Yavru gelişiminde kullanılacak mama değil ben devamlı kullanıyorum. Yavru köpeği olanlar kesinlikle kaliteli Mama kullanması gerekli Propllan yada Royal canın maxi joniur , yada Hills , Orjien , Enhance , Eukanuba gibi mamalar kullanın. Temiz mama kuru mamaları çok kaliteli mama değil 1.5 yaşını geçmiş yetşikin köpekler için verilecek en uygun mama olduğunu düşünüyorum ve bende köpeklerimde kullanıyorum. Daha önceleri yawru köpeklerde hiç bir faydasını görmemiştim ancak şu zamanda yetişkin köpekler için verilecek en uygun mama diye yorumluyorum....
i.Setter besleyenler 15 'aydan sonra av sezonu kapalıyken kucho denesinler ucuz ve köpeğe yarıyor hiçbir şekilde dışkı veya problem yapmıyor av sezonu başlayınca kucho mamayı yüksek enerjili bonacibo mamasıyla karıştırın öyle verin sezon bitince yine sadece kucho verin...
i.Pointer besleyenler için tavsiyem şu olur bende besliyorum , i.pointerin tüyleri hassas olduğu için kalitesiz mamalar tüy döküyor yada deri problemi yapıyor bende sezon kapalıyken kucho verdim i.pointerime ve bu sorunu yaşadım o yüzden pointer besleyenler sezon kapalıyken BonaCibo Taze Kuzu Etli Köpek Mamasını denesinler , daha verim alırsınız köpeğe hem yarıyor hemde tüy ve deri problemi , dışkı sorunu yok ben kullanıyorum. Av sezonu açılınca BonaCibo - Taze Kuzu Etli Köpek Maması ile yüksek enerjili BonaCibo mamasını karıştırın verin daha çok verim alırsınız ben bu uygulamayı yapıyorum...
YETİŞKİN KÖPEK'ler için kullanılacak en uygun fiyatta mamaları Temiz mamada bulabilirsiniz ancak yavru köpeğiniz varsa kaliteli mama kullanın....