Gönderen Konu: SAYFAMIZ.COM 1.BAHAR ŞENLİĞİ................. 5 MAYIS 2007 SAROZ..!  (Okunma sayısı 82822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan DARI

• *
Ynt: Sayfamiz.com 5 Mayıs bahar şenliğin'den resimler
« Yanıtla #100 : 06 Mayıs 2007, 22:28:55 »
teşekkürler cem abi yazını okudum bizimde çorbada tuzumöuz bulunduğsa ne mutlu bize biraz zahmetli oldu amma değdi doğrusu amacına ulaşan kardeşliği dostluğu pekiştiren bir organizasyon oldu herkese teşekkürler.
Gökhan DARI
10.08.1980
GİRESUN   İSATANBUL
0535 262 10 19
[email protected]  

Çevrimdışı Canan GÖRÜR

• Müdavim Üyemiz
  • ADANA BELÇIKA HATTINDA GARİP BİR AVCI
« Yanıtla #101 : 06 Mayıs 2007, 23:05:11 »
harika resimler harika dosluklar bu dosluklar olunceye kadar devam eder insallah o kuzularda neydi oyle ya  :D :D goz hakkimizda oldu yani unutmayin  ;D ;D ;D saygilar
Canan GÖRÜR
1967 ADANA & BELÇİKA

Çevrimdışı Tayfun TOZKOPARAN

• *
  • Gezen tilki yatan aslandan iyidir..
« Yanıtla #102 : 06 Mayıs 2007, 23:12:06 »
tüm sayfamiz.com ailesini tebrik ederim.Allah birligimizi beraberligimizi bozmasın.cok güzel bir organize olmuş.resimlerde çok güzel.bizler katılamadık iş-güç-maddi imkansızlıktan dolayı ama kendimizi orda gibi hissettik.Birlik ve beraberligimizin bozulmaması dileğiyle saygılarımla...
Tayfun TOZKOPARAN
1981 İSTANBUL

almet

• Ziyaretçi
« Yanıtla #103 : 06 Mayıs 2007, 23:33:18 »
Dönüş yolunda Çanakkale boğazında çay keyfi..

Çevrimdışı Konuralp BUCAK

• *
  • sakarya (54) KONURALP
« Yanıtla #104 : 06 Mayıs 2007, 23:43:26 »
saim abi ve gökan abi kuzuların başındagenç avcı ve saim abiden bir pozdeğerli abilerim ve babamnusret abi SALATA timinusret abi teoman abi dr.ali abi ve ilhami abisaim abi ve dr.ali abisaim abi dr.ali abi ve ben genç avcı

bize ev sahipliği yapan bizi ağırlayan sn teoman bey ve değerli eşi ne bu organizasyonu düzenleyen sn. helalpara ve diğer yöneticilerine emeği geçen tüm dostlara sonsuz teşekkür eder bu organizasyonları n devamını dileriz
saygı ve sevgilerimle

CEVDET ve KONURALP BUCAK
                                               ;D GENÇ AVCI ;D
KoNuRaLp BUCAK
1989  SAKARYA
0 533 693 27 23        [email protected]

iso185

• Ziyaretçi
« Yanıtla #105 : 07 Mayıs 2007, 00:01:00 »
MUHABBET SÜPER OLMUŞ İNŞALLAH BİRDAHAKİNE KATILABİLİRİZ

seter@cem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #106 : 07 Mayıs 2007, 00:16:25 »
    Teoman abim pazar sabahı o yorgunluğun üzerine bizi kahvaltı etmeden yollamadı ,badem ağacını altında enfes bide kahvaltı hazırladı bize allah razı olsun...

Çevrimdışı Ahmet EMİN

• GEREDE' Lİ AVCI
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #107 : 07 Mayıs 2007, 01:05:48 »
ALLAH BU BİRLİK VE BERABERLİĞİ HİÇBİR ZAMAN BOZMASIN
Ahmet EMİN  ANKARA

AyhanERBAY

• Ziyaretçi
« Yanıtla #108 : 07 Mayıs 2007, 02:00:50 »
  Şimdi işten geldim süper bir gün geçirdik sitemiz sayesinde tanışmadıgım kimse kalmadı diyebilirim dostluk budur amacımıza ulaştık.
  Teoman abi sen ve eşine sonsuz teşekkür etsek azdır.Organizasyonda emeyi geçen Cem,Ali amcalarım ;D ;D Mustafa HELALPARAYA Ümit kardeşimize ve Kuzuların bu denli güzel olması için o sıcakta  canı çıkan degerli kardeşlerimize emeyi geçen ve gelen tüm dostlara sonsuz TEŞEKKÜRLER...

Çevrimdışı Ercüment YÜKSEKÇINAR

• Ercüment YÜKSEKÇINAR
  • Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #109 : 07 Mayıs 2007, 08:29:14 »
allah muhabbetleri bozmasın dostluk arkadaşlık kardeşlik işte bu, gelmeyi çok istememe rağmen bazı sebeplerden dolayı gelemedim ama neler kaçırdığımı çok iyi biliyorum inşallah bir dahaki sefere, TEOMAN ABİ seni böyle bir organizasyonda ev sahipliği yaptığın için tebrik eder saygılar sunarım....ISPARTADAN SELAMLAR
Ercüment YÜKSEKÇINAR
A Rh -  1973   ISPARTA
0 544 544 35 32

ISPARTA AVCILIK ATICILIK İHTİSAS DERNEĞİ BAŞKANI

Çevrimdışı Yavuz KORKMAZ

• SAKARYA POİNTER KLUP DERNEK BAŞKANI
  • *
  • DOST ALIŞVERİŞTE BELLİ OLUR
    • www.pointer54.tr.gg
« Yanıtla #110 : 07 Mayıs 2007, 08:46:09 »
vallha teoman abiye değerli eşine ve bu organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştiren sayfamiz coma teşekkürler işte sayfamız com işte dostluk işte muhabbet sadece sanal değil gerçek dostluk gerçek samimiyet en kötü günümüz böyle olsun bu arada gezdirdiğimiz kuzular için sabahakadar nezarette kaldık yanlış anlaşılma var biz sadece kuzulara saroz körfezini gösteriyorduk jandarmadada aynı ifadeyi verdik gözü olanın gözü çıksın bizim kuzuyla işimiz olmaz olmadıda hahahahahahahahahah  teşekkürler dostla bendeki resimleride bu akşam inşallah atacam  siteye ve  en önemlisi sayın dr ali bürkev beyle pointer kulup çalışmalarının geldiği safayı ve neler yapacağımız  hakkında güzel bir fikir alış verişinde bulıunduk herzaman bize her konuda destek ve yardımda bulunacaklarını telefonda dediği gibi yüzümüzede o sıcak dostluğuya tekrarladı teşekkürler ali bey teşekkürler helalpara ;D ;D :D :D :D :D :D ;) ;) ;)
Yavuz KORKMAZ
1974 Hendek SAKARYA [img width=237 height=180]

SAKARYA POİNTER DERNEK BAŞKANI   05557616202- [email protected]     www.pointer54.tr.gg

setter39

• Ziyaretçi
« Yanıtla #111 : 07 Mayıs 2007, 08:50:04 »
  5 mayıs bahar şenliğini düzenleyen sayfamız com ailesine, ve bu şenliği bizi evlerinde kabul eden ,süper bir şekilde ağarlayan  değerli abim TEOMAN SAYILAN ve eşine sonsuz teşekkürler.sanal ortamda konuşup, türkiyenin dört bir yanından gelen arkadaşlarımız ve abilerimizle tanıştık.hepsi süper insanlar, ben çok büyük haz aldım. gün boyunca ateşin başında durup kuzuları pişiren İZZET ve GÖKHAN kardeşlerime ayrıca teşekkür ederim.nice şenliklere diyorum,büyüksün SAYFAMIZ COM.

Çevrimdışı Kenan PAZARLI

• *
« Yanıtla #112 : 07 Mayıs 2007, 09:19:03 »
işte dostluk işte kardeşlik .
Kenan PAZARLI
1967 GÜZELCE
İSTANBUL

adem birinci

• Ziyaretçi
« Yanıtla #113 : 07 Mayıs 2007, 09:24:54 »
bedenler ayrı ama gönüller bir bizde ordaydık sizde burdaydınız.yavuz abi kavuştun kuzuna senden mutlusu yok resimlerde :D sen trabzona gel sana inek kesecez  ;D

Çevrimdışı İzzet POSTALOĞLU

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #114 : 07 Mayıs 2007, 10:09:59 »
merhaba arkadaşlar benim için yazılan yorumları okudum çok duygulandım sarozdaki büyük organizasyonda bir katkım olduysa nemutlu bana sizlerle tanışmak ve kaynaşmak gerçekten çok güzeldi biraz yoruldum ama değdi çünkü orda herkezin yüzü gülüyodu bu benim bütün yorgunluğumu aldı benim vermiş olduğum emeğim herkeze sonuna kadar helal olsun hepiniz sağlıcakla kalın unutmadan istanbula kimin yolu düşerse bekliyorum sevgilerle istanbuldan İZZET POSTALOĞLU...................
izzet POSTALOĞLU 1979
Ümraniye / İSTANBUL
0532 764 88 88 www.istanbulkennel.com

Çevrimdışı F.Suat ŞENOL

• Müdavim Üyemiz
    • www.fetihsuatsenol.tr.gg
« Yanıtla #115 : 07 Mayıs 2007, 10:29:11 »
sevgılı teoman abı ve degerlı eslerı basta olmak uzere sıte yonetıcelırımıze boyle guzel bır gunu organıze ettıklerı ıcın sonsuz tesekkurler.. sarozda olmaktan gercekten cok buyuk zevk aldım cunkı orda her sey vardı dostluk vardı arkadaslık vardı kardeslık vardı muhabbet vardı daha dogrusu hersey vardı butun katılan arkadaslara burdan sahsım adıma cok tesekkur edıyorum ıyıkı varsınız.emınımkı katılamayan arkadaslarımızında gonullerı bızlerle beraberdı o gun onlarada sonsuz tesekkurler.en buyuk tesekkurlerden bırıde orda bıze o kuzuların kesımınde ve hazırlanmasında emegı gecen izzet postaloğlu ve arkadası na bızlere doyumsuz bır zıyafette bulundukları ıcın cok buyuk bır tesekkur ederım..artık asagıdakı resımlere bakarakta gelemeyen arkadaslarımız o gunu ve o anları yasamıs olur saygı ve sevgılerımle FETİH SUAT ŞENOL

Fetih Suat ŞENOL
İSTANBUL 1976
ÜMRANİYE AVCILIK ATICILIK İHTİSAS SPOR KULÜBÜ
HENDEK AVCILIK VE ATICILIK KULUBU BŞK.YRD.SAKARYA
www.fetihsuatsenol.tr.gg www.uretken.com.tr

Çevrimdışı Yavuz KORKMAZ

• *
    • www.pointer54.tr.gg
« Yanıtla #116 : 07 Mayıs 2007, 10:30:11 »
ademim inekmi kesecem dedin yapma yav bize yine uyku yok şimdide rüyada inek görecez hayda senin düşüncen yeter kardeşim ineğe gerek yok önemli olana dostluk samimiyet  tosunda kessen olur sarıldım şenol abi ama ali kaptanda PEHLİVAN ÇIKTI YAV  HEHEHEHEHEHEHE  KUZUYLA ALİ KAPTAN ARASINDAKİ TERCİHİMİ KUZUDAN YANA KULLANDIM ALİ KAPTANA Bİ SARILDIM KART GELDİ BANA ALİ ABİİİ SEN ÇOK YAŞAAAA ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;)
Yavuz KORKMAZ

SAKARYA POİNTER DERNEK BAŞKANI   05557616202- [email protected]     www.pointer54.tr.gg

adem birinci

• Ziyaretçi
« Yanıtla #117 : 07 Mayıs 2007, 10:42:43 »
 ;D ;D ;D ;D ;D ali abime fazla yanaşma.yavuz abi bekleriz sizleri trabzona önemli olan dediğin gibi dostluk kardeşlik bizler gelemedik ama biliyorumki gönüllerinizde hep varız

Çevrimdışı Yavuz KORKMAZ

• *
    • www.pointer54.tr.gg
« Yanıtla #118 : 07 Mayıs 2007, 10:57:51 »
KUZUYU GÖRÜNCE BEN ÜZÜNTÜDEN NE DEDİĞİMİ BİLİYORMUYUM YAV DAHA KUZU TADINI ATAMADAN ADEMCİM DANA KESECEM SANA DEYİNCE BEN HEPTEN MAHVOLDUM YAV   HEHEHEHEH
Yavuz KORKMAZ

Çevrimdışı F.Suat ŞENOL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #119 : 07 Mayıs 2007, 10:59:43 »
ARKADASLAR BIRAZ FAZLA OLUCAM AMA ELIMDE NE KADAR RESIM VARSA GONDERIYORUM HERKES O ANI VE GUZELLIKLERI YAŞASIN DIYE.

Fetih Suat ŞENOL
İSTANBUL 1976

Çevrimdışı Yavuz KORKMAZ

• *
    • www.pointer54.tr.gg
« Yanıtla #120 : 07 Mayıs 2007, 11:04:50 »
ALİ METİN ABİ ÜMİT   ABİM SİZ ÇOK YAŞAYIN EMİ KOPARDINIZ BENİ GÜLMEKTEN YAV NE GÜZELDE YAKALAMIŞSINIZ KUZUYLA GEZİMİZİ
Yavuz KORKMAZ

Çevrimdışı Yavuz KORKMAZ

• *
    • www.pointer54.tr.gg
« Yanıtla #121 : 07 Mayıs 2007, 11:06:39 »
SUAT CIM RESİMLERDEN HALEN EKSİK VAR ÖZELLİKLEMİ SEÇİYON YOKSA HE BEKLEDİĞİM RESİMLER İ GÖREMEDİM DAHA
Yavuz KORKMAZ

Ali Kaptan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #122 : 07 Mayıs 2007, 11:19:15 »
              Cevap hakkımı kullansammı yoksa süpriz olarak saklasammı karar veremedim ama hatırlatma babında kenarda dursun Ayhan ERBAY amcan olmak bizlere gurur verir  :D yavuzum kart pehlivan ha bunu unutmam asla yandınız ikinizde haberiniz olsun  :D   :D    :D
             Arkadaşlar çok keyif aldık hala yorgunluğumu atamadım ama sizlerle olmak her şeye deger doğrusu yavuz ademin inek teklifini degerlendirelim ne dersin bu kaçmaz bence Ayhan cem amcanı razı et sende ne dersin .. ;)

Çevrimdışı Yavuz KORKMAZ

• *
    • www.pointer54.tr.gg
« Yanıtla #123 : 07 Mayıs 2007, 11:24:16 »
TABİ DEĞERLENDİRECEZ ALİ ABİ KAÇARMI BÖYLE TEKLİF YAV YANLIZ BEN ŞUNDA TAKILDIM KUZUYU ERŞAN BEYLE KAÇIRDIK AMAM İNEĞİ KAÇIRMAK İÇİN VİNÇ BULMAM GEREK ALİ ABİ HEHEHEHEHEH
Yavuz KORKMAZ

Çevrimdışı F.Suat ŞENOL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #124 : 07 Mayıs 2007, 11:32:27 »

« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2007, 12:24:45 Gönderen: Cem ALOĞLU »
Fetih Suat ŞENOL
İSTANBUL 1976