Bu sitede modlar gevşek galiba , çok insan kısa zamanda siteyi bırakıyor.
Bir mesaj yazıldımı istenirse kısa zamanda değişiklik yapılır o mesajdan sonra mesaj yazıldımı "
" sil " "değiştir " butonları iptal olur .
Bölgelere gelince kendi bölgelerine zamanında sahip çıkmayanlar bölgesine sahip çıkanlara kızıyor neden ?
Birbirimizle didşmeyede gerek yok bu yaşadığımız memelekette fişek ve hertürlü mühimmat
bakkaldan ekmek satar gibi satılıyor, ve avcı olmayan iki ayaklı yaratıklar gece gündüz hafta sonu başı dinlemeden hayvanları katlediyor .
Peki bu yaratıklar fişek bulamasalar ne yapacak oturacak poposunun üstüne ben Türkiyede 20 yıldır avanıyorum 2008 yılı Ağustos ayında birkere kontrol edildim , bir sezonda 50 sefer en az kontrol edilmeliyim ki yaratıkların avlanamayacağını bileyim.
Köylerde kaçak tüfek binlerce siz gelin yasal avcılar olarak birbirinizle didişin yasa gereği herkes her yerde avlanır tabi yukümlülüklerini yerine getirerek .
Bölgelerinde av olmayanlara tavsiyem biraz eti yenmeyen hayvanları avlayın Çakal , tilki , karga , saksağan gibi yırtıcılar azalınca doğa kendini dengeler keklik tavşan bollaşır.
Kim kaçsefer yırtıcı hayvan avına çıktı bu sene ?
derelere geceledikleri yerlere saksağan vurmaya sık giderim benim arabayı tanıyorlar pek başarılı olamaz oldum .
Hepinize tavsiye ederim gidin akşam çulluk beki yerine saksağın beki yapın önemli olan birkaç fişek atmak değilmi ,
gece gümede ördek katletmek yerine(buna vurmak denmez) çakallara pusu atın o geceyi öyle veya böyle feda etmişsiniz doğaya katkınız olsun.
Göçlerde teyple bıldırcını katletmeyin yarınada kalsın hele birazda varlıklı olan avcı arkadaşlarda teypler birkaç çeşit .
Avcı olanlara rastgele selamlar saygılar.....