Av çakı ve bıçakları
1-av
2-gündelik
3-Askeri
4-İlk yardım
gibi 4 ana gruba ayırabiliriz...
Resimlerini paylaşacağım ürünler devamlı kullandığım her birinin farklı amacı olan ürünler...
Açıkcası bence bir avcının yanında bulunması gereken en güzel ürün victorinox serisinden herhangi bir model...Ayrıca Victorinox dememim sebebi keskinliğinden ödüm vermemesi...
Av için tek parça çakı yada bıçak kullanılacaksa ondada Buck derim..
Fakat 5 yıldır Smith&Wesson ürünlerini kullanıyorum çok memnunum..Ayrıca fiyatlarıda çok çok uygun....
S&W 500 MAGNUM ÇAKI VE MÜTHİŞ KUTUSU...
Balta konusundada gerber ve buck gibi firmaların bir çok modelini kullandım sorunları saplarının boş olması dengelerinin çok bozuk olması...Smith&Wesson baltadada tek geçerim...
Makas nedir dediğinizi duyuyorum...Bizim valide genelde börek kesmek için kullansada..Gün arkadaşlarına 5-6 tane hediye etsede bu makasların asıl amacaı av kuşlarını(bıldırcın,keklik,amerikada olsaydık hindi)kesmek için kullanılır...
Çok cabuk av kuşunun böğüs kafesini açıp eti temizlemeyi sağlarlar...Uzun süredir bozamadığım ürünlerden biride yine s&w makas....Bu arada unutmuşum Taxidermy yaparkende makas çok işe yarıyor...
1-kasatura S&W homelandsecurity
2-s&w 500 magnum
3-Kershaw
4-victorinox hunter
5-s&w ckrd(taxidermy)
6-s&w ckrd(taxidermy)
7-Balta s&w paul bunyan
...swiss cardla bu ekipmanlar meşhur oldu...(victorinox)
fakat benim kullandığım biraz daha pahalı bir japon markası TOOL LOGIC ...
eğer uçağa bineceksiniz ve unuttuysanız baya problem oluyor :)Silah masasına teslim etmeyi unutmayın
resimde kredi kartlığının altında..yani çok ufak bir ürün bu...çokda ince
Bu arda çok güzel RUS el yapımı bir av çakısı hediye edildi.....Jiletttttttttt