Gönderen Konu: Köpek Satışı ve Eğitimi  (Okunma sayısı 14241 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
Köpek Satışı ve Eğitimi
« : 30 Mart 2009, 16:00:03 »
Değerli arkadaşlar Ben Erzincan merkezde yaşıyorum. 30 yıllık av ve av köpeği merakım var. Aşırı köpek merakımdan ve avcılığında, köpeksiz olmayacağını bildiğimden dolayı bu merak beni köpek eğitimine sürükledi. Erzincan'da da avın olmasından dolayı belli bir başarı yakaladığımı tahmin ediyorum. Dileyen arkadaşlarımıza 3 aylık olmak üzere veya siz tamam diyinceye kadar eğitim veriyorum. İlgilenen akadaşların bilgisine. Eğitimlerimiz istekleriniz doğrultusundadır.
View My Video
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2009, 16:14:18 Gönderen: Yücel BİNGÖL »
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Recep İLGİN

• fethiyeli avcı
  • *
  • www.kayraconstruction.com
    • KAYRA İNŞAAT FETHİYE
Ynt: Köpek Satışı ve Eğitimi
« Yanıtla #1 : 02 Nisan 2009, 02:01:57 »
yücel bey öncelikle ailemize hoşgeldiniz öncelikle bu konuda iddalı olmanız sevindirici fakat eğitimlerinizle ilgili video paylaşımlarınız varsa hem sizi hemde bu konudaki başarınızı göemek isteriz
Recep İLGİN Cep Tel:05327779355
1978 Fethiye - MUGLA  ''Beni Öldürmeyen Darbe Herdefasında dahada ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEKTİR''

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2009, 15:28:23 »
Sayın Recep İlgin ilginize çok çok teşekkür ediyorum. Yakında eklemeye çalışacağım.
View My Video
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2009, 17:16:06 Gönderen: Yücel BİNGÖL »
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2009, 17:18:41 »
Recep bey 2 adet video attım ama inşallah olmuştur. İsterseniz bana bir adres verin size cd hazırlayıp gönderebilirim. Veya ilgilenen arkadaşlara. 

« Son Düzenleme: 03 Nisan 2009, 09:04:17 Gönderen: Yücel BİNGÖL »
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2009, 12:19:29 »
Sayın Mustafa Özkol o sokak köpeği lafına hiç katılmıyorum. Eğitimi veremezsen avın bolluğu hayvanın daha çok hata yapmasına sebep olur. Ayrıyeten Erzincan'da avlanmayı düşüneceğinize kendi memleketinizde üretip avlanırsanız biz Erzincan'lıları çok memnun edersiniz.

« Son Düzenleme: 03 Nisan 2009, 12:55:55 Gönderen: Yücel BİNGÖL »
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU

• *
« Yanıtla #5 : 03 Nisan 2009, 12:55:09 »
Bu sene bende gidip Erzincan da av yapıcam.Saygılar
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2009, 12:57:39 »
Onur bey Bingöl'de keklik bittimi.
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Mehmet AYHAN

• Mehmet AYHAN
  • *
  • K.I.F ANKARA POİNTER DERNEĞİ BAŞKANI 1979 ANKARA
    • KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ
« Yanıtla #7 : 03 Nisan 2009, 13:07:56 »
Sn yücel bey bana bir cd gönderirseniz sevinirim adresimi yazıyorum
Ulus rüzgarlı agah efendi sok.no:11/a ANKARA Mehmet ayhan 0532 566 92 74
Teşekkürler.

KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ

http://ankarapointerdernegi.tr.

Çevrimdışı Ercan ÖZTÜRK

• *
  • Evcil hayvanların en vahşisi dalkavuklardır.
« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2009, 13:31:10 »
Sayın Mustafa Özkol o sokak köpeği lafına hiç katılmıyorum. Eğitimi veremezsen avın bolluğu hayvanın daha çok hata yapmasına sebep olur. Ayrıyeten Erzincan'da avlanmayı düşüneceğinize kendi memleketinizde üretip avlanırsanız biz Erzincan'lıları çok memnun edersiniz.

ilk önce hoş geldiniz yücel bey erzincanda sizmi ürettiniz keklikleri siz ürettiyseniz lafım yok eğer kendi üredi ise karışma hakkınız yok belğeli avcılar istediği yerde avlanır
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2009, 13:32:22 Gönderen: Ercan ÖZTÜRK »
Ercan ÖZTÜRK
1975 KAYSERİ
Asalet Boyda Değil, Soyda Olmalı...
İncelik Belde Değil, Dilde Olmalı...
Doğruluk Sözde Değil, Özde Olmalı... Güzellik Yüzde Değil, Yürekte Olmalı...

Çevrimdışı Taner YARIMAY

• *
« Yanıtla #9 : 03 Nisan 2009, 14:42:33 »
ercan kardeş  valla bence gitme erzincana baksana yücel abi sahiplenmiş tüm keklikleri biz de belgelerimizi yırtalım yücel abi ve  onun gibi düşünen tüm arkadaşları mutlu ederiz ??? ??? ???

1974  BARTIN
TANER YARI

Çevrimdışı Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU

• *
« Yanıtla #10 : 03 Nisan 2009, 15:17:41 »
Yücel abi ben bingöl doğumluyum ama Bolu da ikamet ediyorum.Keklik bittimi dersen yok bitmedi ama canım Erzincanda vurmak istedi.İl dışı için fazladan paramı yatırıyorum nasılsa
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Hüseyin TUNÇAL

• *
  • Köpegin kralı ıng.pointer avın kralı keklık
« Yanıtla #11 : 03 Nisan 2009, 16:31:57 »
Onur bey Bingöl'de keklik bittimi.

yucel bey yaklasımız cok yanlıs acaba ordakı keklıklerın yemını suyunu sızmı verıyorsunuz haa verıyorsanız solenecek sozum yoktur haklısnız ama degılse sayet yaptıgınız hareket ve soledıgınız soz cok yanlıs belgesını alan harcını yatırran pulunu alan herkes ava acık olan heryerde avlanır bunada kımse karısamaz
Hüseyin TUNÇAL
0 Rh + 1986 SAKARYA
0 546 557 89 41       [email protected]

Sakarya Merkez Avcılar Kulübü

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #12 : 03 Nisan 2009, 17:59:16 »
değerli avcı arkadaşlarım eğersizde erzincanda yaşayan Yücel Bingöl olsaydınız benden çok yüreğiniz yanardı 2 yıl önce erzincanda yaşanan limiti aşan 63 adet keklik olayını heralde duymadınız. Bu bizim önlemini alıp da veya da denk gelip yakalanan olaylardan bir tanesi. Kendinizi bizim yerimize koyun. Bizim memleketimize gelipte 2 keklik vurup gidene hiç bir lafımız olmaz. Ancak bizde böylesini ne duyduk nede gördük. Herkes bilinçli avlansa ne bizler tepki gösteririz ne sizler kendi memleketleriniz de de kekliği bitirmezdiniz. Buralara kadar gelme ihtiyacıda duymazdınız. Bizler kekliği besliyormuyuz evet besliyoruz. Özellikle kışın çok kar yağdığı zaman ki bunu basındanda takip ettiyseniz bilirsiniz yemleme yapıyoruz.Hayvanların küresel ısınmadan dolayı kuruyan su kaynaklarını canlı tutmaya çalışıyoruz. Biz Erzincan avcılarının büyük kısmı sabah ava başlayınca en fazla 12.00 kadar avlanırız. Limitlerin altında bile olsak kendimize yeteceğini düşünerek yemeğe otururuz ve akşama kadar yemek keyfi ve muhabbeti yaparız. O kadar önlemler aldıkki buna rağmen başaramıyoruz. Gelen avcılar öğlen yemeğini bile yemeden akşam karanlığa kadar durmaksızın tüfek atıyorlar. Buna hanginizin gönlü razıysa bizlerde razı olalım.
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Ercan ÖZTÜRK

• *
« Yanıtla #13 : 03 Nisan 2009, 18:04:54 »
yücel bey o yakalananların hangi ilden olduğunu biliyorsunuz yazık bizle tasvip etmiyoruz tabi o kadar çok keliğin vurulmasını yazık ama geçen sene erzincan yasaktı keklikte erzincan da hiçi keklik vurulmadı bide geçen sene köpek eğittiniz mi
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2009, 18:06:05 Gönderen: Ercan ÖZTÜRK »
Ercan ÖZTÜRK
1975 KAYSERİ

Çevrimdışı Hasan POLAT

• *
« Yanıtla #14 : 03 Nisan 2009, 18:06:16 »
yucel bey erzıncandaki av kotasını sızmı koyuyorsunuz..yada yasak yerlerı sızmı tayın edıyorsunuz...hem tıcaret amaçlı topıc açıyorsunuz hemde mılletı anında karşınıza alıyosunuz..çelişkı yokmu sızce..
ben hersene erzıncanda avlanıyorum avlanmayada devam edecegım..bana verılen yasal bır hakkım var nede olsa..ama mıllı parklara sorarım oraya geldıgımde sızdende ızın almam gerekıyosa onuda alırız..

saygılarımla...
Hasan POLAT
1972 TOKAT (0 RH+) 
GSM: 0533 259 41 90
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti...  

Çevrimdışı Ercan ÖZTÜRK

• *
« Yanıtla #15 : 03 Nisan 2009, 18:09:32 »
yücel bey geçen sene hiç keklik avına gittinizmi köpek eğittinizmi bilgi verirseniz sevinirim erzincandamı yoksa başka ilde mi av yaptınız
Ercan ÖZTÜRK
1975 KAYSERİ

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2009, 18:11:01 »
Onur bey herşey para yatırmayla olsa Türkiye'de keklik bitmezdi. Benim çok samimi arkadaşım Yavuz bey var. Ayvalık avcılar kulüp başkanı. 4 yıldır dağlarında biten kekliği üretmeye çalışıyorlar ve başaramıyorlar. Bitirilen yaban hayatını paranın zoruyla bile yerine getiremiyorlar. Bizlerde bu duruma düşmek istemiyoruz. Bayram tatilinde vatandaş gelipde tatil süresince çadırını kurup gece far avı gündüzde limitsiz kuş avı yapıp bunuda kargoyla memleketine gönderirse siz Yücel Bingöl olarak ne düşünürsünüz. Bu hayvanların Allah'tan başka koruyup kollayanı yok zaten. Bayburt, Gümüşhane, Erzurum gibi yerlerde keklik bitermiydi ama bitti. Erzincan'da da biterse nerede avlanacaz. 
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #17 : 03 Nisan 2009, 18:15:44 »
12 ye kadar avlanacaz diye bir şartımız yok.Saat 10.00 da da bitirdiğimiz oluyor 2 kişiysek 2 veya 3 keklik vurduğumuz zaman yetiyor. Mühim olan o havayı tenefüs etmek. Köpeklerimizi gezdirmek.
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #18 : 03 Nisan 2009, 18:18:00 »
Bıldırcın ve tavşana gezdik. Ha köpeklerimiz keklik kaldırmadımı kaldırdı fakat atmadık. İnanıp inanmamakta size kalmış. Biz memleketimizde kekliğin bitmesini istemediğimiz için ne gerekirse yapmaya çalışıyoruz.

« Son Düzenleme: 03 Nisan 2009, 18:22:29 Gönderen: Yücel BİNGÖL »
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Ercan ÖZTÜRK

• *
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2009, 18:21:38 »
yücel bey siz tüfek atmadınız ya diğer avcılar erzincanlı olanlar atmadımı tüfek belki sizin imkanınız vardı açık olan illere ava gittiniz ya diğer imkanı olmayan avcı arkadaşlar keklik avlamadımı
Ercan ÖZTÜRK
1975 KAYSERİ

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #20 : 03 Nisan 2009, 18:26:25 »
Hayır bildiğim kadarıyla başka ile giden olmadı. Bıldırcına fazlaca gittik. Tavşana gezdik zaten. giderkende yanımıza yiyeceğimizi yanımızda götürüp pikniğimizi yaptık. Ve köpellerimizi gezdirdik.
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Ercan ÖZTÜRK

• *
« Yanıtla #21 : 03 Nisan 2009, 18:28:52 »
tebrikler yücel bey eğer diğer erzincanlı arkadaşlarda sizin gibi düşündüyse ve keklik e tüfek atmadıysa teşekkür ederim hepinize  ;D ;D ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2009, 18:31:26 Gönderen: Ercan ÖZTÜRK »
Ercan ÖZTÜRK
1975 KAYSERİ

Çevrimdışı Tuncay ÇAVUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 03 Nisan 2009, 18:32:16 »
Tuncay ÇAVUŞ
1985 İSTANBUL

Avlarım İçin Buraya Tıkla

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #23 : 03 Nisan 2009, 18:32:17 »
Ben 45 yaşındayım tam tamına 34 yıldır ava gidiyorum. Ve ben avcı olabilmek için Allah rahmet eylesin Nafız Karçiçeği ustamın tam 3 yıl çantasını taşıdım. Benim ustam bana öldürmeyi değil, avcılığı öğretti. Geçen yıl memleketimizde keklik yasaktı biz demiyorum ben vurmadım. A ma yasaklar insanların önüne geçmemeli vicdanları önüne geçmeli.Hasan beyin Demir tava geldi kömür bitti, Akıl başa geldi ömür bitti...Bu sözüne çok katılıyorum. İnşallah bizimde aklımız başımıza geldiğinde ömrümüz bitmemiş olur.

Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN

Çevrimdışı Yücel BİNGÖL

• *
« Yanıtla #24 : 03 Nisan 2009, 18:34:09 »
Tuncay bey o resimdeki Drahtarın eğitimi. Gündüz köylünün vurduğu tilkiyle zorunlu aport yaptırıyorum.
Yücel BİNGÖL
1965 ERZİNCAN