Gönderen Konu: 45 günlük yavru köpek aldım bakımı (yardım)  (Okunma sayısı 5431 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sadık KOCABAŞ

• *
45 günlük yavru köpek aldım bakımı (yardım)
« : 08 Şubat 2010, 14:07:01 »
Sevgili avcı arkadaşlar ben 08 şubat 2010 tarihinde 45 günlük yavru bir köpek aldım pointer yavrusu bunun bakımıyla ilgili bana yardımcı olurmusunuz.Hiç yavru köpek bakmadım.ne yapmam gerekiyor beni bu konuda bilgilendirmenizi istiyorum.Satış bölümüne yazdım uygun b ölümü bulamadım.

Çevrimdışı Abdullah KALE

• *
Ynt: 45 günlük yavru köpek aldım bakımı (yardım)
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2010, 20:00:24 »
Arkadaşım önce veterinerini belirle bir muayane ettir.Eksik parazit veya aşı varsa onları yaptır ve ekmek ve süt yerine bir yavru maması al bedene oturana kadar bununla besle bu arada yavaş yavaş da onunla ilgilen günde 1 saat ona ayır  sev oyun oyna sana güveni artsın.daha detay istersende özelle msj at telefonunu yaz  ararım.
Abdullah KALE
1973 SİVAS & ANTALYA
<a href="http://3.imgland.net/HemJA.jpg" target="_blank">ImgLand.net image[/url]PASCAL

Çevrimdışı Hasan ÖZTÜRK 55

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2010, 00:07:23 »
sadık merhaba 45 günlük yavruya mama alabiliyorsan yavru maması al 2 - 3 saat önceden suya koy mama kabarsın onu iyice ez öyle ver  eğer alamıyorsan tavuk suyu yap ona ekmek doğra iyice lapa yap verirsin bende şu anda kurzhaar yavruları var onlara öyle bakıyorum eğer daha detaylı bilgi istersen bende samsundayım bana özelden mesaj atarsın tel numaramı alır o şekilde görüşürüz
TC HASAN ÖZTÜRK
1964-Samsun                                                                                       
http://postimg.org/image/85bqw0k3l/

Çevrimdışı Sadık KOCABAŞ

• *
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2010, 19:23:02 »
teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı

Çevrimdışı Basri KARA

• *
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2010, 11:44:20 »
  gerçek avcı kaedeşlerimin insanlığına hayranım. helal olsun size
Basri KARA
1980-.....