Merhabalar Selçuk bey.Yıllar sonra bir avrupa tüfek almak nasip oldu(beretta s56 e)Sayenizde birde 525 hastalığına tutulduk valla ileride bu konuda başınızı ağrıtırsam sakın benden kaçacak delik aramayın yeterki türkiyede olun sizi bulurum. Grin Grin Çok güzel tüfek.Birde şu sarıyerdeki arkadaşı inşallah istanbula gidince göreceğim onunda bani zehirlemesinin hesabını soracağım bakayım nasılmış insanları zehirlemek.Ağustos ayının ilk günlerinde İstanbuldayım sakın kaybolmayın ortalıktan. Wink
--------------------------------------------------------------------------------------------------
sagolsun mehmet hoca geldi sarıyerdeki arkadaşı buldu,iyikide kendisini zehirlemişiz
),süper kandan birde pointer yavrusu aldı,görmeden maşallah diyorum,benim kralıda görünce demek benim yavruda böyle olacak diye şimdiden havalara girdi
) inşallah benim kraldan çok daha güzel olur hocam diyorum...elimizden geldigince kendisini agırlamaya çalıştım,kusurumuz olduysa affola...
ansam sen tüfekle ben pointerle zehirlemeye
) devam diyorum,yıldız sp umarım bu sezon beni üzmez,yoksa bende zehirlenebilirim...tşk