Gönderen Konu: cuper&meggi yavrusu AŞİL teşekkürler İlhami,Akın,Cüneyt kardeşlerim.YENİ resim  (Okunma sayısı 13500 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tuncer YALÇIN

• *
Teşşekkür ederim.Maşaallah yurdumuzun dört bir tarafından yorum almak güzel şey.
Tuncer YALÇIN
1976
BUCAK

Çevrimdışı Mehmet AYHAN

• Mehmet AYHAN
  • *
  • K.I.F ANKARA POİNTER DERNEĞİ BAŞKANI 1979 ANKARA
    • KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ
Maşşallah yavruda güzel yuvasıda güzel avı bol olur inşallah

KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ

http://ankarapointerdernegi.tr.

Çevrimdışı İlhami KAYA

• Free Üye
  • *
  • İlhami KAYA 539 274 96 49
    • www.pointerduzce.com
tuncer bey AŞİL in babası italya secereli olup yine annese ise cok kaliteli ve bizlerin arkasında avlandıgımız dr ali beyn şansın ve bilin torunudur cok avkanları yüksek bir o kadarda hızlı aynızamanda kokulkarı cok ama cok yüksekolan pointerler işte zaten buyüzdende bizim elimizdeler umarımki AŞİL ile cok uzunyıllar avlanır ve bol av anılarıyaşarsınız sabırlıolmanızı tavsiyeederim saygılarımla
ABEL--
gif upload
İlhami KAYA1966-DÜZCE 0-539-274-96-49
DÜRÜST OLAN KAZANIR^www.pointerduzce.com

Çevrimdışı N.Fazıl BÜYÜKKEÇECİ

• Müdavim Üyemiz
    • Avtutkusu.Com
Maşallah çok sevimli. Tüyü kadar ömrü ve avı bol olur İşallah...

Çevrimdışı Ş.Burak SEZER

• DUCK HUNTER
  • Avlak Yönetici
Doğrsunu söylemek gerekirse Aşil in barınağı, Aşil i gölgede bırakmış. Böylesine asil bir pointerede bu yakışırdı. TEBRİKLER.....
Ş.Burak SEZER 
1988 SAMSUN

Çevrimdışı Tuncer YALÇIN

• *
İlhami bey sizin emeklerinizin kalitesi ve sizin sıcak kanlılığınız tartışılmaz bir numara Allah emeklerinizi hiç bir zaman boşa çıkarmasın.Tüm avcı camiasındaki arkadaşlarımın herşeyi gönlünce olsun.Gönül birlikteliğinde kazanılan herzaman daha değerli oluyor.Ben avcılığa merakımdan ötürü edindiğim arkadaşlıklarımın bir asker arkadaşlığı gibi okul arkadaşlığı gibi içten samimi olduğuna şahit oldum.Tüm avcı arkadaşlarımın bu düeüstlükte ve samimiyette kalmasını canı gönülden istiyor ve duacısıyım.İYİKİ AVCILAR VARSINIZ...
Tuncer YALÇIN
1976
BUCAK

Çevrimdışı Alaattin TAYFUR

• *
selamlar degerli arkadaşım  tuncel  artık bende buradayım   ayrıca aşil çok harika omuş    bu asil kanların  bekleyiş aşamasında  hep seninle birlikteydik biraz zorda olsa   astor ve aşilin   sonu harika oldu  ve biz onlara kavuştuk  dilegim  onları   hep iyi yerlerde görürüz sezonun başlaması  hayırlı olması temennimle rasgele diyorum  görüşmek üzre
ALAATTİN TAYFUR
1978-Antalya
[email protected]
05326840935

• *
degerli  arkadaşım  selamlar  aşilin ve astorun her geçen gün  büyüdügünü görmek   onları yakından izlemek  gurur verici   aşili ilk  elime aldıgımda  umarım benim  köpegimde  böyle güzel olur demiştim   ve  degerli  ilhami  kayanın  sayesinde  benim köpegimde  çok hoş ve tatlı  oldu 
 herşey gönlünce olsun   bu sezonda  görüşmek üzre  rasgele
ALAATTİN TAYFUR
1978-Antalya
[email protected]
05326840935

Çevrimdışı Erhan ACAR

• Müdavim Üyemiz
Maşallah herşeyiyile çok güzel... hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca köpeğinize değer verip böyle güzel bi barınak yaptığınız için sizi kutlarım..
Erhan ACAR
BODRUM MUĞLA/İstikamet Diyarbakır

[url=ht

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
maşallah çok güzel bir yavru,kaldıgı yeri özellikle inceledim örnek olması gereken bir ortam saglamışsınız,ayrıca sizi bu özverinizden dolayı kutluyorum....tşk
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

• *
aşille gurur duyorum  degerli kardeşim  o çok harika bir köpek
ALAATTİN TAYFUR
1978-Antalya
[email protected]
05326840935

Çevrimdışı Tuncer YALÇIN

• *
Heyyt be Alaattin kardeşim de geldi.Saolasın kardeşmi.Astor ve aşil bunlar kardeş ve  fırtınalar bekliyoruz ikisindende.
Tuncer YALÇIN
1976
BUCAK

Çevrimdışı Ali GÜLCAN

• *
Güle Güle büyüt , tüyü kadar avı olsun ve'de ömrü uzun olsun arkadaşım..
DOĞUM TARİHİNİZİ YAZINIZ   ANTALYA

Çevrimdışı M.Aytaç TOK

• Müdavim Üyemiz
Allah esirgesin.Av arkadaşınza verdiniz değerden dolayı da ayrıca sizi kutlarım. Bol avlarını görmeniz dileğiyle
Mustafa Aytaç  TOK
1968 ADANA

Çevrimdışı Tuncer YALÇIN

• *
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.yakında aşilin yeni resimlerini koyacam.Barınağı konusunda aldığım övgü dolu yorumlara ayrı teşekkür ederim.Avcı iyi bir hayvanseverdir.
Tuncer YALÇIN
1976
BUCAK

• *
 teşekkür ederim  nede olsa aşilin kardeşi  olacak okadar   antalyadan  selamlar görüşmek üzre
ALAATTİN TAYFUR
1978-Antalya
[email protected]
05326840935

Çevrimdışı Tuncer YALÇIN

• *
Aşilin 5 aylık resimleri.
Tuncer YALÇIN
1976
BUCAK

Çevrimdışı İlhami KAYA

• Free Üye
  • *
  • İlhami KAYA 539 274 96 49
    • www.pointerduzce.com
tuncer bey bakımı gercekten cok güzel ve size yakışırbir şekilde bakmışsınız  ellerinize saglık hadi bakalım bundan sonra artık yavaş yavaş meralara cıkalım bakalım rasgelsin
ABEL--
gif upload
İlhami KAYA1966-DÜZCE 0-539-274-96-49
DÜRÜST OLAN KAZANIR^www.pointerduzce.com

Çevrimdışı Akın ÜNLER

• *
Sevgili Kardeşim Tuncer Aşil harika olmuş.En önemliside senin gibi kıymetini bilecek birinde olması.Yapacakları ile ilgili ise hiç tereddütün olmasın.Yakında atacagım videodada görürsün Pascal ilk avında sabah biri fermalı 9 öğlenden sonra ise tamamı fermalı 10 bıldırcın ile av hayatına başladı.Bu kanlarda durum bu.Rahat ol çifleştirmede İlhami Kaya imzası var nede olsa.Sevgiler...
Akın ÜNLER
1976 ADANA

• *
selamlar tuncer  aşil yine bomba  çok harika olmuş inşallah yakından görmekte nasib olur   avı ve ömrü uzun olsun  kendine ve  aşile iyi bak  degerli  kardeşim antalyadan  kucak dolusu selamlar
ALAATTİN TAYFUR
1978-Antalya
[email protected]
05326840935

Çevrimdışı Tuncer YALÇIN

• *
İlhami bey bende mera konusunda sabırsızım.Ama malum ramazan ayı ben prensip gereği mübarek ay ve günlerde ava gitmiyorum.Az kaldı.:)
Tuncer YALÇIN
1976
BUCAK

Çevrimdışı Tuncer YALÇIN

• *
Akın kardeşim pascaldan resimleri göremedik.Av resimleri vardır inş.
Tuncer YALÇIN
1976
BUCAK

Çevrimdışı Tuncer YALÇIN

• *
teşekkürler
Tuncer YALÇIN
1976
BUCAK

Çevrimdışı Tuncer YALÇIN

• *
zaman çok çabuk geçiyor
Tuncer YALÇIN
1976
BUCAK

Çevrimdışı Mehmet KUYUCU

• *
  • denizkızı pet shop
MASALLAH TUNCER BEY..GEREKEN İLGİ VE EĞİTİM VERİLDİĞİNDE GÜZEL BİŞEY CIKACAGINA EMİNİM..ALLAH CAN PEKLİĞİ VERSİN..SLM LAR USAKTAN..
Mehmet KUYUCU-denizkızı pet shop 1980  UŞAK