0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk önce değerli ve kadim dostum Erhan kardeşimi böylesine değerli bir Pointeri temasları ve çabaları neticesinde Türkiye'ye kazandırdığı için herkezin huzurunda tebrik eder saygı ve sevgilerimi sunarım...Tek kelime Harika bir Pointer olmasıyla gerçekten adından ve kanından çok ama çok bahsettirecek bir köpek olduğunu düşüyorum.aynı zamanda üreticisi sevgili Rasim CİN abimi emektarı sevgili Kadir MEMiŞ abilerimede teşekkür ediyorum böylesine profosyonel çalışmalarından ötürü bizlere örnek olduklarını düşüyorum.Erhan kardeşimede en güzel avlarında Bella ile nice başarılar en güzel estanteneler temenni ediyorum...YOK BÖYLE BİRŞEY...
Erhan gerçekten kalp dayanmaz buna.Maşallah gerçekten çok güzel bi kanın devamı.Seni gerçekten canı gönülden kutluyorum.tabikide bu arada rasim abi ve kadir abi böle güzel kanları türkiyeye kazandırdıkları için gerçekten canı gönülden kutluyorum..Allah her avcıya böle güzel kanlar nasip etsin.Artık ava çıktığında bella ya nasıl yetişecen onu düşündün değilmi )))
maşallah güzel pointer.allah uzun yıllar önünde av vurmayı nasipetsin..
sevgili ERHAN pointerini çok beğendim, önünde avı eksik etmediğiniz sürece,çok iyi avcı olucağı kesindir,hayırlı olsun ,sevgilerimle
Walla ne desek az kalır. Allah sağ salim uzun av yapmanızı nasip eder inşallah saygılarımla
HAYIRLI OLSUN ERHAN HAYRINI GÖRMEK NASİP OLSUN..
erhan kardeşim seni canı gönüülden kutlarım sen en iyilerine layıksın maşallah ömrü uzun avı bol olsun.selamlar
hayırlı olsun pointerin, allah iyi günlerde avlanmak nasip etsin, inşallah gönlünce, emeklerin boşa çıkmaz allah can pekliği versin, çok güzel bir paylaşım teşekürler.
güzel poınter maşallah ömrü uzun, avları bol olsun.
Erhan bey kardeşim Maşallah Bella süper görünüyor.Allah nazarlardan saklasın....En iyiye ulaştın sanırım...Bellayı güle güle büyüt kardeşim. Allahtan kazasız belasız bol bereketli avlar dilerim....Kal sağlıcakla....
Erhan bey hayoırlı olsun,böyle güzel kanların ülkemize kazandırılmasın da katkısı olan Rasim bey e ve Kadir bey e teşekkürler.Bodruma selamlar...[/ERHAN kardeşim seni böyle bir köpeğe sahip olduğun için kutlarım.inşallah avlarınız daim olur köpeğinle sana bol avlar diliyorum.TÜRKİYENİN EN KUZEYİ SİNOPTAN kucak dolusu selamlar.quote]
Köpekler tek kelimeyle muhteşem.Böyle köpeklerle avların ne kadar zevkli geçeceğini tahmin ediyorum.Allah nazarlardan saklasın...
Alıntı yapılan: Nusret KAYA - 26 Şubat 2010, 20:30:33 Erhan bey hayoırlı olsun,böyle güzel kanların ülkemize kazandırılmasın da katkısı olan Rasim bey e ve Kadir bey e teşekkürler.Bodruma selamlar...[/ERHAN kardeşim seni böyle bir köpeğe sahip olduğun için kutlarım.inşallah avlarınız daim olur köpeğinle sana bol avlar diliyorum.TÜRKİYENİN EN KUZEYİ SİNOPTAN kucak dolusu selamlar.quote]Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Burçin Bey ve Mert kardeşim... Ne demiş ustalar 10 paralık tüfek 100 paralık köpek diye... Bodrumdan sevgilerle
erhan bey allah kazasız belasız avlar nasibetsin herşeyile çok güzel
hayırlı uğurlu olsun allah can peklliğl versin RASTGELE