Gönderen Konu: MUFLON AVLARI-GÜMÜŞ MADALYA  (Okunma sayısı 8692 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı A.Selçuk KARAKÖY

• *
    • REMINGTON
Ynt: MUFLON AVLARI-BRONZ MADALYA
« Yanıtla #25 : 12 Mart 2010, 21:23:41 »
     Gümmmmmmmm..Rodoplar inliyor bizim koç depar atıyor..Talip vuramadın diyor rehber vurdun diyor ben sırtından çıkan dumanı gördüm koç vuruldu..Geçen senede aynı açıyla atmıştım koça..Bence en zor atış çapraz duran ava neden derseniz..Eğer akciğer yada kalp atarsanız çekirdek boyna yada kafaya çıkarken zarar verir av çok çapraz duruyor..Böyle bir açıda olan hayvana ya atmıyacaksınız yada benim gibi riskli bir atış yapıp boşluk atıp çıkışda kalp vuracaksınız ve elinizdeki tüfek 200mt.rede 15 cm alt atıcak çok zor iş anlıyacağınız…Tabii ki bu atış şans değil çünkü 2.kere başıma geliyor…Neyse koşuyoruz  yerimizden çatağa doğru koç aşağıda yatıyor..100mt.re üstünde koşmuş diyorum ama öyle olmamış..Talipin çektiği filmi izleyince görüyoruz benim tüfek attığım koç 25 mt.re gibi koşup taklalar atmaya başlamış.Bir başka koç üstünden atlamış.Aşşağı inen sürü birden kendini sola kırmış vuruk koçda yuvarlanıp durmuş.

İkinci kere aynı atış aynı av aynı yer kaç avcıya kısmet olur çok mutluyum dostlar çok..Dürbünün içinden göründüğünden  kat kat yakışıklı bir koç,hele o yeleleri müthiş.rehber Salih abi kanladığı dalı bana uzatıyor adet gereği .Talip video çekimine devam ediyor. Fotoğraf makinalarıda çıkıyor birkaç poz bu müthiş hayvanla çekiliyoruz.Bu arada dostlar atış anlattığım gibi olmuş çıkış kalp..Talip kaç kere tebrik etti sayısını bilemiyorum..Talip Yılmazın farkını bir kere daha yaşıyorum Rodoplarda…Talip kamera çekerken biz Salih abiyle koçu 60-70derece rampadan çıkarıyoruz 100mt..benim tansiyon düşüyor aç aç av yaparsan olacağı budur..10 dakka mola..Neyse çabuk geldim kendime…Koçu çok uzun sayılmayacak bir mesafede gelen araca yüklüyoruz..Araça binip bizde av köşküne doğru yola çıkıyoruz…

RASTGELE
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]
 ''İyi düzenlenmiş bir Milis, özgür bir Devlet’in güvenliği için şart olduğundan, halkın silah bulundurma ve taşıma hakkı ihlâl edilemez.” Amerikan Anayasası

Çevrimdışı A.Selçuk KARAKÖY

• *
    • REMINGTON
Ynt: MUFLON AVLARI-BRONZ MADALYA
« Yanıtla #26 : 16 Mart 2010, 21:16:14 »

Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]
 ''İyi düzenlenmiş bir Milis, özgür bir Devlet’in güvenliği için şart olduğundan, halkın silah bulundurma ve taşıma hakkı ihlâl edilemez.” Amerikan Anayasası