KAPAĞI AÇMADAN ÖNCE
TARİFİN ÖNEMLİ NOKTALARINI BİRKAÇ FOTO İLE HATIRLATMAK İSTERİM:
DOMATES İLAVE EDİLDİKTEN SONRAKİ HALİ.;
DİKKAT; TUZ ve BAHARATLAR BUNDAN SONRA İLAVE EDİLECEK.! DİKKAT ; YEMEĞİN ALTINDAKİ
ATEŞ KISIK OLMALI (DİP TUTMASIN.!)
VE BAHARAT İLE TUZUNU İLAVE EDİYORUZ :
TAZE NANELERİ DE EN SON İLAVE EDİYORUZ (SAĞLIK, KOKU ve NEFASET)
TAZE NANELERİ DE KARIŞTIRIP -YÜKSEK ATEŞTE 1 DAKİKA PİŞİRİYORUZ.
VE HEMEN ATEŞİ KAPATIYORUZ.
KAPAĞINIDA KAPATIP SERVİS EDİNCEYE KADAR "HİÇ AÇMIYORUZ.!
BU SEZON VERİMLİ, BOL, İYİ BAKILMIŞ-TAM YAĞLI BILDIRCINLARLA- AYNI LEZZETLERİ
TADABİLMEK NASİP OLDU, ALLAH' A ŞÜKÜRLER OLSUN.
SİZLERE DE NASİP OLUR İNŞALLAH, DİYORUM. R A S T G E L E
BU SAÇTA BILDIRCIN SOTE TARİFİNİ KEKLİK İLE YAPMAK İSTERSENİZ;
KEKLİKLERİ ÖNCEDEN HAŞLAYIP SUYUNU İYİCE SÜZEREK
VE ETLERİ SOĞUMADAN KIZGIN YAĞA SALMANIZI TAVSİYE EDERİM.
HEPİNİZE AFİYETLER OLSUN. R A S T G E L E