Gönderen Konu: EN SONUNDA CZ TÜFEĞİME KAVUŞTUM.CZ 550 MEDİUM LÜX 7 MM REM.MAG.  (Okunma sayısı 59378 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sadikkir

• Ziyaretçi
:)))hheeee karın boşluğuna vurmak vuramamak değilmi?..tabiki düşer..karaçiğer, akçiğer ,kalp kafa boyun hepsi ölüm bölgesi..aynı alageyi ben 223 le indirivereyim sana:)).22 demeyeyim..:))

Çevrimdışı A.Selçuk KARAKÖY

• *
    • REMINGTON
Yani şunu demek istiyorum magnum çaplar sinek ısırığı kadar delikler açsada av olduğu yerde kalıyor,yada 25-30 metre oda kalp atışıysa koşup kalıyor...

Tabii ki 20kalibre bir tüfek alageyiğe yeter ...Ama konu 30 cal.magnum tüfekler Sadık abi :)))
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2009, 11:39:48 Gönderen: A.Selçuk KARAKÖY »
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]
 ''İyi düzenlenmiş bir Milis, özgür bir Devlet’in güvenliği için şart olduğundan, halkın silah bulundurma ve taşıma hakkı ihlâl edilemez.” Amerikan Anayasası

• *
    • REMINGTON
MALDA BU İŞTE....

Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]
 ''İyi düzenlenmiş bir Milis, özgür bir Devlet’in güvenliği için şart olduğundan, halkın silah bulundurma ve taşıma hakkı ihlâl edilemez.” Amerikan Anayasası

sadikkir

• Ziyaretçi
:)))..madem 22 yetiyor neden 300 magnum sıkıyoruz?

soundstream

• Ziyaretçi
anladım sadık abi teşekkürler.ama magnum olması herzaman farklı abi.olduki uzun mesafe atacan.diğer çaplar gibi sönük kalmıyor.saygılar sadık abi.

soundstream

• Ziyaretçi
ya selçuk abi.av doğayı aradım dürbün montajı için.tüfeğin delinmesi gerekebilir diyorlar.nasıl iştir bu?

• *
    • REMINGTON
:)))..madem 22 yetiyor neden 300 magnum sıkıyoruz?

çÜNKÜ TEK TÜFEK TEK ÇAP SAHİBİ BU ÜLKEDE OLUNUYOR....HERGÜN ALAGEYİK AVINA GİTMİYORUZ  BİZİM GENEL AVIMIZ DOMUZ VE TÜM DÜNYA AVLARIDA DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE 300 WİN.MAG. EN İDEAL ÇAP..

.BU ARADA 100MT.REDE 22LİK O GEYİĞE YETMEZ...223-243 OLUR AMA
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

sadikkir

• Ziyaretçi
Zaten çlüm bölgesini geç..burda mesele ölüm bölgesi olmayan yerlerinden avı nasıl düşürürüz..bu sadece attığımız merminin şoku ile olur..sonra belki tekrar kalkar, ama sana bir atış daha yapma fırsatı verecektir....

• *
    • REMINGTON
ya selçuk abi.av doğayı aradım dürbün montajı için.tüfeğin delinmesi gerekebilir diyorlar.nasıl iştir bu?

Ön ayak için evet delinir....Önemli bişey değil...2 delik
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

sadikkir

• Ziyaretçi
22 LR yetmeyebilir, ama 22 MR yeter..tabi kalp atışı yapman lazım..

• *
    • REMINGTON
bi işe yaramaz ..Tüfek varken oyuncakla ava gidilirmi....
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

sadikkir

• Ziyaretçi
anladım sadık abi teşekkürler.ama magnum olması herzaman farklı abi.olduki uzun mesafe atacan.diğer çaplar gibi sönük kalmıyor.saygılar sadık abi.
:))Sendede hastalık nuksetti demek....

sadikkir

• Ziyaretçi
Duruma göre değişir..herkes top atışından hoşlanmayabilir..daha sezsiz ve omuz ağırısız atışlarıda sevenler bulunur:))Her atıştan sonra şapkam nerde demem en azından:))

• *
    • REMINGTON
Böylemiydi senin mal :))))

Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

• *
    • REMINGTON
Duruma göre değişir..herkes top atışından hoşlanmayabilir..daha sezsiz ve omuz ağırısız atışlarıda sevenler bulunur:))Her atıştan sonra şapkam nerde demem en azından:))

Ters çeviriyorum avda şapkayı 50cent tribi hehehehehhehehehe

« Son Düzenleme: 19 Kasım 2009, 17:51:57 Gönderen: A.Selçuk KARAKÖY »
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

sadikkir

• Ziyaretçi
:)))Bu ufak..hava kararmıştı ve fotoğraf makinem uzakta arabada kaldığından hiç resim çekemedim, ama buna 2 basar..nede olsa erkek-boynuzsuz erkek...

• *
    • REMINGTON
Buda erkek onun için attım resimleri..Çotuk diplerini görmüyonmu resimde :))
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

sadikkir

• Ziyaretçi
Görünmüyor..ama çok genç bir erkek bu..benimki 3 yaşındaydı..bu 1 yaşında gibi

• *
    • REMINGTON
Gözünün üstünde attığı boynuzların dibini nasıl görmüyon...
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
      Sevgili Raşit eğer tüfeğin için sweyk  ayak düşünüyorsan ve tüfeği deldirmek istemiyorsan uçar av Ethem Uçar ı arayabilirsin o cz lere delmeden ayak montajı yapabiliyor ayrıca cz nin sitesinde yeni ayak modelleri çıkmış inceledim görünürde sweyk ayaklar var konuyla ilgili Cengiz beyle konuştum cz nin fabrikasını istişare ediyormuş detaylı bilgiyi alınca bana dönecek bende seni ararım fiyatıda uygun 170 euro civarında Türkiyeye gelişi, cz sitesin de yaklaşık 85 euro hoşcakal

O.Murat ÖZER
1968-Samsun

• *
    • REMINGTON
Murat bey CZnin sitesinde nerede sök çıkar ayak var...?pivot ayak yada swenk tabir edilen bir ürün ben bulamadım açıkcası
Aşşağıdaki ürün Cz sitesinde fakat buda tek parça ve ön tarafın delinmesi lazım...

Malesef bu tüfeğin alyan ve tornavida gereksinimi  olmadan tak çıkar bir ayağı mevcut değil....
Ön ayak için delinmeli...

« Son Düzenleme: 20 Kasım 2009, 09:31:03 Gönderen: A.Selçuk KARAKÖY »
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
Aydınlattığınız için teşekkür ederim ben bu ayağın swenk olabileceğini düşünmüştüm ve cengiz beyden bilgi istemiştim ama şimdi gerek kalmadı biz anlaşılan cz nin sabit ayağını alacağız ama daha evvel etem beyle (uçar av) ben görüşmüştüm onun distiribütörü olduğu mak ayakları için cz yi delmek gerekmiyor delmeden montaj yapılabiliyor
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

boldor

• Ziyaretçi
elimde 2 takım ayak mevcut cz 550 30mm

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
Muhittin bey benim dürbünüm mevcut ve dürbün boru çapım 1 inc :((
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

• *
    • REMINGTON
Aydınlattığınız için teşekkür ederim ben bu ayağın swenk olabileceğini düşünmüştüm ve cengiz beyden bilgi istemiştim ama şimdi gerek kalmadı biz anlaşılan cz nin sabit ayağını alacağız ama daha evvel etem beyle (uçar av) ben görüşmüştüm onun distiribütörü olduğu mak ayakları için cz yi delmek gerekmiyor delmeden montaj yapılabiliyor

Delmeye gerek kalmadan MAK KLİCK yada EAW çözümü olabilir ama swenk olmaz...Resim koyduğum cz ayağına dikkat ederseniz arkasında bir kıstırma kolu var...Makda yine tek parça ön ve arka kıstırma olur....
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]