Gönderen Konu: VE KORKULAN OLUYOR.YENİ SİLAH YASASI ÇOK KÖTÜ OLCAK ÇOOOOK.  (Okunma sayısı 15873 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

soundstream

• Ziyaretçi
Merhaba site üyeleri.konunun başlığında yazdığım gibi korkulan oluyor.neyazıkki artık herkes silah alabilcek.herkesten kastım adam hapise girip çıksa dahi silah bulundurmayı bırakın taşıma ruhsatı almaya hak kazanıcak.bu nekadar berbat bir sistem nekadar kötü bir düzen.nedir bu ülke başındakilerinin yapmak istedikleri.resmen iç savaş çıkarıp milleti miletemi kırdarcaklar öldürtcekler.düşünebiliyormusunuz ya bir uzun menzilli yivli tüfeği 2 adam öldürmüş bir şahıs çok rahatlıkla alabilcek.bir maç veya  bir başka olayda çekip rahatlıkla kullanabilcek.ve sonuç bilmem kaç kişi kaza kurşununa gitcek.çok güzel günler bizi bekliyor sevgili dostlar.bugünlerin kıymetini bilelim bence.ve en çok korktuğum ne biliyormsunuz?çocuklarımızı nasıl güvenipte bir yarım saat oynasınlar diye dışarı gönül rahatlığıyla çıkaracağız.düşünebiliyormusunuz herkesin belinde bir silah herkesin elinde bir tüfek.kimin ne yaptığı belli değil.en ufak tartışmada elleri bele atmalar.şahsım adına çok korkuyorum bu durumdan.ALLAH herkesi korusun bu olaylardan.ve burdan yetkililere sesleniyorum.KENDİNİZE GELİN ARTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.NORMALMİSİNİZ SİZ YA?SİLAHI AKILLI ADAM TAŞIR. EMNİYETLİ BİR ŞEKİLDE HOBİ OLSUN DİYE KULLANIR.ADAM ÖLDÜRMEK İÇİN DEĞİL.FARKINA VARIN ARTIK.KİM OLDUĞU BELLİ OLMAYAN BİR SABIKALI GELİPTE ÇOCUĞUNUZA MERMİ SIKSA HOŞ OLURMU? TABİKİ OLMAZ.O YÜZDEN BU KANUNU KOYARKEN LÜTFEN EVLATLARINIZI GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE GETİRİN.NERDEN GELDİĞİ BELLİ OLMAYAN BİR ÇEKİRDEKLE EVLADINIZIN GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE KANLAR İÇİNDE YIĞILMASINI GÖRMEK HOŞUNUZA GİDECEKMİ?HİÇMİ BUNLARI DÜŞÜNMEZSİNİZ AKLIM ALMIYOR YA.HAPİSTEN ÇIKMIŞ ADAMA SİLAH VERMEK NEDEMEKTİR YA.TAMAMEN ÖLDÜRMEYE TEŞVİK,TECAVÜZE TEŞVİK,HIRSIZLIĞA TEŞVİK VE AKLA GELEN BİNBİR TÜRLÜ İĞRENÇLİKLER.TÜRKİYE ELDEN GİDİYOR ARTIK BUYRUN YORUMUNUDA SİZ YAPIN SEVGİLİ ABİLER KIYMETLİ ÜYELER.HEPİNİZE SONSUZ SAYGI VE SEVGİLERİMLE.SAĞLICAKLA KALIN......
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2010, 20:05:55 Gönderen: Raşit BAYSAL »

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Ynt: VE KORKULAN OLUYOR.YENİ SİLAH YASASI ÇOK KÖTÜ OLCAK ÇOOOOK.
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2010, 20:24:16 »
Silahların ruhsatlı bir şekilde taşınmasının bence bir zararı yok Türkiyede silahla işlenen suçlara bakıldıgında suçların % 80 nine yakın bir bölümü ruhsatsız silahlarla işleniyor ülkede ruhsatsız silah bulmak hiç te zor degil 300-500 liraya bulunabilecek cinsten silahların kayıt altına alınması bence gerekli ve korkutucu bir unsur degil ...Sadece bir ikametgah ve sabıka kaydıyla alınmalı..
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

soundstream

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2010, 21:10:23 »
sayın faruk bey sizce nasıl normal gelebiliyor?hapisten çıkmış bir adamdan bahsediyoruz.nekadar mantıklı sizce bu sölediğiniz?tamam ruhsatsız silah bulmak elbet daha kolay.ama ruhsatı herkese vermek tamamen suça teşvikdir.ben avcıyım.silahı av için alırım.peki ya diğeri?o ne için alır.cinayetten yargılanmış bir adam ve ben nekadar yakınız sizce birbirmize?av tüfeğinin bile bu zamanda av tüfeği diye geçmediğini söleyen binlerce insan var.bakın dediğime dikkat edin.av tüfeği diyorum ama diğeri silah diyor.ikisi asla aynı şey değil.ben avımı yaparım av tüfeğimi kaldırırım.ama diğeri öle düşünmüyor.acaba şurdan şuraya atsam vururmuyum diye düşünüyor.dediği yerde ya karşı binanın uydu çanakları yada bacaları.ben bunu anlatmaya çalışıyorum.silahların tabi ruhsat altına alınması daha iyi ama konumuz bu değil.konumuz tehlikeli ve psikolojisi bozuk insanların silah alma hakkı olması.benim psikolojim bozuksa banada vermesinler kardeşim.haklılar derim çıkarım işin içinden.bu dediğiniz tamamen mantık dışı bişey.sizin sölediğinize hiç katılmıyorum.

Çevrimdışı Ömer ASKAN

• *
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2010, 21:27:54 »
siyasete girmek istemem asla sevmemde ama bu hukumet doneminde  bir yenilik yapılıpta birilerinin kesesinin dolmadığı gormedim daha. bu benim sahsi kanaatim. bakalım silah yasası ile kimlerin cebi dolacak. burda cep dolacaktan kasıt silahı ureten vs değil hangi siyasetcinin yada bürokratın.
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2010, 13:25:27 Gönderen: Ömer ASKAN »
Ömer ASKAN
1977-Ankara

www.benimevimemlak.com

Çevrimdışı Halil ARIK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2010, 11:56:12 »
sabıka kaydı aranmalı her isteyene verilmemeli maçtan sonra düğünde silahına sarılıp kazayla kücük cocukları öldürecek insanlara verilmemeli
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

Çevrimdışı Ömer ASKAN

• *
« Yanıtla #5 : 17 Şubat 2010, 11:58:50 »
sabıka kaydı aranmalı her isteyene verilmemeli maçtan sonra düğünde silahına sarılıp kazayla kücük cocukları öldürecek insanlara verilmemeli

bunun tespiti nasıl yapılcak. kolluk bunu nasıl araştırabilir. suç isleyecek kişi bunu ruhsatlı silahı ile yapmayacaktır. çok kötü olacak bence
Ömer ASKAN
1977-Ankara

www.benimevimemlak.com

Çevrimdışı Savaş ÇETİN

• *
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2010, 13:05:57 »
Raşit bey; yasa tam olarak nasıl çıkacak bilmiyoruz ama, sen kafanı yorma kimse ruhsatlı silahıyla bilerek isteyerek suç işlemez. Sanki ruhsat verilmiyor diye bahsettiğin suça eğilimli kişiler silahsızmı geziyor. Silahlı suç örgütlerinin elinde bulunan silahlar ruhsatlımı sence. Şimdi ruhsat  verilmiyor silahsızmı kalıyor adamlar.  Biz bizi biliyoruz çığırtkanlığa gerek yok. Bence silahların sahibi açısından kayıt altına alındığı düşünülürse iyi bir gelişme bile denebilir. Yinede suç işlemeye azmetmiş kişiler  ruhsat almak istemeyecektir merak etme. Hem vergisi var hem yakayı ele vermeleri daha kolaylaşacaktır. Zaten büyük ihtimalle silahlı suça karışmış kişiler için geçerli değildir bu yasa.
Savaş ÇETİN
1976 Eşme UŞAK

Çevrimdışı Fatih KANDEMİR

• *
« Yanıtla #7 : 17 Şubat 2010, 13:09:05 »
Silahların ruhsatlı bir şekilde taşınmasının bence bir zararı yok Türkiyede silahla işlenen suçlara bakıldıgında suçların % 80 nine yakın bir bölümü ruhsatsız silahlarla işleniyor. Faruk beyin bu satırlarına ben de katılıyorum. Şimdiye kadar olan bundan sonra farklı boyuta geleceğinede inanmıyorum. Ayrıca, ha yivli silah, ha yivsiz silah sonuçta hepsi öldürücüdür. Bence,  ÖNEMLİ OLAN EĞİTİMDİR.   

bende söylediklerinize katılıyorum, faruk beye de katılıyorum.

suç işlenen silahlara bakıldığında çoğunlukla ruhsatsız silahlardır. silahla suç işleme potansiyeli olan kişilerin silah bulması bu gün ki silah yasasıyla engellenemeyeceği için, en azından ruhsatlı silah taşıtarak yaşanan olayları takip etmek kolaylaşacaktır. benim ruhsatlı silahım varsa bunun balistiği parmak izleri hepsi kayıtlıdır. kimse ruhsatlı silahıyla suç işlemek istemez.

bence bu şekilde yapılacak bir yenilikle hem ruhsatsız kullanım azalacak, dolayısı ile de suç işleme olayıda kısmen azalacaktır düşüncesindeyim.

diğer yandan ömer bey e de katılıyorum. memleketin durumu ortada mutlaka bir cep meselesi vardır, olmasa asla bu konuya el atan olmazdı....

saygılar.....
  • BENELLİ RAFAELLO DELUXE
  • Yıldız Elegant A1 E
  • Huğlu 103 CE
  • Ata Arms
  • Yıldız SPZ ME
  • POİNTERLERİM BONİ&BORA

Fatih KANDEMİR
1977-Ankara

soundstream

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2010, 16:25:43 »
sevgili üyeler. bu sizin konuştuklarınızı 3 yaşındaki çocukta biliyor.mesele bu değil.bende isterim silahların kayıt altına alınmasını.ama ortada azmetirrme olayı var.konu bundan ibaret.

soundstream

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 17 Şubat 2010, 16:30:12 »
savaş bey bence siz fazla yormayın kafanızı.çnkü yasa taslağa girdi girecek.adam öldürmekten içeri giren kişi adamı üfürüğüyle öldürmüyor herhalde.suç örgütlerinin silahlarının ruhsatsız olduğunu belirtmeniz bile tam bir saçmalık.çünkü bunuda bilmeyen yok:):):):):):)bu arada yivsiz bir tüfekle özürlünün biri alıp eline silahı ateş edicek.sonra sizin çocuğunuz vurulucak.ve siz onu balistikle yakalayacaksınız.buna koca bir kahkaha atarım sadece.balistikle ilgili konuşanlara duyurulur.
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2010, 16:31:59 Gönderen: Raşit BAYSAL »

Çevrimdışı Ömer ASKAN

• *
« Yanıtla #10 : 17 Şubat 2010, 17:17:38 »
su an tasıma ruhsatı almak malumunuz oldukça zahmetli. şayet ruhsat edinme işi kolaylaşırsa beraberinde silah pazarı doğuracak ve silah bulmak kolay olacak. bu yasa piyasada bulunan ruhsatsız silahların kayıt altına alınması demek değil. bu tam anlamıyla yepyeni bir pazar olusturmak. milyonlarca ruhsatsız silah varsa ulkemizde bu yasa ile 10 milyonlarca silah olacak. ruhsatsız silahlar azalacak belki ama atesli silahlarla işlenen suç oranları artacak. türkiyede eğitim seviyesi ve kultur yapımızın bunu kaldırcak duzeyde olduğuna ben inanmıyorum.

Ömer ASKAN
1977-Ankara

www.benimevimemlak.com

Çevrimdışı Durhasan GÖNEN

• *
  • Aşk'ı Hak'ka oLmayanın LaçkaLaşır AkLı
« Yanıtla #11 : 17 Şubat 2010, 18:37:47 »
     Taşıma ruhsatı zaten herkese verilmediği gibi,bu yasadan sonrada alelade verilebileceğini tahmin etmiyorum..İllaki bundan önce olduğu gibi,bundan sonrada gerekli tahtikat yapılacak ve il idaresince oluşturulan komisyon tarafından onaylanmak suretiyle kişiye ruhsatı verilecek yada verilmeyecektir..
     Hatta yeni yasada,ruhsat verilecek kişinin tıbbi noktada,heyet yerine bir tek doktor imzasıyla o aşamayı geçeceği gibi,bitakım pratikleştirmelerde mevcut..
    Benim bu yasadan anladığım kadarıyla;ilgili bakanlık yada müsteşarlığa koruma talebiyle müracat etmiş,ancak kabul görmemiş sabıkalı siyasetçilere,silah taşıma ruhsatı verilmesinin önü açılmış..
    Bu ne derece doğrudur yada eğridir,yasa tam anlamıyla şekillendiğinde göreceğiz inşallah..

Unutmamalı ki,silah değil,insan öldürür..
    Rasgele..
Durhasan GÖNEN
1977 Silifke/MERSİN                                                           
0 rh-
[email protected]

Çevrimdışı Tarık OĞUZ

• *
« Yanıtla #12 : 17 Şubat 2010, 19:05:59 »
bence cinayet sayısında patlama olur, çünki herkez taşımaya kalkarsaki bence herkez takar beline bir silah, ondan sonra her kavgada iki üç ceset, zaten toplum olarak çok fazla gergin durumdayız, bunun sonu teksasa döner ülke çok canlar yanar iyi düşünün. HERKEZİ KENDİNİZ SANMAYIN.....!
Tarık OĞUZ
1961 İZMİR
                     İzmir  Hatay  Avcılar  Derneği

Çevrimdışı Ömer KONCA

• *
« Yanıtla #13 : 17 Şubat 2010, 20:06:54 »
Ülkemizdeki cinayetlerin büyük bir kısmı ekmek bıçağı ile işleniyor.Anlık olaylar,kimse ruhsatlı silahı ile planlı,programlı olay yapmaz kanaatindeyim.
Ömer KONCA
1958 Florya İSTANBUL

Çevrimdışı Gökhan KAYA

• *
  • rastgele sayın avcı abilerim...
« Yanıtla #14 : 17 Şubat 2010, 20:19:33 »
ya normal av tüfeği ruhsatnamesinde bile sabıka kaydı şartı var, sizler kafanızı yormayın tabanca ruhsatında kesinlikle sabıkaydı ön koşul olur...
  • ATA Arms CY Yüksek ve Geniş Bant
  • ATA Neo 12
  • Huğlu Av Kooparatifleri 104 A Süper Poze
  • ATA VENZA Siyah
  • Drahtaar
Gökhan KAYA
1985 BURSA/Harmancık

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2010, 20:19:57 »
Şu an zaten ülkemiz bürokrasisine,siyasi durumuna ve iç tehditlerine  bakarsak o anlattıgınız şekilde yani bakkala git silahı al olayı zaten imkansız ben yine diyorum Türkiyedeki kayıtlı hiç bir olgu tehdit olamaz ne kayıtlı döviz ne kayıtlı avcı nede kayıtlı katil ..Silah alımı ne kadar kolaylaşırsa kolaylaşsın Ülkemizde sabıka kayıtsız ikametgahsız silah almak hayal ve komplo teorisinden öteye geçmez  ....Ayrıca bir önceki mesajımda bahsettigim gibi suçlular ve suça meyillilerin zaten hiçbiri kayıt altına girmek istemezler ne adli olarak fişlenmek nede resmi yolla silahlanmak istemezler..
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

Çevrimdışı O.Akif ÖZTÜRK

• *
« Yanıtla #16 : 19 Şubat 2010, 20:45:32 »
Abi bence korkunuz yersiz.Zaten heryer ruhsatsız tabanca kaynıyor.Karadenizli olduğum için olayla daha haşir neşirim.Rizenin Fındıklı ilçesinde el yapımı silahlar imal ediliyor.Zaten it kopuk istediği zaman tabancaya erişebiliyor.Bizim gibi kanuna uyan vatandaşlar ise bu haktan mahrum bırakılıyor.Ayrıca sabıkalı adam gidip ruhsatlı silah almaz.Tabanca vergileri almış yürümüş bu bir.Bir ikincisi parmak izi,silahla ilgili envai çeşit bilgi dosyalanıyor.Bu da silahın kullanılma durumunda sahibini hemen ele vermesini sağlıyor.Bir üçüncüsü tüfek alırken bile dünya kadar uğraşıyoruz.İt kopuk adam o işlemlerin hiçbirini yapmayla uğraşmaz.Korktuğunuz daha doğrusu ailenizi incitmesinden çekindiğiniz adamlar her zaman silaha sahiptiler.Gidipte ruhsatlı silah alıp kendi iplerini çekmezler.

Çevrimdışı Atakan AKIN

• *
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
« Yanıtla #17 : 19 Şubat 2010, 20:59:13 »
İzlediğimiz tüm dizilerin hepsinde silah ve şiddet var...Haberler de hep şu öldü bu tutuklandı...Gerçekten ülkemiz çok kötüye gidiyor..... ÇOK YAZIK ÇOK... O0 O0 O0
Atakan AKIN
1977-MANİSA-ALANYA

Çevrimdışı Selçuk ÖLMEZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 19 Şubat 2010, 21:07:08 »
Bekleyelim ve görelim.Adam öldürmeyi kafasına koyan bence her şekilde öldürür.Sizin bahsettiğiniz insanlar adam öldürmeyi kafalarına koymuşlarsa zaten ruhsatlı silahla uğraşmaz , alır bir ruhsatsız silah öldüreceğini öldürür.Saygılar ...
Selçuk ÖLMEZ
1977 Lüleburgaz /KIRKLARELi 05354942948

Çevrimdışı Ömer ASKAN

• *
« Yanıtla #19 : 19 Şubat 2010, 21:35:08 »
taşıma ruhsatının sadece benzinlik müteahhit ve kuyumcudan ibaret olmaması gerekiyor,silahlı bir suç işlememiş bir kişi tasıma alabılmeli..

bu kisilere icra ettikleri meslekten ziyade yasa taşıma ruhsatı alması için kişinin taşıma zorunluluğuna bakıyor diye biliyorum. taşıma zorunluluğu kişinin yaptığı işten ziyade maddi durumu ile daha alakadar sanıyorum. yani paran varsa derdin vardır diyor devlet baba.
Ömer ASKAN
1977-Ankara

www.benimevimemlak.com

Çevrimdışı A.Selçuk KARAKÖY

• *
    • REMINGTON
« Yanıtla #20 : 19 Şubat 2010, 21:50:35 »
taşıma ruhsatının sadece benzinlik müteahhit ve kuyumcudan ibaret olmaması gerekiyor,silahlı bir suç işlememiş bir kişi tasıma alabılmeli..

Zaten alıyorsun Semi eğer devletin saydığı iş gruplarından değilsen 2 şekilde taşıma ruhsatı alırsın

1--CİRO dan--En son 6,4 trilyondu
2--işçi sayısından--50 işçin varsa 1 yılldırda sigortalıysalar alırsın..

Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]
 ''İyi düzenlenmiş bir Milis, özgür bir Devlet’in güvenliği için şart olduğundan, halkın silah bulundurma ve taşıma hakkı ihlâl edilemez.” Amerikan Anayasası

Çevrimdışı Yasir AKÇA

• *
« Yanıtla #21 : 19 Şubat 2010, 22:13:09 »
yaa şimdi ben silahları çok sewiyorum öldürmek için bakmak için veya poligonda kendimn ateş edip kendimi görmek için ama ben taşıma ruhsatı alamıyorum bulundurma da wermiyorlar bende gidem ruhsatsızmı kullanayım ondan bi kavga oldumu nasıl ruhsatsız der çeker birini vurarsın ruhsatlı silahla kolaymı birini vurmak öle bundada kötü bi niyet yok yani ben hükümet yanlısı değilim ama yeter artık diyorum bi kerede şu işin veya başka işlerin ii tarafına bakın yoksa bu gidişle bişey olmayacak bizden bu arada avrupada her ewde taşıma ruhsatlı silah var her gün bir birini vurmuyor kimse bizde azcık dikkatli olalım düğünde maçda sıkmak da neymiş sıkmasınlar onlara zorla sıktıran yok şehir magandalarına benm babamda da var taşıma ruhsatlı silah daha ben bi düğünde bi maçda sıktığını görmedim kırk yılda bi ava gideriz berabar orda bi hedefe sıkar tmm işde
Yasir AKÇA
1990 ANTALYA
05327231840

Çevrimdışı Yusuf SALMAZ

• *
hapisten çıkanı suç işleyeni herkes ruhsatsız silah bulabilir. ruhsat verilicek denince neden herkes ayağa kalkıyor anlamıyorum. kişinin belindeki silah kayıtlı ise onu çekmeden önce defalarca düşünür ama silah ruhsatlı değise çok rahat çekip kullanır ve yok eder. keşke her isteyene silah verseler keşke ruhsat harçları da kalksa. herşeyde amerikayı örnek alanlar bu konuda neden almıyorlar anlamıyorum.
ingiliz setter farkı :))
Yusuf SALMAZ
1980 KOCAELİ

Çevrimdışı Hüseyin BİLGİÇ

• İMAM
  • *
« Yanıtla #23 : 17 Kasım 2011, 18:48:13 »
Bu konuda faruk beye aynen katılıyorum  ve tebrik ediyorum ülkemizde bu güne kadar yapılan olaylardan yüzde kacı ruhsatlı silahlarla yapılmış bi inceleseler böyle demezler .bazılarıda siyasetten hoşlanmam diyolar ama malesef siyaset yapıyolarrrr.burası acı dostlarımızın sitesi siyaset yeri degil bence ltf  siyaset yapmayalım
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2011, 18:53:05 Gönderen: Hüseyin BİLGİÇ »
Hüseyin BİLGİÇ
1956 ÇANAKKALE

Uploaded with ImageShack.us [img width=240 height=320]http://i51.tinypic.com/5yvp

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 17 Kasım 2011, 20:02:37 »
Ya arkadaşlar adam yanlış gördüğü şeyi söylemiş ki su götürmez bir yanlış yeni silah yasası,daha önce ruhsat almak için tam teşekküllü hastahane raporu istenirken şimdi her türlü raporu istediğimizde aldığımız muyahane olmadan ilaç yazdırdığımız pratisyen aile hekiminin raporu yetmekte körmüsün değilmisin,anlamaz psikolojin bozukmu şizofrenmisin akıl hastasımısın bunu göremez,bu tehlikeli değilmi arkadaşlar,yetermi pratisyen hekimin verdiği rapor,şimdi yine aynı cevaplar gelebilir ruhsatsız silahlarla suç işleniyor diye ya sayki biride sadece biri bu doktorun verdiği raporla ruhsat almış evinin duvarına asmış tüfeği karısı kızdırmış oğlu canını sıkmış komşusu deli etmiş şizofrenin birini gözü ilişmiş tüfeğe adam delide tutmuş sıkmış bir kamyon adamı öldürmüş,düşünürmü deli acaba bunun ruhsatı varmıydı yakalanırmıyım diye,yapmayın arkadaşlar ülkemizde iç savaş çıkma olasılığının en yüksek olduğu yıllarda ortalık şehit kanlarıyla sulanmış herkes barut gibi sırasımı,böyle bir yasa çıkarmanın  :(suçların ruhsatsız silahlarla işlendiği başka bir konu gözü dönmüş adam anlık kızdığında gözü elinin ilk iliştiğini görür bir kısmınızda yazmışsınız ekmek bıçağı falan diye işte o zaman ilk iliştiği duvarda asılı yada belinde ki silahı olur iyi düşünün,herkese saygılşar
Emrah TATAR
1973 - MANİSA