Gönderen Konu: EN SONUNDA CZ TÜFEĞİME KAVUŞTUM.CZ 550 MEDİUM LÜX 7 MM REM.MAG.  (Okunma sayısı 59383 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sadikkir

• Ziyaretçi
Selçuk, fiyat pahalıysa çok güzel ve isabetlidir anlamına gelmez bence.Pahalı olmasının sebebi scewenk olmasıdır ve iyi bir kalitei marka olmasından başka birşey değil..çok pahalı sabit ayaklı bilezikler var, mesela benim steyr weawer raylı tüfeğim için kullandığım ayaklar 215 € takımı ve sende gördün yaklaşık 400 atşlı bir dürbünde hiç iz varmı bleziklerde veya dürbünün tüpünde?
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2009, 11:10:28 Gönderen: Sadık KIR »

Çevrimdışı A.Selçuk KARAKÖY

• *
    • REMINGTON
onu alatmaya çalışıyorum bende Sadık abi bak kendin diyosun 215€ diye..Senin steyrn extrası kızağın tüfeğin üstünde olması...Yeni yivli tüfek alanlar genelde masrafdan kaçıyorlar yada bu sadece Türkiyeye özgü bişey..Sabitde bile kızak ve bileziklerin en iyisinin alınması gerekir eğer iyi ürün alınmazsa heleki magnum çaplarda sonuç felaketle sonuçlanır
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]
 ''İyi düzenlenmiş bir Milis, özgür bir Devlet’in güvenliği için şart olduğundan, halkın silah bulundurma ve taşıma hakkı ihlâl edilemez.” Amerikan Anayasası

Çevrimdışı Hilmi BİLGİN

• *
Raşit arkadaşım merhabalar... hayırlı olsun, iyigünlerde kazasız belasız kullan... dayımda yivli tüfek alacak benden bilgi toplamamı istedi... ayıp olmazsa bilgi alabilirmiyim? saygılar.
Hilmi BİLGİN
1960-ERZİNCAN/KEMALİYE
Beşiktaş/İstanbul

soundstream

• Ziyaretçi
selçuk abi naber?ne gibi felaketle sonuçlanır abi açıklarmısın?merak ettim açıkçası bu konuyu????

Çevrimdışı Hilmi BİLGİN

• *
Raşit arkadaşım çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için, bişidaha sorayım Ankara MKE denmi aldın... saygılar.
Hilmi BİLGİN
1960-ERZİNCAN/KEMALİYE
Beşiktaş/İstanbul

• *
    • REMINGTON
selçuk abi naber?ne gibi felaketle sonuçlanır abi açıklarmısın?merak ettim açıkçası bu konuyu????

kızak sıyırır bilezik döner...Raşit ne adamsın sen beee...senin winchester tüfekde dürbün sence neden durmadıda gözüne patladı? Aynı dandiklik yüzünden.
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]
 ''İyi düzenlenmiş bir Milis, özgür bir Devlet’in güvenliği için şart olduğundan, halkın silah bulundurma ve taşıma hakkı ihlâl edilemez.” Amerikan Anayasası

soundstream

• Ziyaretçi
sonuç olarak 3 dikiş diyosun kafay değilmi selçuk abi:):):):):)kabus gibiydi ALLAHIM YA.hatırlamak istemiyorum o anı:):)::)

soundstream

• Ziyaretçi
selçuk abi peki bu cz nin orjinal ayağındada aynı tehlike olabilirmi.sonuçta kızaktan hariç bir tırnak daha var sol at köşesinde.muhtemelen o tırnak kaymayı önlemek için düşünülmüştür.sen ne diyosun czlerdeki 2 kızak hariç bu tırnak için????

Çevrimdışı Ertan ARIN

Raşit kardeşim,

Yeni tüfeğin hayırlı olsun kazasız belasız kardeşim.Bende SX3'ü aldığımda işte böyle sevinçli olacağım aynen senin gibi.Allah ağzının tadını bozmasın.

Hadi hayırlı avlar.
Ertan Arın
1968 Urla İZMİR

• *
    • REMINGTON
Rasit tek parça alıcaksan yine  EAW al...
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

boldor

• Ziyaretçi
alternatifffff---

boldor

• Ziyaretçi
http://www.borom.ca/photos.php                     buda uzuklardaki  ürünlerin fotolarıııııı
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2009, 12:50:23 Gönderen: Muhittin YÜCEL »

boldor

• Ziyaretçi
http://www.borom.ca/rings.php           -ringlerrr-
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2009, 12:47:14 Gönderen: Muhittin YÜCEL »

boldor

• Ziyaretçi
http://www.borom.ca/bases.php     -- baselerrr--

• *
    • REMINGTON
Muhittin güzel kopyalar fiyatlarıda çok ucuz ama kullanmak lazım..Alıp-takıp bırakmamak en az 2 sene 400 atış..
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

• *
    • REMINGTON
7mm
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
syn selçuk bey nicon un monarch modeli benimde ilgimi çekmeye başladı dürbün içinde mesafe ye göre düzenlenmiş farklı noktalar var fakat anlamadığım balistik çapa göre değişir bu noktaları neye göre koymuşlar ve ne kadar sağlıklı bilgilendirirseniz sevinirim
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

• *
    • REMINGTON
Çok basit standart çapları 100mtre sıfırlıyorsunuz..BDC atrının her halkası 100mt.re arttırıyor..
Magnum çap tüfeklerde 200 sıfırlama yapılıyor yine her halka 100 mtre artıyor..Magnumlarla 600mt..standartlarla 500mt.Dürbün vuruyor...

BDC(bullet drop compensation) yani mermi yolu düzenleyicili artıların patenti Nıkon firmasında diğer firmalar bu ismi kullanamadıklarından değişik ad veriyorlar...

Şiimdi geliyim basit kısma bir çekirdek BDC dürbün kullanldığında 3000fps ve üzeri hıza çıkarsa dürbün 600 mtreye kendiliğinden vuruyor...(magnum)

En az 2800fps hızlı fişek kullanılırsa Satandart tüfekler  500mt vuruyor...Bu kadar basit

Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

Çevrimdışı O.Murat ÖZER

• *
Ynt: EN SONUNDA CZ TÜFEĞİME KAVUŞTUM.CZ 550 MEDİUM LÜX 7 MM REM.MAG.
« Yanıtla #118 : 01 Aralık 2009, 08:18:22 »
teşekkürler selçuk bey
O.Murat ÖZER
1968-Samsun

boldor

• Ziyaretçi
« Yanıtla #119 : 09 Aralık 2009, 09:16:53 »
kopyalar 10  numara bilgin olsunn selcuk --kopyalar --EAW-- >:D
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2009, 09:32:09 Gönderen: Muhittin YÜCEL »

boldor

• Ziyaretçi
« Yanıtla #120 : 09 Aralık 2009, 09:18:07 »
resimlerini cekip göndericem

• *
    • REMINGTON
« Yanıtla #121 : 09 Aralık 2009, 16:08:33 »
Çakma Dürbünmü?
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

sadikkir

• Ziyaretçi
« Yanıtla #122 : 10 Aralık 2009, 15:40:12 »
Dürbün değil..ayaklardan bahsediyor herhalde Selçuk..Değilmi Muhittin?

• *
    • REMINGTON
« Yanıtla #123 : 10 Aralık 2009, 20:17:27 »
kopyalar 10  numara bilgin olsunn selcuk

Ayaksa biliyorum...Canada malı olması lazım..Hatta Muhittin sende vardı galiba..Fiyatlarıda çok uygun..Ama kullanmak gerek
Ansam Selçuk KARAKÖY
B Rh + 1976 ÇORLU
0535 347 99 99
[email protected]

Çevrimdışı Emin ARSLAN

• *
  • Avcılık; kırk gün taban eti, bir gün av eti' dir.
« Yanıtla #124 : 19 Aralık 2009, 09:03:37 »

O0
                                                             Arkadaşlar Herkese Merhaba.
Bu orijinal CZ sabit ayakların vidalarını temin edebileceğimiz bildiğiniz bir yer varmı? Hepinize saygılarımı sunuyorum.
                                                                    O0
Emin ARSLAN

1974 Marmaris MUĞLA
<

FORUM KURALLARI GEREĞİ İMZANIZA EN FAZLA 320X240 PİXEL FOTO EKLEYEBİLİRSİNİZ.>