sayın ertan arınır kardeşim, bu atmış olduğun konu, çok iyi olmuş ,atığın içinde sana teşekür ederim ,konuya ufak bir vaklf olalalım cısaca ,sana bu konuda tamamı doğru ,yazmış oldukların yalnız bir kaç şey dışında ,nedeni baştan anlatsaydın ,benim köpeğimi mersinde dolaylı olarak ismail kayadan aldığını, ve bu köpeği sen alırken bana sorduğunu ,ve benimde sana köpeği deneyerek al dediğimi ,ve sende bana güvenerek bu köpeği aldığını, ve sana bu gün yazdığım gibi dişiyi al beğenmezsen bendeki erkek kardeşini sana veriyim, sende dişiyi bana geri getir dedimi ,sende hatırlıyorsundur sanırım, eğer erkek köpeği satmamış olsaydım yinede sana gel al derdim, fakat köpeğide saatım şu anda bende sadece dişi anası var, sende biliyorsunki 8 yaşında bir dişi ben yeni avcu değilim, sana her zaman gercekleri söyledim , ve bu konuyuyu, yazarken köpeğin sendeyken bir ara arabanın altında kaldığını ve arabanın da çaptığını yazaydın, sanaırım köpeğin neden sende avlamadığını daha iyi anlayabilirdin sanırım, senin denemeye araziye çıktığında köpek sağlıklıydı, ve belkide şimdi arabanın çapmasından dolayı trahma geçirmiş olabilir bencede, sen bence tam teşeküllü bir veterinerlik fakültesinde muğayene etirmeni tavsiye ediyorum ,selam ve saygılarımı sunuyorum, canım kardeşim teşekürler.