Gönderen Konu: Köpegin penisinde akıntı var.  (Okunma sayısı 15001 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sami KARATAY

• Müdavim Üyemiz
Köpegin penisinde akıntı var.
« : 14 Kasım 2009, 13:11:19 »
Merhaba Özgür bey ,arkadaşımın köpeği 2 yaşında kurzhaar penisinde akıntı var, avda  yorulmalar ,takatsizlik oluyor ,ne yapmalı ,neler kullanmalı bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim...
27/7/1959-KÜTAHYA

Çevrimdışı Vet.Hekim Özgür YAMAN

• *
Ynt: Köpegin penisinde akıntı var.
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2009, 09:15:21 »
syn sami bey
köpeğinizdeki akıntıyı biraz tanımlar mısınız.yeşil,kahverengi,sarı,köpüklü,irinli,pis kokulu,şeffaf gibi.... o zaman daha çok yardımcı olabilirim.
şimdiden geçmiş olsun.
Veteriner Hekim Özgür YAMAN
1981 FETHİYE

Çevrimdışı Erol DENİZ

• *
« Yanıtla #2 : 17 Kasım 2009, 15:09:58 »
merhaba ben erol sami nin bahsettiği köpek benim köpeği ben almanyadan getirttim fakat evdeki diğer av köpeğimde olan hastalığı kaptı iki yaşında ve getirdiğimden beri penisindeki akıntı devam ediyor çok veterinere ve eskişehir hayvan hastahanesine götürdüm ama çözüm hala bulamadım sevindirici tarafı kan tahlilinin temiz çıkması avdan döndüğünde çok halsiz oluyor sabahleyin yerinden çıkmak için bayağı zorlanıyor pazar günü avdan gelmeme rağmen halen arka ayakların çekmekte zorlanıyor götürmüş olduğum bütün veterinerler intihabın penisle deri arasında oldunu söylediler ben bu yorgunluğunu akıntıya bağlıyorum sahil günlerde hiç bir problem yok gayet neşeli ve ihtaşlı akıntı sarı renkte yardımcı olursanız sevinirim
Erol DENİZ
1961 kütahya

• *
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2009, 11:47:59 »
prostat açısından muayne edildi mi??
1981 FETHİYE

Çevrimdışı Erol DENİZ

• *
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2010, 14:58:12 »
merhaba ben erol sami nin bahsettiği köpek benim köpeği ben almanyadan getirttim fakat evdeki diğer av köpeğimde olan hastalığı kaptı iki yaşında ve getirdiğimden beri penisindeki akıntı devam ediyor çok veterinere ve eskişehir hayvan hastahanesine götürdüm ama çözüm hala bulamadım sevindirici tarafı kan tahlilinin temiz çıkması avdan döndüğünde çok halsiz oluyor sabahleyin yerinden çıkmak için bayağı zorlanıyor pazar günü avdan gelmeme rağmen halen arka ayakların çekmekte zorlanıyor götürmüş olduğum bütün veterinerler intihabın penisle deri arasında oldunu söylediler ben bu yorgunluğunu akıntıya bağlıyorum sahil günlerde hiç bir problem yok gayet neşeli ve ihtaşlı akıntı sarı renkte yardımcı olursanız sevinirim
Erol DENİZ
1961 kütahya

Çevrimdışı Erol DENİZ

• *
« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2010, 15:11:29 »
Merhaba özgür bey bu sıralar siteye giremediğim için görüşemedik, ilgine teşekkür ederim hayır prostad 'a bakıldına sanmıyorum. fakat yavruları oldu çokta sağlıklılar. akıntı devam ediyor yanlız Özgür bey köpeğim avda çok yoruluyor öğleden sonra performansı düşüyor gün sonu eve geldiğimdede bayağı yotgun düşüyor fakat avından asla vazgeçmiyor, sabah oldunda yorgunluğu bayağı kendini gösteriyor sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyor ve zorlanıyor.bütün haşarat ilaçlarını kullandım ayak patilerinde aşınma var yani açılma var ama ben buna bağlamıyorum buradaki veteriner arkadaşlara gösterdim muayene sonucunda bişey çıkmadı bu rahatsızlığı akıntıya bağlı olabilirmi yoksa ayrı bir rahatsızlıkmı aydınlatırsanız sevinirim
Erol DENİZ
1961 kütahya

• *
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2010, 10:44:54 »
syn erol bey
yurt dışı seyahatimden dolayı cevabınızı geç verebiliyorum öncelikle bunu belirtmek isterim.
akıntı ile ilgili en yakın lab.  dan destek almanızı öneririm. eğer sorun olursa akıntıyı alıp buz içinde bana da gönderebilirsiniz.şu durumda 5-6 hastalık olma ihtimali var ve muayne etmeden yorum yapmak yanlış olur.
geçmiş olsun.
1981 FETHİYE

Çevrimdışı Halil KAPANCA

• *
« Yanıtla #7 : 21 Haziran 2010, 10:02:02 »
sayın özgür yaman bey benim köpeğim 16 aylık ve penisinin uç kısmında sarı hafif yeşile doğru kaçan az miktarda sıvı gördüm veterinere götürdüm sefenol adlı ilaç verdi deri altına atarak ilacı bitirdim birde suyun içerisine karıştırılan toz ile yıkama yaptım fakat sonuç alamadım kuduz aşısı zamanı geldi bu durumda yaptırmam doğruu olurmu? penisinde ağrılı bir durum yok siz ne tavsiye edersiniz ? teşekkürler.
Halil KAPANCA
1956 Bergama İZMİR