Selamlar avcı dostlarım İZMİR / SELÇUK 5. EYHAF GRAND PRIX bizler adına çok zor bir organizasyondu..elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık ..elbette eksiklerimiz hatalarımız,yanlışlarımız olmuştur..ama maksadımız buraya gelen tüm yarışmacı ve misafirlerimizi en iyi şekilde misafir etmek ağırlamaktı..ama görüyorum ki kimse memnun kalmamış dün akşamdan beri sürekli kavgalar tartışmalar laf atışmaları..orada çok büyük emekler sarfedildi..daha önce hayatında fermalı av köpekleri mera yarışmasını görmemiş hiç bir bilgisi olmayan insanlar gelen misafirlerimizi mahçup etmemek için uyumayarak yorulmayarak çok büyük çaba sarf ettiler..ama hala bir teşekkür bir tebrik eden arkadaşı duyamadım göremedim ..inanın bu kavgalar beni çok üzdü ..ben gelen tüm misafirlerimiz en iyi şekilde ağırlamak için çok çaba sarf ettim hatta çoğu misafirimi dahi göremedim ilginemedim..ama bakıyorum ki konu çok farklı ..yarışmaya giren tüm köpekler harika idi her biri ayrı performans sergiledi..buradan dereceye giren tüm köpek sahiplerini bizleri bu günde kırmayarak yanımızda olana sayın dr lemmer'i'..yaban tv yi- dr.Ali bürkevi- konfedrasyon başkanımızı-, eyhaf 'ı-, RC 'Yi- ,ÇAMLI YEMi-, inpek av ,bayii ni.,ve ismini hatırlamayamadığım tüm avcı dostlarım ve kuruluşları..buraya gelipte bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim..
işte tüm derceler veee bizlerdende bir kaç görüntü...
CONTINANTEL YETİŞKİNLER
1.CENGİZ ERDOĞRU KURZHAAR RİTA
2.RECEP ILGIN KURZHAAR BARON
3.İSMAİL ERDEM KURZHAAR PAŞA
CONTINANTAL GENÇLER
1.ÖZDEMİR ALIM KURZHAAR MAYA
2.ÖNDER YAĞCIOĞLU KURZHAAR ALEX
3.TURGAY SULU DRAHTAAR BODO
İNGİLİZ IRKLARI YETİŞKİN
1.KEMAL KÜÇÜKTÜTÜNCÜ POİNTER CARLOS
2.ALİ İHSANÇELİK POİNTER TONY
3.NECATİ TÜRKAL POİNTER RAKİ
İNGİLİZ IRKLARI GENÇLER
1.MEHMET ÇETİNKAYA POİNTER DAİSY
2.FEHMİ TALAN POİNTER RAKİ
3.İSMAİL ERDEM POİNTER ASTOR
ÖZEL ÖDÜL EFES GÜZELİ
ERKEK
TURGAY SULU DRAHTAAR BODO
DİŞİ
ZAFER KESENDURAN SETTER GÜMÜŞ
sayın lemmerin yarışma alanına ilk gelişi..