sevgili demirtaş abim,,öyle bir cümle kurmuşsunuzki,,neyüdüğü belirsiz çarpık bacaklı köpekler,,
kütahyadan bu tarz hayvanlar hiç çıkmamıştır..sizin saydığınız bu ilçelerdede çok fazla köpeğim var,,ben üzerime bir kütahyalı olarak alındım ve yukarda yazılanlara hak ta verdim.
ama bu işlere neden seneler sonra parmak basma gereğini siz değerli büyüğüm değinme arzusu duydunuz anlamadım
bu da sizin düşünceniz saygı duyar anlayışla karşılarım,,lakin bir kütahyalı olarak sizin asıl memleketiniz olan amasya dahi orjın pointeri bilmezken sizin oralara bol bol yavru veriyodum ve çok da iyi avlanmaktalardı.
Elbetdeki bir elin beş parmağı bir değildir,,hatalı köpeklerde çıkmuıştır,,her avrupadan gelen köpeği her kağıtlı kürekli köpeği siz süpermi zannetmekdesiniz,,mutlaka byle düşünmüyosunuzdur.Yorumlara bakaraktan haklı olana ( bu memleketin en eski pointercilerinden biri olarak ) haklı olana hak vermekdeyim zaten lakin
önüne gelen pointerede avrupadan gelse olsa bile maşallah çekmeyen birisi olarak,üç günlük pointercilerin,,,yüklü paralara alarak secereli kağıtlı kürekli pointer demelerine ço ama çok garipsemekdeyim.
Büyüklere karşı ve özellikle yazılan yorumlara karşı mümkün oldukça soğuk kanlı birisiyimdir...
Lakin yersiz yazılmış ve özellikle rencide etmek için yazılmış yorumlarada cevap vermesini uygun bir lisan i,le bilirim.
Beğenirsiniz beğenmezsiniz.fakat benm düşüncem şudur,,,
insanın tek rakibi kendisidir.
benim memleketimede bol bol secereli köpekler gelmiştir,az önce çok değerli bir dostum olan sevgili yunus özçelik düzcelidir kendisi,,gecen sezon yurt dışından bir köpek alarak mükemmel bir iş yapmıştı,,lakin az önceki telefon konuşmamda
kütahya köpeklerini aramıyor değilim dyerek eskilerdeki köpekleri aradığını güzel bir lisan ile ifade etmiştir.
Çok değerli bir büyüğümüzün avrupadan getirdiği köpeklerden, kalça çıkığı yavrular olduğunu
biliyornusunuz ve yok satmakta
ama bir kütahyalı olarak ,,ben hayatım boyunca kendime laf edilmesinden veya eleştirilmesinden hiç gocunmadım,ama iş memleket meselesine geldiğinde
kusura bakmayın ama ,,,o kadar çok ile ve i,lçeye köpek verdikki artık,,,isdeyen sevdi,,istemeyen sevmedi,,ama kimseye bu memleketden zorla köpek verilmedi,,bunu bilmenizi isderim.
üretici veya yetiştirici olmak sadece avrupadan köpek getirmeyle olsaydı benim memleketim yıllar önce bunu zaten yapardı,,ama benm memleketimde koku arandı stil arandı fizik arandı,,
ve herkes kendisiyle bazen acı bazen tatlı yarıştı durdu,,maksat neydi,en iyisini çıkarmaktı,,en azından ben byle bildim...
maksadım kmseye karşı yorumlar yazmak veya kırmak değildir,,maksadını aşan bir yazım olduysada şimdiden özür dilerim
saygılarımla