0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SEVGİLİ SELÇUK endişelenmeyin o yağmuru yiyen kuş birkaç gün sizin oralarda dinlenir hafta sonu nasibinizi alırsınız merak etme çarşamba veya diğer hafta sonuda bizim buralarda olurlar ve ekim başına kadarda buralarda kalırlar diye ümit ediyorum ..... SELAMLAR....
kuş denizin keneraında hiç beklemez
Kuşlar gider- yeni kuşlar gelir..kalanlarda ustadların elinden öper, çünkü curnatada herkes nasibini alır, marifet ayaklarına kara sular inene kadar gezip ancak limitini doldurabilmektir:))
doğrudur mutlaka onlarda sizin tecrübeleriniz ancak bu hava şartlarında birhayli yorulmuş olan kuş mutlak bir iki gün dinlenir diye düşünüyorum sevgili SELÇUK ((kendim için istiyorsam ne olayım inanki sizin için ))
Göç kuşu indiyse bir sebebi varda iniyor, yani beslenip dinlenmek, toparlanıp tekrar yola devam etmek amacıyla..buda 1-2 gün sürer:))
410(36) 10 senedir kullanıyorum ben bıldırcında..Başka tüfek almam elime eylül 10dan sonra...Sezon başındada üveyiğe 12 numara..yataklama 20 numara browning kullanıyorum..Bazen bıldırcında aynı tüfeği alt 20 üst 36 yapıyorum...Teknoloji var huzur var....
Bende diyecektimki 2800gr browning ligt b525 kaç kiloya çıkıyor diye birde baktımki sadece yatak kısmı 20-36 cal. peki bu şekilde namlu içinde savrulup gitmiyormu mühimmat ,,grupman ve penetrasyon nasıl oluyor sevgili SELÇUK tecrübelerini bizimle paylaşırmısın.... birde bu konuya şöyle bir yorum ekleyeyim istedim PARA VAR,,HUZUR VAR KOY G......TNE gitsin....