Sevgili Dostlar iki gece böyle uykusuz kalırsan siteye son girende sen olursun.Kusuruma kalmayın sevgili dostlar uykusuzluğun azizliğine uğradık galiba.
Öncelikle bizlere böyle güzelliği yaşatan,zorda olsa zoru başarmasını bilen,unutulmaz anıların yşanmasına vesile olan Fatsalı Canyoldaşlarımız,Tuncer,Güven ve İlhan hocalarıma nekadar teşekkür etsek azdır sanırım.
Öncelikle bu buluşmamıza uzak yolları aşarak,karadenizin geçit vernez dağlarının çilesine,dört mevsimin yaşandığı,sisten pustan önününün dahi görülmediği,çadır kurulmasına dahi aman vermiyen boranlra bile aldırmadan bizlerle beraber olma adına taaa oralardan kalkıp gelerek biz karadenizlileri onurlandıran sevgili kardeşlerimize sonsuz sevgi,saygı ve şükranlarımı sunuyor.Bu güzelliklerinin karadenizli avcılar tarafından unutulmıyacaklarının bilinmesini bu sevgili misafirlerimizden hasseten istiyorum.Sevgili misafirler sizleri unutmamız mümkün olmıyacaktır.Nezaman isterseniz buyurun gliniz,kapılarımız siz sevgili dostlara ardına kadar açıktır.Başımız üstündede yerinizvar.
Ancak sevgili selmana da sitemim var.O güzel birlikteliğin sonunda görüşmeden vedalaşmadan ayrıldık.Başavcı ve Sinobun gülü Tahsin,Deniz,Ali ve ufuk beylerede sonsuz şükranlarımı sunuyorum,beni yanlız koymadılar.yinede Sevgili Selman, çağdaş,Emin ve Muallim beylere Gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etmesem bende hakları kalacaklarını düşünerek sonsuz sevgi,saygı ve sükranlarımı sunuyorum.
Bu vesile ile tanışma fırsatına eriştiğim Tüm Karadenizimizin sıcak sevecen,özverili avcılarınada bu oluşma katılmalarından dolayı teşekkür etmezsem haksızlık olacağını dünerek hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyor,bu birlikteliğimizinde devamını diliyorum.
Bu güzel oluşuma Katılmak isteyip katılma imkanı bulamıyan,bu güzel ve özel buluşmadan mahrum kalan tüm dostlarada birdahaki buluşmada bir ve beraber olma adına sevgi,saygı ve selamlarımı sunuyorum.
Bu yaşadığımız güzellikleri sizlere anlatmak çok zor,görülmesi yaşanması gerekir diyor.Bu güzelikleri
bizlere yaşatan va yaşanılmasına vesile olan tüm katılan dostlara selamlarımı sevgilerimi sunuyor,hepsini gözlerinden öpüyorum.
Avına,avcısına vede doğasına sahipçıkan dostlara selam olsun.