Sevgili Teoman abi ve değerli eşi Naime hanıma: Bizleri ağırlamakta göstermiş oldukları üstün çabadan ötürü; ayrıca günün gizli kahramanları İzzet ve Gökhan arkadaşlarıma, bizlere hazırladıkları, enfes kuzu çevirme için teşekkür ediyorum. Bu muhteşem günü kelimelere sığdırmak mümkün değil, ancak yaşamak lazım!
Ufkumuzun açılması ve bilgi dağarcığımızın genişlemesi, açısında önemli olduğu kaçınılmaz bir gerçek olan; Yaban televizyonundaki programları herkesin dikkatle dinlemesini ve olayları iyice irdelemesi gerektiğini düşünüyorum.
Avcıların bilinçlenmesi, hakkını arar pozisyona gelmesi ve tek vücut olmaları geleceğimizi ipotek altına sokmayacağımızın bir işaretidir bana göre. Bu toplantı, avcılık camiasında, istenildiği zaman her şeyin başarılabileceğini, göstermek açısından oldukça olumlu bir izlenim bırakmış olmalı. Umarım bu buluşma, zamanımızı çekişmelerle değil, olumlu ve yapıcı tartışmalarla geçirmemiz gerektiğine, iyi bir örnek olur! Tekrarlarının olması dileğimle.
Türkiyedeki avcılığın gelişmesinde katkısı olan herkese, teşekkürlerimi sunuyorum!