Gönderen Konu: ÇARESİ OLMAYAN BİR SORUN KISKANÇLIK..  (Okunma sayısı 4219 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
ÇARESİ OLMAYAN BİR SORUN KISKANÇLIK..
« : 29 Aralık 2009, 00:10:25 »
Arkadaşlar iki adet mükemmel drahthaarım var ikiside ferma aport itaat koku çok iyi yanlız bir sorun var kıskançlık
 vurulan avı erkek aport ediyor dişi gittimi hırlıyor almasına müsaade etmiyor.kendisi aport ediyor.ayrı ayrı götürünce mesele yok dişi erkek yok iken aport süper fakat erkek olunca çekiniyor haliylen bu durum beni üzüyor.çünkü böyle devam ederse beraber götüremiyeceğim. kıskançlığın çaresini bulan varsa söylesin yoksa erkeği satmak zorunda kalacağım istemiyerek.
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
Ynt: ÇARESİ OLMAYAN BİR SORUN KISKANÇLIK..
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2009, 19:31:05 »
Turgay abideki Tank var. Vurulan avın yanına Turay abiden başkası yaklaşamaz. Birde onu düşün ;D ;D Avı yapıyorsunuz, keklikleri ve tavşanları dizip resim çekinelim diyorsunuz ama nerdeee. Ya tankı bağlayacaksınız yada resimi unutacaksınız ;D ;D

vay be namuslu köpek dediğin böyle olur benim tony de aynı hareketleri sergiliyor oturduğum anda hemen tam yanı başıma çöküyor sıkıyorsa biri yaklaşsın taştan yumuşak ne varsa aynen o biçim derlerya
bukadarda olsun neyse benim dostlarımdan memnunum aynen devam selam dostum.
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)

Çevrimdışı Recep İLGİN

• fethiyeli avcı
  • *
  • www.kayraconstruction.com
    • KAYRA İNŞAAT FETHİYE
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2010, 13:04:16 »
Emin abi, Doç. Dr. Taner Dodurka bir yazısında okumuştum konu açılınca paylaşmak istedim :
Köpekler oldukça kıskançtır

Doğası gereği bulunduğu ortamda rekabet içinde olan ve konumuna göre liderlik arayışında olan köpeklerin kıskançlık sergileyebileceklerine de değinen Taner Dodurka, Pomeranian Mix cinsi köpeğin ABD'de beşiğinde uyumakta olan 6 aylık bebeğin kafasını parçalamasıyla alakalı şunları söyledi: "Köpeklerde kıskançlık duyguları var. Aile köpeğin yanında çocuğa ilgi gösterip köpeği ihmal ettiyse bu, köpek için geçerli bir neden olabilir. Yoksa normalde köpekler çocuklarla dosttur. Köpek sürekli mücadele eder üst mertebeye yükselebilmek için. Rakibi illa bir hayvan olacak diye bir şey yok. Evde evin fertleriyle rekabet vardır. Otomatikman bu çocuk üste geçti. Köpek bu mertebe için mücadelesini gösterdi ve çocuğu parçaladı. Bu köpek yaşamının kuralıdır. Bunu bilseydi aile, köpeğini tanısaydı dikkatli davranır, tedbirini alırdı. Onun yanında fazla sevgi gösterisinde bulunmayabilirdi. Hatta şöyle bir yöntem vardır. Eve bebek geldiğinde bebeği köpeğe her gösterişte köpeği sevin. Köpek otomatikman bebek göründüğünde sevileceğine şartlanacak ve bebeği görmekten hoşlanacak."

Recep İLGİN Cep Tel:05327779355
1978 Fethiye - MUGLA  ''Beni Öldürmeyen Darbe Herdefasında dahada ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEKTİR''

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2010, 15:58:03 »
Turgay abideki Tank var. Vurulan avın yanına Turay abiden başkası yaklaşamaz. Birde onu düşün ;D ;D Avı yapıyorsunuz, keklikleri ve tavşanları dizip resim çekinelim diyorsunuz ama nerdeee. Ya tankı bağlayacaksınız yada resimi unutacaksınız ;D ;D

valla guzelmıs rıdvan abı sız vursanız bıle turgay abının olacak :D bazende kıskanma ıse yarıyorr bazı kopekler kıskanclıktan daha ısteklı arama yapıyorr
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Serkan ERTENLİCE

• *
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2010, 08:33:03 »
Emin abi bence sen erkeği veya dişiyi ver bana ben bakayım.ALLAH muhafaza sonra birbirlerini boğarlar. Hem bende beni çıldırtan şu kekliklerin hakkından gelirim.Neyse abi benimki işin şakası çok güzel köpeklerin var abi ikiside birbirine çok yakışıyor kıskanç köpek sadık olur abi.
Serkan ERTENLİCE
1977 GAZİANTEP
KARDEŞ MECBURİ ARKADAŞTIR,ARKADAŞ SEÇİLMİŞ KARDEŞTİR

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2010, 17:44:51 »
Arkadaşlar ilginize ve yorumlarınıza teşekkür ederim
benim erkek sakalllı varya avda dişi köpeğide ne benim nede lizanın yanına yaklaştırmıyor. :D hayret ettik dişi köpeğede geçit yok
aşağıdaki fotoğrafta oturduğu yere bakın her zaman yanı başımda böyle koruma az bulunur. :D
yanımdaki oğlum yusuf.

• Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)