gerekli malzemeler....
1- 3 adet çulluk
2- 2 patates
3- 2 patlıcan
4- 2 baş soğan
5- 5 adet biber (acı-tatlı tercih sizin)
6- 3 adet domates
7- 3 diş sarımsak (tercih edilebilir)
------3 adet çulluğu parçalayıp tencerede haşlıyoruz....
------6 adet but hariç geri kalan eti kemikten ayırıyoruz....
------soğan ile patatesi tencerede soğan pembeleşinceye kadar kavuruyoruz(kazdağından topladığım kekik ile)ve başka tabağa alıyoruz....
------patlıcanı az yağda tencerede tek tek kızartıyoruz....
------şimdi çulluk patates ve patlıcanlarımız hazır....
------tencereye en alta patlıcan üzerine soğanla kavrulmuş patates
------üzerine 6 adet çulluk but
ve kemikten ayrılmış etler....
,
------biberleri doğrayıp üzerine dağıtıyoruz....
------kabuklarını soyup enine doğradığımız domates dilimlerini üzerine diziyoruz....
------sonra kısık ateşte yavaş yavaş pişireceğiz(cengiz abi oldumu)