Selçuk Aydın bey, yazdıklarım tabiki kopya..kullandığım döküman kitaplarından alıntılar..sizinde vurguladığınız gibi herkes birşeyler söyler ve bilmeyenler afallar, gerçek hangisidir diye.Bu sebeple ben bu tarz teknik bilgileri kesinlikle kendi kelimelerimizle değil, olması gereken, yani dökümanlarda yazdığı gibi kelimesi kelimesine yazılmasından yanayım..Her insanların kültür ve bilgi seviyesi bu tarz çok teknik bilgileri mesaj şeklinde yazarak kelime hatası yapmadan yazabilmesi mümkün dğildir ve kendi sözleriyle yazarsa yanlış olur ve dolayısıyla sizin yukarıda belirtiğiniz meseleye dahil oluruz.Eğer sizde Ansam gibi bilgi sadece tecrubeden geçer diyorsanız, o zaman benide 'evrakçı' kategorisine dahil edebilrisiniz, çünkü benim bilgilerim daha çok teoriye dayalıdır.Bu demek değildir ki içeriğini anlamadan ortaya sunuyorum.Allaha şükür az biraz pratik eğitimizde mevcut.Şunuda belirtmeden geçemem: Hiç kimse, hele tek kişi bu kadar teknik bilgiyi pratikte kazanamaz..eğitimler herzaman teoriden başlar ve pratikle perçinlenir..
Ve şunuda belirteyim..burda ve bunun gibi sitelerde bulunma sebebim asla kendimi ispatlamak veya pay çıkartmak değil..satışa sunduğum bir tek yivsiz superpozem ve birde drahtharım var..bu siteye kayıt olma nedenimde bu elimdeki fazlalıkları satmaktı, ama sonradan, hele Ansam'ın 'takılışlarından' sebep kalıcılığım üzün sürdü..devamlı burda olamayacağımı biliyorum..
Saygılar,