim de ilk iş olarak mama değişikliğini şiddetle tavsiye etti şimdi kullanıyorum zamanında kullanılmış olsa bu problemler yaşanmaz dı size de o yüzden tavsiye ettim köpeğiniz yavruysa bence hiç olmazsa karıştırın size uzun vadede avantaj sağlar 12 ay gelişim hızlı bir biçimde ama 18 aya kadar devam eden bir süre av köpekleri de eforlu köpekler gercek enerji en çok ihtiyaç duydukları şey performanslarını ve dayanınıklarını kesin etkiliyor...

UĞUR ABİ YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜRLER. BENİM POİNTERİM DİŞİ VE ŞU AN 62 CM GELİŞİMİNİ TAMAMLADI FİZİĞİ ÇOK DÜZGÜN. GÜZEL BAKIMI BİTTİ BUNDN SONRA FORSE EDECEĞİZ ARTIK. TABİ BU ARADA  150 TL LİK DEĞİL DE 70- 80 TAL LİK MAMALARLA DEVAM ETMEM GEREKİYOR. TEŞEKKÜRLER.

Gökhan ERTEN
1985-Isparta

Çevrimdışı T.Uğur ÖZCAN

• *
« Yanıtla #17 : 23 Nisan 2010, 23:53:38 »
  Maşaallah.... Hadi bakalım sezonda iyi avlar Gökhan,evet iyi bakmışsın oda sana bakaçaktır sırası geldiğinde...

Tevfik Uğur ÖZCAN
1975-Eskişehir

• *
« Yanıtla #18 : 25 Nisan 2010, 14:01:17 »
sportmix ve diğer market mamaları içerdikleri besin madde bileşimleri ve çeşitleri açısından köpeklerimiz için gerekli enerji, protein , vs. besin madde miktarlarını karşılayamamakta ve köpeklerimiz vücut yağlarını kullanmaya çalışırken karaciğer yağlanması ve siroz gibi geri dönüşü hiç mümkün olmayan karaciğer hastalıklarına ve yine içerdikleri yüksek yada dengesiz mineral medde miktarlarına bağlı olarak idrar yolu taşlarına neden olabilmektedir ve bunu da geri dönüşü pek mümkün değildir bu yazımı dikkate alıp bu tip mamaları kullanmaktan kaçınırsanız av dostunuzla uzun yıllar beraber  olabilirsiniz
  şu unutulamasın köpeğe verilebilecek bir mamanın üzerinde superpremium yada en azından premium ibareleri bulunmalıdır

bu arada köpreğin mamayı iştahlı yemesi mamanın aromasıyla ilgilidir ve mamayı değerlendirmek için kesinlikle yeterli bir kriter değildir umarım bu yazımı dikkate alrsınız

herkese saygılar ve rastgele
1982 (İnegöl/BURSA)
05365548350

Çevrimdışı Gökhan ERTEN

• *
« Yanıtla #19 : 26 Nisan 2010, 09:05:15 »
  Maşaallah.... Hadi bakalım sezonda iyi avlar Gökhan,evet iyi bakmışsın oda sana bakaçaktır sırası geldiğinde...

iyi dilek ve temennilerin için teşekkürler uğur abi. sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz. inşallah nino ile birlikte güzel avlar çıkarazağız. saygılar..
Gökhan ERTEN
1985-Isparta

Çevrimdışı Gökhan ERTEN

• *
« Yanıtla #20 : 26 Nisan 2010, 09:07:47 »
sportmix ve diğer market mamaları içerdikleri besin madde bileşimleri ve çeşitleri açısından köpeklerimiz için gerekli enerji, protein , vs. besin madde miktarlarını karşılayamamakta ve köpeklerimiz vücut yağlarını kullanmaya çalışırken karaciğer yağlanması ve siroz gibi geri dönüşü hiç mümkün olmayan karaciğer hastalıklarına ve yine içerdikleri yüksek yada dengesiz mineral medde miktarlarına bağlı olarak idrar yolu taşlarına neden olabilmektedir ve bunu da geri dönüşü pek mümkün değildir bu yazımı dikkate alıp bu tip mamaları kullanmaktan kaçınırsanız av dostunuzla uzun yıllar beraber  olabilirsiniz
  şu unutulamasın köpeğe verilebilecek bir mamanın üzerinde superpremium yada en azından premium ibareleri bulunmalıdır

bu arada köpreğin mamayı iştahlı yemesi mamanın aromasıyla ilgilidir ve mamayı değerlendirmek için kesinlikle yeterli bir kriter değildir umarım bu yazımı dikkate alrsınız

herkese saygılar ve rastgele

kaya bey anlaşlıyorki sportmix kullanmayacağım. değerli bilgilerin için teşekkürler bona cibo ile devam edeceğim teşekkürler

http://www.temizmama.com/urunler.asp?urun_detay_id=10

« Son Düzenleme: 26 Nisan 2010, 09:10:07 Gönderen: Gökhan ERTEN »
Gökhan ERTEN
1985-Isparta

Çevrimdışı İbrahim KARTAL

• *
  • AV NEREDE,YORULDUĞUN YERDE
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2010, 23:47:31 »
superpremium olarak bonacibo premium olarak ta kuchoo yu önerebilirim ancak kuchoo sadece yetişkin köpeklerde kullanabileceğiniz bir mama
Kaya bey önerinizi dikkate aldım ve bonacibo premium mamasını sipariş ettim. inş.teslimatda bir sorun çıkmazda mamayı denerim
İbrahim KARTAL
1975 ANKARA

Çevrimdışı İbrahim KARTAL

• *
  • AV NEREDE,YORULDUĞUN YERDE
« Yanıtla #22 : 02 Mayıs 2010, 23:49:43 »
 özür mamayı eklemeyi unutmuşum..

http://www.temizmama.com/urunler.asp?urun_detay_id=12
İbrahim KARTAL
1975 ANKARA

Çevrimdışı Tarık OĞUZ

• *
« Yanıtla #23 : 03 Mayıs 2010, 20:21:53 »
sportmiksmi sakın ha 300 gr mama 500 gr dışkı bona cibo edalt av zamanıda hıgh enerji tavsiye ederim ama param çok diyorsan tabiki bence 1. hilss 2.försçois 3.nutranagıt ve diğerleri
Tarık OĞUZ
1961 İZMİR
                     İzmir  Hatay  Avcılar  Derneği

Çevrimdışı İdris CAN

• *
« Yanıtla #24 : 17 Haziran 2010, 06:15:25 »
arkadaşlar bu sportmixten iki çeşit var.biri premium mama olmayan sportmix high protein poiter resimli olan
http://www.sportmix.com/dog/originalHighProtein.tpl

bide premium olan sportmixpremium  high energy adult chunk.bu son yazdiğim mamadaki besin değerleri mükembel bence.verdiğim linkte değerleri inceleğin.kiloda 4795 kilokalori.bence abd gibi katı kuralları ve yasaları olan bir ülkede imal edilmiş olmasıda ayrıca güven veriyor insana.
http://www.sportmix.com/dog/premiumHighEnergyAdultChunk.tpl
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2010, 06:17:30 Gönderen: İdris CAN »

İdris CAN
1969 bursa