Gönderen Konu: EN SONUNDA CZ TÜFEĞİME KAVUŞTUM.CZ 550 MEDİUM LÜX 7 MM REM.MAG.  (Okunma sayısı 59388 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
araştıralım bakalım
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

Çevrimdışı A.Selçuk KARAKÖY

• *
    • REMINGTON
Aldığınız dürbün ağaç beki-kule beki avlarına yakın mesafelere hatta av tüfeği mesafeleri uygun bir dürbün...Ben leupoldün yalancısıyım :))))
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]
 ''İyi düzenlenmiş bir Milis, özgür bir Devlet’in güvenliği için şart olduğundan, halkın silah bulundurma ve taşıma hakkı ihlâl edilemez.” Amerikan Anayasası

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
yakından kastınız kaç metre yani ben bu dürbünle 300mt atışı yapamazmıyım?
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
ben domuz avcısıyım zaten 300 mt nin üstünde domuza atmak benim gittiğim bölgede imkansız 300 mt bile hayal max.200 mt diyelim Teke ye gelince onada seneye başlayacağım o zaman düşünürüm:)
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

sadikkir

• Ziyaretçi
Raşit kardeşim..istersen sana orijinal CZ ayak getirtebilirim bulgaristandan.Remingtonu almadan, kesin cz leri bekliyecem ve alıcam diye 1 takım ayak sipariş etmiştim ve şuan bu ayak mağazada vitrinde duruyor.Fiyatını bilmiyorum ve modelinide, çünkü rem. alınca hiç bakmadım sipariş ettiğim ve sonrada almaktan vazgeçtiğim ayaklara.İlgilenirsen ve bana istediğin modeli belirtirsen cz nin sitesinden seçerek, sana net bilgi verebilrim.

sadikkir

• Ziyaretçi
Ayrıca tecrubelerime dayanarak bildiğim birşey var: sabit ayak herzaman daha profesionel ve herzaman daha iyidir.Sök -tak elbette çok kolaylık, dürbününü topluyorsun ve ayrı muhafaza edebiliyorsun, fakat her sök -tak =aşınma demektir, buda ileride zamanla mikron düzeyindede olsa boşluk yaratacak anlamına gelir.Şahsen ben EAW schewenk montaj kullanıyorum, fakat dürbünü sökmüyorum.Tüfeğin üzerinde kılıfında muhafaza ediyorum.

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
sadık bey raşit ilgilenmesse ben ilgilenirim cz ayağıyla
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

boldor

• Ziyaretçi
katılıyorum sadık

sadikkir

• Ziyaretçi
Sordurayımmı fiyatını Murat bey?Ama önce istediğin modeli belirtmelisin.Biliyorsun birçok çeşiti var CZ ayaklarının..
Bu arada tüfeğin hayırlı olsun..kazasız belasız avlarda kullanmak nasip olsun inşallah.Kalibreside çok iyi seçim..
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2009, 12:45:33 Gönderen: Sadık KIR »

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
sizin elinizde olan hangi model sadık bey benim düşündüğüm model cz sitesindeki dürbün ayakları bölümündeki 2. sayfada sondan 2. (26mm çaplı) 2 parça olan ayak 1331 czk diye geçiyor fiyatıda cz de 53.21 euro
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
teşekkür ederim sadık bey çok araştırdım almadan önce 308 le 30.06 arasında çok gittim geldim hatta mke nin kapısına kadar da karar vermiş değildim sonunda 30.06 karar kıldım
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

sadikkir

• Ziyaretçi
26 mm çaplı ise olmaz, benim sipariş ettiğim ayak 30 mm idi.Sana uymaz..

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
cz nin distiribitörü cengiz bey den sipariş edeceğiz artık öyle görülüyor
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

sadikkir

• Ziyaretçi
Evet en garantisi bu olur..ama keşke 30 mm tüplü dürbün alsaydın..

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
bayağı araştırdım ve fiyatı uygun olunca dürbünü aldım ileriye dönük ne olur bilemem önce bunu biraz kullanalımda
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

boldor

• Ziyaretçi
1 inç ring  ucar av da var özer beyy

soundstream

• Ziyaretçi
aaaa.murat abi nasılsın.fişeklerini aldınmı abi?sende benim gibi aynı konuya takılmışsın.murat abi kimisi tüfeğin delinmesinden dolayı svenkten kaçıyor kimiside sabit montun ayar bozmasından yakınıyor.ne düşünüyorsun murat abi?bu arada burçin abi aradı geçen gün beni aldığı tüfeğin kundağıyla ilgili.seninlede görüştümü burçin abi.murat abi 2.5-10x50 nikon bdc artıkıl gold monarch serisi ikimizinde işini çok iyi göreceğe benziyor.düşünürmüsün sende?

soundstream

• Ziyaretçi
murat abim.mak markasının bende kataloğu var.geçen sene ethem abi göndermişti bana.çok güzel ayak çeşitleri var bu cz 550 için.istersen yarın arayayım sanada bir katalog göndersin.muhittin beyin 300 win mag tüfeğindeki sabit ayağın güzel tarafı 3ncü bir tırnak olması kaymayı minimuma indirir diye düşünüyorum.cz bunu çok iyi düşünmüş gerçekten.sabit ayakta aklımda yok değil yani.

soundstream

• Ziyaretçi
sadık abi selam.düşünebilirim abi.fiyat nedir bu arada?

soundstream

• Ziyaretçi
cznin sitesinde 3 ayak gördüm.başka ayak yok murat abi.sende resimleri varsa atarmısın?

soundstream

• Ziyaretçi
bu arada pazartesi veya salı ahmet bağcının yanına gidecem montajlara bakmaya.sonuç olarak ne olur blmiyorum ama tüfeğin delinmesi gerekebilir diyorlar.yani bu konu kesinleşiyor murat abi.

• *
    • REMINGTON
ben domuz avcısıyım zaten 300 mt nin üstünde domuza atmak benim gittiğim bölgede imkansız 300 mt bile hayal max.200 mt diyelim Teke ye gelince onada seneye başlayacağım o zaman düşünürüm:)

Tüfeğin üstüne o dürbünü takarsanız anlıyacağınız haraketli hiç bir şeye tüfek atamıyacağınız..
Çünkü dürbünün içine sokamıyacaksınız...

Sadık abi biraz anlatmalısın ama bu kadar kolay değil...10dolarlık bilezik 20 dolarlık kızakla olmaz o keskin nişancı tüfeği....Bunu eklemeyi unutmuşsun...Adamlar sabit dürbüne 4 bilezik takıyor üstüne birde su terazisi.....Yinede ayar gidiyor....

Eawde eğer ayakları yerinden oynatmazsanız bileziklerin dönme şansı yok...
Fakat sabit ayakda bilezikler bir kertiği tutuğundan her atışda sarsıntı bu 2 parçayı haddeliyor...
ki bunu sabit dürbünlerin bileziklerini söktüğümüzde devamlı karşılaşıyoruz...Eaw gibi bir ayak citti akıl işi ....Dediğim gibi 200€luk bilezikler mikron oynamaz...Sadece altdaki 200€luk ayaklar bir şekilde oynarsa -oynatılırsa sıfırlama gider...
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]
 ''İyi düzenlenmiş bir Milis, özgür bir Devlet’in güvenliği için şart olduğundan, halkın silah bulundurma ve taşıma hakkı ihlâl edilemez.” Amerikan Anayasası

The following users thanked this post: Murat SUNGURTEKİN

boldor

• Ziyaretçi
selcuk senın 300 un resmini koysana baksınlar ayaklara nasıl duruyo

• *
    • REMINGTON
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

sadikkir

• Ziyaretçi
Schewenk veya sabit ayak, sonuçta durbününüz raylı değilse bağlantınız hep aynıdır- bilezik..eğer sabit ayakta bileziklerden oynama, kayma yaparsa, aynı şey schewenk montajdada olur..önemli olan burda bir dürbünün devamlı sökülmesini gerektiren sebepten dolayı mı schewenk takılır, yoksa hiç sökülmesi gerekmiyor, fakat yinede başka sebeplerden mi schewenk takılıyor olmasıdır.Tüfeğinize red-dot veya başka dürbünde kullanılacaksa o zaman schewenk idealdir, ama bunlardan hiç birisini kullanmayacaksanız mevcut durbününüzün haricinde, o zaman sabit ayak en uygunudur..ama delinmeye herzaman karşıyımdır.