sevgili gönül dostlarım...ben. (yakup DAĞCI ve necdet YAVAŞ) ile beraber ancak 14:40 da oraya ulaştık. bazı arkadaşlarımız geriye dönüş için ayrılmış olmalarına rağmen gerçekten çok güzel bir ortam vardı.gerçekten ilk defa yüz yüze karşılaştığımız gönül dostlarımla sanki yıllardır tanışıyor gibiydik işte paylaşım bu.... işte hayat bu...işte gerçek aile bu...ama bir kardeşimiz vardıki...onu takdir etmemek elde değil..2 gününü yollarda, otobüslerde,büyük sıkıntılar çekerek zor şartlarda karacabeye ulaşmış.birde aynı zorlukları tekrar yaşayarak (sinop)a dönecek niye...tek sebep ailede olabilmek bizlerin yanında olabilmek,bizlerle beraber olabilmek uğruna.seni anlından öpüyorum koçum...bu değerli kardeşimiz.SELMAN.DIR.namı diğer (YANLIZ KURT)ama şundan eminimki yüz yüze gelmiş olduğum tüm dostlarım gerçekten mükemmel birer gerçek dost. iyiki varsınız.. iyiki oraya geçte olsa gitmişim.hepinizi gözlerinizden öper.saygılar sunarım...

.....

...

...

...

...

...

.. ali abicim sülünlerinide maşallahır var yaniii...
Buda ali kaptandandan bir enstantene...aslında daha çok fotolar var.çok değerli dostlarımızla o fotolarıda ekliyeceğim inşallah.. nadir ata abimle,yunus özçelik kardeşimle,volkan yolcu kardeşimle..yani benim tanışma şansına sahip olduğum bütün dostlarımızın hepsi mükemmel insanlar. ama şahsi kanatimce benim geç gelmemden dolayı tanışamadığımız diğer dostlarımızında mükemmel insanlar olduklarına inancım sonsuzdur... bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.sağolun var olun....