Gönderen Konu: KÖPEĞİME EĞİTİM VERECEK BİRİNİ ARIYORUM  (Okunma sayısı 2722 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir ALP

• *
KÖPEĞİME EĞİTİM VERECEK BİRİNİ ARIYORUM
« : 16 Mart 2010, 16:19:04 »
ARKADAŞLAR BENİM 3 YAŞINDA YERLİ POİNTER BİR KÖPEĞİM VAR. KÖPEĞİN UZAK ARAMA, FERMADA BEKLEMEME, APORT YAPMAMA, ZAMAN ZAMAN VURULAN KUŞU YEME GİBİ PROPLEMLERİ VAR. KİMİ ARKADAŞ DİYECEKKİ VUR GİTSİN. AMA KÖPEK OĞLUMLA YAŞIT VE OĞLUM GİBİ. ARAMIZDA MANEVİ BİR BAĞ VAR. BU YÜZDEN BIRAKIP YERİNE BAŞKA BİR KÖPEKTE ALMAK İSTEMİYORUM. 
MAKUL BİR ÜCRET KARŞILIĞI KÖPEĞİMİN PROPLEMLERİNİ GİDERECİ EĞİTİM VERECEK BİRİNİ ARIYORUM. ADANA VE ÇEVRE İLLERİNDEN OLURSA DAHA İYİ OLUR. SELAMLAR.

Kadir ALP
1970-Adana

Çevrimdışı Kadir ALP

• *
Ynt: KÖPEĞİME EĞİTİM VERECEK BİRİNİ ARIYORUM
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2010, 15:41:05 »
ertuğrul kardeşim ilginden dolayı teşekkürler. ama ben nasıl eğitim veriliri aramıyorum. makul bir ücret karşılığı köpeğimi eğitecek birini arıyorum.

Kadir ALP
1970-Adana

Çevrimdışı Harun KARAOSMANOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2010, 13:17:22 »
Bazı sitelerde görüyorum. Merak ettim ve Telefon ettim Yemin ederimki Hani derler ya Nikah Parası istiyorlar.Öyle bi rakam isteniyor sizin bu istekleriniz 1500 tl ye yakın ücret isterler.
Harun KARAOSMANOĞLU
1964 KASTAMONU         [email protected]
0 542 603 30 29 Kurt, Ayı dahil TAHNİT VE TROFE YAPILIR
Puanter ve Drahthaar  itinalı tavşan avı yapılır.

Çevrimdışı Kadir ALP

• *
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2010, 14:26:07 »
Mustafa Kardeşim bilgilendirme için teşekkürler. Adanada böyle bir merkezin açılmasına sevindim. Tabiki gidip görmek lazım. refaranslarına bakmak lazım. Harun Beyin de dediği gibi bir dünya para istemiyorlardır umarım. Adanaya ilk gittiğimde bu merkeze uğrayıp bilgi alacağım.
Köpek eğitiminden anlayan avcı arkadaşlar yukarıda bahsettiğim köpeğimi eğitmenin zor olduğunu uğraşmaya da değmez, çok seviyorsanda ev de dursun yeni bir köpek al gibisinden tavsiyelerde bulundular. Bende bu tavsiyelere uyarak site üyelerimizden Oktay Ayçakmak arkadaşımız vesilesi ile bir pointer yavru edindim. Oktay komutanada ayrıca burdan çok çok teşekkür ediyorum. Daha 45 günlük. Çok şirin bir köpek. Şimdilik buna yoğunlaşacağız bakalım.

Kadir ALP
1970-Adana