bugün bayide büyük huğlu nun ; kara şahin ve sanırım mx 5 modelini gördüm , vaktim dar olduğundan azıcık inceledim .. 5+1 ve 8+1 di , 71 de namlu boyları .. fiyat ise 625 tl .. ilk izlenimlerim güzel .. otomatik almak aklımda yoktu ama domuz avında lazım oluyor ... karaşahin modeli sıfır olmasına rağmen , mekanizma yerine oturmuyordu , ve yarı açık duruyordu ... buna sebep ne olabilir ... fiyatı ise makul gibi geldi .. peşinde bir indirim yapar herhale av bayii süleyman abim ... nasıldır bu büyük huğlu firması ? sattığı malın arkasınd dururmu ? öyle çok mermi sıkmakta huyum değildir , senede otomatikle , 2 veya 3 kutu sıkarım tahminimce ... işimi görürmü ? burda ki yorumların hepsini okudum , memnun olan da var , olmayanda ... öyle aldığım maldan da pek kolay şikayetim olmaz inşallah ... nasıldır bu büyük huğlu otomatikler ? ... huğlunun çiftesini aldım 3 ay önce , çokta memnunum ... çok güzel performansı var çiftemin .. 18 yılda huğlu süperpoze kullandım , hiçte şikayetim olmadı huğlu dan .. büyük huğluda , huğludan ayrılmış firmamı ? saygılar