arkadaşlar torun silahın internet siteside vardır.tüfekleride cok kalitelidir.yiğidi öldür hakkını yeme.türkiyenin en cok satan markası torundur.simdi türkiyede tam 5000 tane av bayisi vardır.bunların hepsinin vitrinlerinde kesin bır tanede olsa vardır.simdi bu silah marka olmasa nasıl bu kadar cok satılsınki?torun silah ilk üretime başladığında daha işler tam rayına oturmadıgında olacak ufak tefek hatalar,tabıkı cıkacak arızalar.sizlere soruyorum.sarsılmaz veya yıldız silah,veya ata olsun armsan olsun,bu işlere ilk başladıklarında onlarında aynı sorunları vardı.ama simdi baktıgınızda bır av rupa tufekten bir farkları yok neden.hatalarından,müşteriden gelen taleblerden kendilerini daha cok geliştirerek,bu gunlere kadar geldıler.arkadaşlar ben torun silahta tam 5 yıl calıştım işçi olarak.bu üretimler kolaycacık hemen olmuyor.uzun vadede olmaktadır.bugun bır baretta,smitwesson,winçhester,browning bir av tüfek veya tabanca yapmak için uzun yıllar arge çalışması yapmaktadırlar.suanda bizim yerli silah üretıcılerı arge yapmıyorlar.sadece kopyala yapıştır,yanı taklıt yapıyorlar.ama ben inanıyorum.gun gelecek yerli firmalarımızın hepsi bır bır dunya markası olacak buna inanmalıyız.evet yıllar önce smitwessenla anlaşma yapmışlardı.olmadı.olmadıgını sebeblerıde torun silah daha yeni yeni üretime başlamış olmasıydı.arkadaşlar,yeni üretime başlayan bır fabrıka,bir sirket,bir işyeri daha henüz işlerini rayına oturtamaz,eger aksını idda eden varsa,hemen yorum yapsınlar,simdiye bakıyoruz.torun silah müşterilerden gelen taleblere ve türkiye sartlarına göre daha kaliteli av tüfekler üretmektedir.torun silah suan ayda 13000 adet av tüfek üretip bunların bır kısmını türkiyedeki av bayılerıne büyük bir bölümünüde yurtdışına pazarlamaktadır.bu işe ilk başladıklarında ayda sadece 1000 adet tüfek ancak yapılmaktaydı.simdi ben av bayisi olarak inanın en çok torun marka avtüfeklerini içim rahat olarak,hatasız,garantılı,ve uygun fıyatlara satmaktayım.2 yıl garantı veriyor fabrıka,ben satarken müşteriye 2 yıl içinde en ufak bir arıza sorunu olursa hemen tartıışmasız.sıfırıylan değiştirme garantisi vermekteyım.torun marka alacak olan avcılara ve arkadaşlara ben gonul rahalığı ile tavsıye ediyorum.beni asla yanlış anlamayın,simdi bir insan diyecek,bak sattığı malı övüyor diye,hayır,övmüyorum sadece bir tane torun alın ve kullanın,daha söze gerek yok,çünkü alın kullanın farkı görün.sizlere iyi sohbetleriniz olsun.arkadaşlar.