Merhaba değerli forum üyeleri. Ben Murat, Adana çukurova ilçesindeyim Bilişim teknolojileri öğretmeniyim (Bilgisayar) Bu ilk mesajım oluyor. Dayımın ortaokul son sınıftayken beni ördek avına götürmesinden, üstüne üstlük ay ışığında bir ördeğin sağ arkamdan önüme doğru süzülürken "al yiğenim sıra sende" demesinden ve o ördeği tek atışta indirmemden sonra, içimde hiç bitmeyen azalmayan bir heyecan vardı. Bu arada dayımın süper pozesiyle atış yapmıştım ve ördeği bilek boyu su olan bir alanda heyecanla aradım buldum ve şalvarımın cebine atmıştım. İşte o benim ilk ördeğimdi sanırım 1997 senesi idi.Ondan sonra iç ördek vurmadım.balık dışında herhangi bir canlı avlamadım.
Son zamanlarda içimdeki bu heyecana daha fazla dayanamadım ve bir otomatik av tüfeği sipariş verdim.Gelmesini bekliyorum.Hatsan PS Guard 51 Namlu bir tüfek. Daha çok güvenlik ve merak ettiğim domuz avı için sipariş verdim.Neyse daha falza uzatmayayım keyifli paylaşımlarınızı zaten okuyordum.Bu mecraya katılmak istedim.Herkese selamlar saygılar.