Ramazan Bey, neden bu kadar sinirlendiniz bilmiyorum. Ben Huğlu'nun avukatı değilim, Huğlu marka tüfeğim yok. Superpoze alacağım zaman tercihimi bir Rus tüfeğinden yana kullandım. 6 ayda bir tüfek almaya eğilimli biriyim ama hiç bir zaman Huğlu almaya yönelik bir istekte duymadım kendimde.
Ama Huğlu sahibi biri benim tüfeğim kaliteli derse saygı duyarım. Çünkü sadece bahsettiğim 15.000 atış raporu değil buna benzer çok sayıda saygın kullanıcı yorumu var yurtdışı forumlarda. Bu bahsettiğim yorumlar iki kutu fişek aldım attım, OOOOO süper tüfek gibi yorumlar değil ayrıca. Gerçekten bilinçli silahseverlerin yorumları.
Kral kalitesiz tüfek yada yapamaz demedim ama önce yapsın ondan sonra kaliteli kelimesini kullanalım dedim. 15.000 atışı iğne kırmadan, ejektörü arıza vermeden, kilitleri aşınmadan yapsın. Burada helal olsun kaliteli tüfek yapmışlar derim (grupman ve penetrasyon olayını ayrıca test etmek gerekir tabi) ama önce yapan bir kullanıcının yorumlarını görelim. Ben ortada hiçbir şey yokken, silah daha kendini ispat etmemişken vayyyy süper tüfek gibi anlamsız yorumları anlamıyorum. Neye göre süper tüfek diyiyorsun? Ayrıca şu an forumda konuşulan süs tüfek konusunu okumuşsunuzdur. Zihniyeti bu olan bir firmanın üreteceği üründe bellidir. Ayrıca o konu yok, silinmiş. Sansür uygulaması mı var?
Bir de şunu belirteyim, bir yivsiz tüfek için 15.000 atış hiçbirşeydir. Yerli tabancalarda bile 60.000 atımı sorunsuz gören örnekler var sanırım bu durumda kaliteli bir yivsiz tüfeğin 100.000 atışı önemli bir kırım olmadan tamamlaması gerekir ama en azından 15.000 atımı iğne bile kırmadan yapmışsa demek ki fikir yürütebiliriz artık.
Ayrıca ben kilitleri aşındığı için namlu gövde birleşimi laçka olmuş bir Kral superpozeyide gözlerimle gördüm.