Gönderen Konu: KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ  (Okunma sayısı 17164 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir MEMİŞ

• *
Ynt: Ankara ENGLISH POİNTER DERNEĞİ TANITIM WEB SİTESİ
« Yanıtla #25 : 16 Mayıs 2009, 17:17:41 »
MEHMET  kardes cok guzel olmus basarilar dilerim
Kadir MEMİŞ
1964-Greece/Kos

Çevrimdışı H.Kenan ÖGE

• *
  • [URL=http://img201.imageshack.us/i/cimg3206.jpg/][
« Yanıtla #26 : 08 Temmuz 2009, 16:53:11 »
mehmet bey emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum.özenle hazırlanmış ilk günkü haline göre birçok yenilikler katılmış.siteniz sayasinde ankarada bulunan kaliteli ve temiz kana sahip köpekleri görme imkanımız oluyor.ellerinize sağlık.
kenan öge/ankara
H.Kenan ÖGE
1960 ANKARA

Çevrimdışı N.Fazıl BÜYÜKKEÇECİ

• Müdavim Üyemiz
    • Avtutkusu.Com
« Yanıtla #27 : 08 Temmuz 2009, 21:46:45 »
Mehmet abi tek kelimeyle süper bir site olmuş. Hayırlı ve uğurlu olur İşallah...

Çevrimdışı Sabri AKDENİZ

• *
« Yanıtla #28 : 21 Ocak 2011, 15:19:39 »
Ellerinize,emeğinize sağlık.

Sabri AKDENİZ
1953 BURSA/AKÇALAR - BALIKESİR/EDREMİT - MARDİN
0 533 654 18 93 http://sabrihoca.wordpress.com - Blog Sayfam için tıklayınız...

Çevrimdışı Mustafa ÖZTÜRK 06

• *
  • çıtak (nicelik biyere kadar sonuna kadar nitelik)
« Yanıtla #29 : 16 Temmuz 2011, 14:58:43 »
hayırlı olsun
                                                                                                            mustafa öztürk 1982 Ankara kızılcahamam 0RH+

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
mehmedim kıf,a bağlı pointer ırk derneği şubeliğiniz ve başkanlığın hayırlı olsun hep beraber güzel günlere doğru inşallah
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Mehmet AYHAN

• Mehmet AYHAN
  • *
  • K.I.F ANKARA POİNTER DERNEĞİ BAŞKANI 1979 ANKARA
    • KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ
Eyvallah abi inşallah en iyi ve en güzel olanlar hep bizlerle olsun daima ileriye hep ileriye

KIF POİNTER KÖPEĞİ IRKI ÜRETİCİLER VE YETİŞTİRİCELER DERNEĞİ ANKARA ŞUBESİ

http://ankarapointerdernegi.tr.

Çevrimdışı Bülent MUTLU

• *
  • poınter tutkudur.bende tutkunun esiriyim
istanbul poınter köpeği ırkı üreticiler ve yetiştiriciler istanbul şubesi adına,dernek poınter camiamıza hayırlı olsun ,başarılarınızı  dileriz.Katılımınızla dahada güçlendiğimize eminiz.
POINTER köpeği ırkı
üreticiler ve yetiştiriciler
derneği istanbul şb.bşk.

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
hayırlı uğurlu olsun  mehmet bey pointer adına başarılarınızın devamını dilerim saygılarımla

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Taner ÖZTÜRK

• *
pointer köpeği ırkı  üreticileri ve yetiştiricileri  derneği ankara şubesi 26.1.2012 tarihinde genel kurulunu yaptı ve yöneticilerini belirledi.

dernek baş. MEHMET AYHAN    05325669274                                                              DENETİM KURULU:
BAŞK.Y.        :TANER ÖZTÜRK    05324958754                                                              İSMAİL AYHAN
SEKRETER    :ATİLLA KUTLU       05323311470                                                             SAMİ CANDAN
MUHASİP      :SAADETTİN ERALDEMİR  05327158842                                                    FATİH YILMAZ
Y.K.ÜYESİ      :E.ÖZKAN DEMİR    05306036855                                                            D.K. YEDEK ÜYELER
                                                                                                                                     YUNİS BULCA
YEDEK ÜYELER:                                                                                                             AHMET YILMAZ
SERKAN ÇAKAR                                                                                                              RAMAZAN BUNARCIOĞLU
ORHAN ÜZÜM
ÜNAL DEMİRAY
SAVAŞ DURDU
KADİR AYDOĞAN

Yukarıdaki bu işe gönül veren tüm arkadaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim.
derneğimize üye olmak isteyen pointer severleri memnuniyetle aramıza almaya hazırız. üye olmak isteyenler telefon numaralarımızı arayarakda bilgi alabilirler.
gerekli belgeler: kimlik fotokopisi,ikametgah ilmuhaberi, üyelik başvuru formu, ( giriş aidatı:50 tl.) ( yıllık aidat 50 tl.)  ile müracaat etmeleri halinde üyelikleri yapılacaktır.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2012, 23:31:13 Gönderen: Taner ÖZTÜRK »
Taner ÖZTÜRK
1960 ANKARA 05324958754
Pointer Köpeği üreticileri ve yetiştiricileri derneği Ankara şb.