değerli arkadaşlar , yukarıda ki yorumları teker teker okudum , 15 yıldır ava giden bir avcı ve 1 yıllık av bayisi olarak şunları söyleyebilirim . Browning, beratta, remington , ve diğer yerlitüfeklerin hemen hepsin i kullandım veya yakın arkadaşlarım kullanıyor.
av bayisi olarak bir kaç marka tüfek satıyorum. bu sezon başından bu yana kullandığım tüfek ; 20 cal KRAL SP enjektörlü . gerek mekanizma sı gerek namlusu gerekse saçma grupmanı olarak fazlaca memnun olduğumu belirteyim. yerli teüfeklerin enjektörlerinde zaman zaman sorun yaşandığı da olmuyor değil , örneğin kral ı kullanmaya başladığımda üveyik avlarında 25 gr YAF ile enjektör sorunu yaşadım , fabrika ya durumu bildirdim ve arıza giderildi.. Evet artık türkiye de de güzel av tüfekleri üretiliyor. Yakın gelecekte avrupayı yakalayabileceğimizi düşünüyorum.
Ha ayrıca arka arkasına 20 kursun atmasam da bir hayli kursun atışım oldu KRAL la , çok güzel atışlardı hepsi. evet arka arkaya 20 kursun atılıp atılmayacağı konusunda da şöyle söyleleyim , hangimiz bir avda arka arkaya 20 kursun atıyor ki silah sorun cıkarsın? silahlarımız av için üretiliyor show için değil .. tüfeği hangi amaçla kullanacaksak ona göre silah alalım dimi , ava gideceksek av tüfeği , show yapacaksak show tüfeği