0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ALLAH CAN PEKLİGİ VERSİN .. ÇOK GÜZEL Bİ DAMIZLIK.
masallahhh fazla soze gerk yok ......
Yeni resimler isteriz.Hergün bunlara bakmaktan ezber yapmaya başladım.Böyle güzel köpeklerin boy boy fotoları süslemeli sitemizi. iddaa ediyorum 5 sene sonra biz bu italyanları geçeriz...zaten avcılık konusunda bize yetişmeleri mümkün değil.
Yeni resimler isteriz.Hergün bunlara bakmaktan ezber yapmaya başladım.Böyle güzel köpeklerin boy boy fotoları süslemeli sitemizi. iddaa ediyorum 5 sene sonra biz bu italyanları geçeriz...zaten avcılık konusunda bize yetişmeleri mümkün değil........mustafa kardeş güzel yazmışsın katılıyorum sana ..
Maşallah çok güzel bir kan ülkemiz adına taktire şayan bir eylem gözünüz aydın
tek kelimeyle harika iyi günlerde avlanırsın inşallah allah can pekliği versin.
tek kelime ile harika maşallah....
Muratçığım bu güzel kanları Yalvaç'ımıza getirerek beni gururlandırıyosun Allah nazardan saklasın.
maşallah gercekten güzel bir pointer
türkiye ye böyle güzel kanları kazandırdığınız için sizi tebrik ederim.
Murat yaptın gene yapacağını, En kral safkanlardan birisini Yalvaca getirdin ya helal olsun diyorum. Güzel Günlerde avlanman temennisi ile..
ALLAH CAN PEKLIGI VERSIN
güzel gelinlere yakışıklı bi damat adayı maşallah.
masalllaaaaahh
Maşallahh Murat... Güle Güle avlanman dileklerimle.
tek kelimeyle harika iyi günlerde avlanırsın inşallah nazar deymesin yeter böyle kanların tanıdıklarımız da olması güzel bişeyhayırlı ömürlü olsun!...
böyle damzlığa can kurban abi
Karizmatik bir yapısı var.Her avcının sahip olmak istediği bir pointer. Nice doyumsuz avlara.
massallah böyle güzel bir kanı türkiyede görmek cok sevindirici...tesekkürler
maşallah güzel ve iyi bir damızlık hayırlı olsun
maşallahı var,süper bir pointer...sevdim bu baskoyu bir yavrusuda benim kral.....ömrü uzun olsun....
Maaşallah..Aydın
GüzeL bir kan .. Brek güzeLLik oLarak dünya şampiyonu anne de Lavarro kanı baskın .. Umarım yavruLarıda basko gbi oLur ..
GüzeL bir kan .. Brek güzeLLik oLarak dünya şampiyonu anne de Lavarro kanı baskın .. Umarım yavruLarıda basko gbi oLur
MAŞALLAH ÖMRÜ UZUN OLSUN YİNE 1000 YTL LİK YAVRULAR VERİR:)))))))))) RASGELE MURAT BEY UMARIM ALINMAZSINIZ:)