Bir site uyesinin, baska bir uye ve kopegi adına konu acması gercekten cok sevindirici bir durum. Yol yorgunlugu, uykusuzluk, kopeklerin bakımı, sabah kahvesi vs derken, ben toparlanıp bilgisayar basına gecinceye kadar, Kadir Calıklı Kardesim benden once davranıp bu konuyu acmıs. Bu ve bunun gibi hareketlerin cogalması, ben ve benim gibi ava gonul vermis pek cok site uyesini mutlu edip, takdirini kazanacaktır, bu yuzden oncelikle Kadir'e sonsuz tesekkurlerimi iletirim, ellerine, alcakgonullulugune saglık.
Ve Carlos, dun yarısmada, Kemal'i tanıyan-tanımayan herkesin begenisini kazandı. Biz, Mugla ve Koycegiz gurubu olarak, sonuclar acıklanmadan ayrıldık. Sonuclar ne olursa olsun, bizim 1.miz belliydi zaten. Yarısmaya katılan butun kopekleri ve sahiplerini de buradan tebrik ederim. Her ne kadar yarısma da olsa, siteden tanısan pek cok kisinin yuzyuze gorusme, kaynasma imkanı oldu. Kemal'i de siteden tanıyorum, gecen sene bir iki kere telefonla gorustum, bir de siteden birkac kere mesajlastık. Kemal'i gercek anlamda dun tanıdım. Herseyden once Kemal'i tebrik ederim, Carlos icin. Carlos'un hakkını yedigimi dusunmesini istemem kimsenin, ama benim dun gordugum sudur ki, Kemal'in eline hangi kopegi verirseniz verin, Kemal o kopegi yetistirebilecek biri. Kopege nasıl baktıgını, konustugunu gordum. Bana gore Kemal dunku 1.ligi sonuna kadar haketti. Daha finallere cıkmadan kendisine gidip soyledim, kazanacagını, o bir kenarda oturmus, rakipleri icin endiselenirken. Kemal, sırası gelince cıktı, kendinden ve kopeginden son derece emin bir sekilde, yavas yavas, oradaki herkese goz ziyafeti cekti. En buyuk dilegim, izleyenler Carlos'u izlemekten fırsat bulup, Kemal'in kopege nasıl yaklastıgını seyredebilmislerdir. Seni tebrik ederim kardesim. Carlos'la birlikte nice avlar dilerim size...