Gönderen Konu: İstanbul ve çevresinde ördek avı yapan var mı?  (Okunma sayısı 10592 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdem ÖZSOYERİ

• *
İstanbul ve çevresinde ördek avı yapan var mı?
« : 18 Aralık 2008, 23:02:32 »
Selamlar abilerim avlak yerinizi sormuyorum ama bu aralar hep araştırıyorum ve ava başladığımda ördek avı yapabileceğim yerler İstanbul ve çevresinde var mı diye merak ediyorum hiç rapora da rastlamıyorum...çok sayıda küçüklü büyüklü göl var kuzeye doğru ama buralarda ördek bulunur mu ?geçer mi ?vurulur mu?özellikle mühre avı yapan avcılar var mı acaba İstanbul'da?
Parlama avı bir tek dere kenarında mı yapılır yoksa göl kenarlarında da ördek kaldırabilir miyiz?
Erdem ÖZSOYERİ
Yıldız Teknik Üniversitesi / Makine Fakültesi
1989 İSTANBUL

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: İstanbul ve çevresinde ördek avı yapan var mı?
« Yanıtla #1 : 18 Aralık 2008, 23:28:53 »
ördek avından anlamam,ama suyun gölün oldugu heryerdede olabilir,zamanını bilmek gerek özellikle karlı havaların avıdır diye biliyorum...kazasızbelasız avlar dilerim...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Erdem ÖZSOYERİ

• *
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2008, 00:55:33 »
Çok teşekkürler Mustafa abi..dediğin doğruymuş kar yağmasını beklemek gerekiyormuş.
Erdem ÖZSOYERİ
Yıldız Teknik Üniversitesi / Makine Fakültesi
1989 İSTANBUL

Çevrimdışı Mert TURKAN

• *
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2009, 10:31:33 »
Herkese kazasız belasız avlar :) bende bi ördek avcısıyım :) ördek avı karda yapılır yada karda ördek işler die bişey yok  ördeğin göç etmesi ve poyraz  önmli güneşli havada bile ördek görürsün ama yıldızdan geçer. göç başladıysa tabi ben terkosa gidoyorum ördeğe ilgilenen arkadaşlarla beraber gidebiliriz :)
Mert TURKAN
1990-İstanbul

Çevrimdışı Mert TURKAN

• *
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2009, 12:54:11 »
Selamlar abilerim avlak yerinizi sormuyorum ama bu aralar hep araştırıyorum ve ava başladığımda ördek avı yapabileceğim yerler İstanbul ve çevresinde var mı diye merak ediyorum hiç rapora da rastlamıyorum...çok sayıda küçüklü büyüklü göl var kuzeye doğru ama buralarda ördek bulunur mu ?geçer mi ?vurulur mu?özellikle mühre avı yapan avcılar var mı acaba İstanbul'da?
Parlama avı bir tek dere kenarında mı yapılır yoksa göl kenarlarında da ördek kaldırabilir miyiz?

Erdem bey eğer özelden irtibat numarası bırakırsanız benim herzaman gittiğim meraya gideriz ördek avına !! Bugün gittim  ördekler gelmeye başlamış  2 tane yeşil ile tekir vurdum
Mert TURKAN
1990-İstanbul

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2009, 07:39:12 »
   Erdem kardeşim İstanbulda ördek avlanma alanları elbette mevcut üstelik şimdi bu poyrazlar ördeğin vurulabilmesi için en uygun zamandır,yalnız anladığım kadarıyla ördek avında biraz acemisin.Ördek avı en tehlikeli ve zor avlardan biridir gittiğin sulak alanların zemin etüdünü iyi yapman gerekir zira suyun altında ne gibi tehlikeler seni bekliyor bilemezsin,ördek avına gönül vermişsen şayet yanında illaki bu avı bilen usta birisi olsun,şayet daha detaylı bilgi almak istersen benimle irtibat kurabilirsin,RASTGELE
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Yener HACIOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 18 Aralık 2009, 22:47:21 »
Erdem istanbul'un neresindesin bilmiyorum ama avrupa yakasında büyükçekmece gölünün arka tarafları kışın sulak olur ve ava açık sahalardır.Çok mükemmel ördek olur.İstanbul zaten göç yollarından birisidir.İstanbul'un ördek popilasyonu fena değildir.
lYener.HACIOĞLU-1977-SAKARYA_İSTANBUL

Çevrimdışı Ferdi ORTAÇ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 10 Şubat 2013, 21:40:54 »
buyuk cekmecenın arka tarafı derken catalcaya dogrumu oluyooo ayrıca orası atıs sahasımıdır
Ferdi ORTAÇ
1980 İSTANBUL