syn rıdvan bey
meslektaşlarımın görüşlerine saygı duyuyorum.Bir veteriner hekimin o şekilde görüş belirteceğini sanmıyorum ancak madem söylemiş deneyimlerine saygı duyuyorum. Ancak beslenmede profesyonel mamanın önemini artık anlatmaya lüzum görmüyorum.sadece bilgi olması açısından : geçen sene burdur şampiyonu: BARON , ALMAN ÇOBAN KÖPEKLERİ 2008 İSTANBUL ŞAMPİYONU MİLKA , dünya 83. sü SİR VON ARENZBURG VS. VS. == Bu köpeklere ben baktım ve hepsini profesyonel mama ile besledim.(1.st choice,ve ANF). sonuç ortada biz şampiyon çıkarıyoruz.sebebi muhakkak sadece beslenme değil ancak beslenme en önemli ayağı meselenin.Vakti olan,ihtiyaçları hesaplarım ,şu madde şu kadar enerji verir şundan şu kadar gram koymam lazım diyen,rasyon hazırlamayı profesyonel anlamda yapabilen birileri varsa tercihtir. buyursun beslesin. birşey söyleyemeyiz.Ama işin içinde olan bir veteriner hekimin söylediğiniz şekilde yorum yapması beklenen bir şey değil. yine de meslektaşımla görüşmek bu konuyu netleştirmek isterdim. teşekkürler.